Düğün ekim düğünüüü?

kızlaaaarr hazırlıklarınız nasıl gidiyo? ne zamandır buraya uğramamış kimsecikler bu arada neler yaptınız, hangi eksiklerinizi tamamladınız?

Kızlar ne güzel mayısta ekim düğünü için karar vermeye başlamışsınız ya ben ne yapayım bir kaç gün önce düğün kararı alındı ekime biz farklı illerdeydik atamamız aynı ile olmadan karar veremiyorduk nişanlım atandı şimdi yanıma o yüzden aniden karar alındı ben ekim sonuna zar zor razı olurken nişanlımın ailesi eylül sonu ekim başı olsun diyor zaten istediğim mekanlarda boşluk bulmak çok zor ortada gelinlik yok dudağım uçukladı stresten sizce yetişir mi 1 ayda düğün yapan var mı ben hiç bu kadar hızlısına şahit olmadım yazık bana ben ne yapcam yardım edin bana nasıl bir yol izleyeyim, hepimizin hakkında hayırlısı olsunn inşallah

kızlaaaarr hazırlıklarınız nasıl gidiyo? ne zamandır buraya uğramamış kimsecikler bu arada neler yaptınız, hangi eksiklerinizi tamamladınız?

çok stresli günler gerçekten ya :S

Allah hayırlısını versin inşallahh :) planlı programlı olursanız yetişir diye düşünüyorum ama çok stres olursunuz gibime geliyo. Allah gönlünüze göre versin inşallah :)

yetişir ama daha sıkışık olur her şey. bence yetişmez diye hiç stres yapma. ama önce düğün mekanı, ev ve gelinlik işini hallet en büyük stres nedenleri bunlar oluyo gerisi zten çorap söküğü...

zıpırcık biz de bi gün çok iyiyiz ertesi gün kavga ediyoruz gereksiz şeylerden... ama hiç stres falan kalmadı bende evi tuttup eşyalarımız geldikten sonra rahatladım zaten bi ayım var pazar günü çeyizlerimi götürüp yerlştrcem artık :)

Selam benimde dügünüm 13.Ekimde :)

Gecen sene nisanim 06. Ekimdeydi. Aslinda bu senede o zamana denk getirmek istedik ama uymadi malesef. Ama sunu belirtmek isterim ki gecen sene hava cok güzeldi. Bu senede belki öyl eolur :) yani benc ekorkmayalim her mevsimin ayri bi güzelligi var.

stresten oluyo sanırım o kavgalar :) bizimde eşyalar geliyo ama ufak tefek aksilikler oldu onlar hallolsun diye bekliyoruz çeyiz götürmek için. hayırlısıyla atlatırız inşallah :)

ayy inşallah bu yılda güzel olur hava :) senden 1 hafta sonra da bizim düğünümüz var inşallah güzel geçerr günlük güneşlikkk olur :)

Canim RAbbim sizi bi ömür boyu mutlu etsin :). HAdi ayni ayda evleniyoruz. Heyecan dorukta dir simdi vallaha bende felaket bi sekilde heyecan var :)

bende hep yaz ve de kır düğünü hayal edenlerdenim ama hayal edildiği gibi olmuyormuş, mecburen salonda yapıcaz düğünü. ama güzel olan tarafıda var tabi, dökülen yapraklardan yararlanıp hoş fotoğraflar çekebiliriz umarım, yağmur yağmazsa tabi :109: isteme ve nişan günlerinde hep yağmur yağdı düğünümde yağmasınnnn......

benim düğünümde 20 ekimde ve inşallah güzel bir gün olur:)

bizim de aklımızda Kıbrıs var bakalım... hayırlısı olsun inş :)

nişanlım da bi kaç gündür kıbrıs diyo. siz nereyi düşünüyosunuz kıbrısta?

Canim RAbbim sizi bi ömür boyu mutlu etsin :). HAdi ayni ayda evleniyoruz. Heyecan dorukta dir simdi vallaha bende felaket bi sekilde heyecan var :)

aminn canım cümlemizi inşallahh :) aynen az kaldığını düşündükçe bende heyecanlanıyorum

inşallahhh çok güzel olur havamızzzz :18:

benim düğünümde 20 ekimde ve inşallah güzel bir gün olur:)
aminn inşallah dediğin gibi olurr :) öyle düşünelim öyle olsun :)

kızlarrr çok az kaldı yaa benim düğünümde Bursa'da olucak ve riskin en babasını aldık kır düğünü olucak inşallah yağmur yağmazz 6 ekim lütfenn yağmur yağmasın yaaaa :18:

kızlarrr çok az kaldı yaa benim düğünümde Bursa'da olucak ve riskin en babasını aldık kır düğünü olucak inşallah yağmur yağmazz 6 ekim lütfenn yağmur yağmasın yaaaa :18:

Bursa'dan sevgiler, ve mutluluklar.Riskli bir tarih seçmişsiniz kır düğünü için ama inşallah istediğin gibi geçer düğünün :)

Stresten uyuyamıyorum resmen, hava durumlarına bakarken çok önemli bir sınavın sonuçlarını bekliyormuşum gibi heyecanlanıyorum. İlk düğünüm 5 Ekim'de Denizli'de, ikincisi ise 13 Ekim Osmaniye. Ve öyle bir çılgınlık yaptım ki Ekim'de kır düğününe kalkıştım, halt ettim sanırım. Osmaniye'de yedek bir de kapalı salon var, o yüzden içim rahat ama Denizli'de böyle bir şansımız yok, ölüyorum korkudan. 5 Ekim gecesi de hava tahminleri 2-6 derece arasında değişiyor. Yağmur yok gibi ama hava buz! Kiralık palmiye sobaları araştırdım, nakliye bedeli hariç 200 lira civarı fiyat verdiler tanesine. Düğün başlı başına masraf zaten, bir de soba çıkarsa başımıza yandık.

Yalan da olsa güzel bir şeyler söyleyin bana kızlar, Ekim'de kır düğünü alanında düğün ayarlayan aklıma ya!

bende kınamı sokak kınası yapmak istiyodum :S burası da buz gibi oldu şimdiden daha 17 gün var o zamana kadar ne olur kimbilirr bugün yağmur bile yağdı. Allahım inşallah hava çok güzel olur yaa

izmirde olabilir de benimki boluda. Gözüm korkmuyo değil hani :d

kızlar oyle demeyin benim dugunum izmirde olacak kır dugunu ama bende yusuf yusuf ediyorum

Eee ne demişler izmirin ne kızınıa ne hawasına guwen olmazmıs dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…