Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaarr hazırlıklarınız nasıl gidiyo? ne zamandır buraya uğramamış kimsecikler bu arada neler yaptınız, hangi eksiklerinizi tamamladınız?
Kızlar ne güzel mayısta ekim düğünü için karar vermeye başlamışsınız ya ben ne yapayım bir kaç gün önce düğün kararı alındı ekime biz farklı illerdeydik atamamız aynı ile olmadan karar veremiyorduk nişanlım atandı şimdi yanıma o yüzden aniden karar alındı ben ekim sonuna zar zor razı olurken nişanlımın ailesi eylül sonu ekim başı olsun diyor zaten istediğim mekanlarda boşluk bulmak çok zor ortada gelinlik yok dudağım uçukladı stresten sizce yetişir mi 1 ayda düğün yapan var mı ben hiç bu kadar hızlısına şahit olmadım yazık bana ben ne yapcam yardım edin bana nasıl bir yol izleyeyim, hepimizin hakkında hayırlısı olsunn inşallah
Kızlar ne güzel mayısta ekim düğünü için karar vermeye başlamışsınız ya ben ne yapayım bir kaç gün önce düğün kararı alındı ekime biz farklı illerdeydik atamamız aynı ile olmadan karar veremiyorduk nişanlım atandı şimdi yanıma o yüzden aniden karar alındı ben ekim sonuna zar zor razı olurken nişanlımın ailesi eylül sonu ekim başı olsun diyor zaten istediğim mekanlarda boşluk bulmak çok zor ortada gelinlik yok dudağım uçukladı stresten sizce yetişir mi 1 ayda düğün yapan var mı ben hiç bu kadar hızlısına şahit olmadım yazık bana ben ne yapcam yardım edin bana nasıl bir yol izleyeyim, hepimizin hakkında hayırlısı olsunn inşallah
Selamlar,
Ben de Ekim'de evleniyorum inşallah. Hiç tahmin etmezdim ama çocukluğunda düşlediği gibi olsaydı her kadının gerçeği, hepimiz İlkbahar'da evlenirdik herhalde. Bu da kötü olurdu, yer bulamazdık falan. :) Eh, yılın 12 ayına dengeli dağılmış kaderlerimiz, bize de Ekim düşmüş. Hayırlısı...
5 Ekim'de benim memleketimde, düğün + kına gecesi konsepti. 13 Ekim'de nişanlımın memleketinde, düğün + nikah.
Bizdeki takvim bu durumda. Ama Ekim düğünü hiç de hazırlıklı olduğum bir şey değil. Şimdiden kafayı yemeye başladım bile.
Bu durumdan "2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)" başlığında da söz ettim. Aynen alıntı yapıyorum:
"Merhaba kızlar!
İnsan ne yaşarsa sadece kendisi yaşıyor sanıyor. Yığınla 2013 Ekim gelini görünce burada, çok sevindim! Ben de bi' 2013 Ekim geliniyim inşallah.
Yalnız fena halde karışığım ben. Çocukluğumdan beri hep ya kır düğünü hayal ettim, ya havuz başı düğünü. Fakat düğünümüzü Ekim'de ayarladığımız için beğendiğim havuz başı mekan için nişanlımı ikna edemiyorum. Yağmur yağmasından endişe ediyor. Onun düğün yapmayı planladığı yer de kır düğünü fakat yedek salonu var, yağmur ihtimaline karşı.
Erkeğin mantığıyla kadının duygularının çakıştığı yegane durumlardan biri.
Sanki daha önce hiç yaşamadım Ekim'i.
Yağmurlu olur mu, Ekim'de açık alanda düğün saçma bir fikir mi, bir salona ya da yedek salonu olan bir yere hayallerimi feda mı etmeliyim?
Ne yapayım ben şimdi?
Not: Birçoğunuz aylar öncesinden düğün salonunu ayarlamış, birçok işini halletmiş. Ben daha ilk adımı atıp salona karar veremedim. Hey Yarabbim!"
Ekim düğünü deyip geçmemek lazım. İnsan ne kayak hayal edebiliyor, ne deniz. :) Çelişkili bir ayın gelinleriyiz.
zıpırcık biz de bi gün çok iyiyiz ertesi gün kavga ediyoruz gereksiz şeylerden... ama hiç stres falan kalmadı bende evi tuttup eşyalarımız geldikten sonra rahatladım zaten bi ayım var pazar günü çeyizlerimi götürüp yerlştrcem artık :)
Selam benimde dügünüm 13.Ekimde :)
Gecen sene nisanim 06. Ekimdeydi. Aslinda bu senede o zamana denk getirmek istedik ama uymadi malesef. Ama sunu belirtmek isterim ki gecen sene hava cok güzeldi. Bu senede belki öyl eolur :) yani benc ekorkmayalim her mevsimin ayri bi güzelligi var.
stresten oluyo sanırım o kavgalar :) bizimde eşyalar geliyo ama ufak tefek aksilikler oldu onlar hallolsun diye bekliyoruz çeyiz götürmek için. hayırlısıyla atlatırız inşallah :)
ayy inşallah bu yılda güzel olur hava :) senden 1 hafta sonra da bizim düğünümüz var inşallah güzel geçerr günlük güneşlikkk olur :)
bayanlar ekim düğünü yapacak olan var mı aranız da? yada yapmayı düşünen? sevdiceğimle ağustos gibi ve kır düğünü istiyoruz ama aileler karşılıklı olarak ekim kasım gibi yapalım diyolar bizde kış günü nasıl olur bilemiyoruz :S hep ilkbahar- yaz düğünü istedim ben ekim kasım soğuk olur gibime geliyo
bizim de aklımızda Kıbrıs var bakalım... hayırlısı olsun inş :)
Canim RAbbim sizi bi ömür boyu mutlu etsin :). HAdi ayni ayda evleniyoruz. Heyecan dorukta dir simdi vallaha bende felaket bi sekilde heyecan var :)
bende hep yaz ve de kır düğünü hayal edenlerdenim ama hayal edildiği gibi olmuyormuş, mecburen salonda yapıcaz düğünü. ama güzel olan tarafıda var tabi, dökülen yapraklardan yararlanıp hoş fotoğraflar çekebiliriz umarım, yağmur yağmazsa tabi :109: isteme ve nişan günlerinde hep yağmur yağdı düğünümde yağmasınnnn......
aminn inşallah dediğin gibi olurr :) öyle düşünelim öyle olsun :)benim düğünümde 20 ekimde ve inşallah güzel bir gün olur:)
izmirde ekimde düğün şahane olur bence
kızlarrr çok az kaldı yaa benim düğünümde Bursa'da olucak ve riskin en babasını aldık kır düğünü olucak inşallah yağmur yağmazz 6 ekim lütfenn yağmur yağmasın yaaaa :18:
Stresten uyuyamıyorum resmen, hava durumlarına bakarken çok önemli bir sınavın sonuçlarını bekliyormuşum gibi heyecanlanıyorum. İlk düğünüm 5 Ekim'de Denizli'de, ikincisi ise 13 Ekim Osmaniye. Ve öyle bir çılgınlık yaptım ki Ekim'de kır düğününe kalkıştım, halt ettim sanırım. Osmaniye'de yedek bir de kapalı salon var, o yüzden içim rahat ama Denizli'de böyle bir şansımız yok, ölüyorum korkudan. 5 Ekim gecesi de hava tahminleri 2-6 derece arasında değişiyor. Yağmur yok gibi ama hava buz! Kiralık palmiye sobaları araştırdım, nakliye bedeli hariç 200 lira civarı fiyat verdiler tanesine. Düğün başlı başına masraf zaten, bir de soba çıkarsa başımıza yandık.
Yalan da olsa güzel bir şeyler söyleyin bana kızlar, Ekim'de kır düğünü alanında düğün ayarlayan aklıma ya!
izmirde olabilir de benimki boluda. Gözüm korkmuyo değil hani :d