Nişan Ekim de kısmetse nişanlanacağız :)Biz de burada toplanalım kızlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızzlar hoşgeldinizz tekrardan çoğalıoruz çoğalıoruz ne güsell :)

anladığım kadaıryla hiç birimiz daha başlamamışız biz rahat kızlarız ohh keyfimizee :)

aslında bi başlasak arkası gelir eksikler bitmez amaa ah o ucu bi yakalayabilsek :hulya:

ayrı şehir çok zor oluo be canım alışverişi falan tek yapıosun bizde aynı durumdayız benneyaptımki sizin 2 tarafdamı nişan oluo anlamadım ben onu :sm_confused:

ayrı şehir çok zor oluo be canım alışverişi falan tek yapıosun bizde aynı durumdayız benneyaptımki sizin 2 tarafdamı nişan oluo anlamadım ben onu :sm_confused:

ayrı şehir gerçekten çok zor.. sözlüm ankarada bu arada.. berfin kardeşim onun akrabada çok geniş bizim akrabada o yüzden iki yerde nişan yapılsın kararı alındı.. yarın annemler ankaraya gidiyorlar yarın ordaki nişan burdaki nişan tarihi belli olacak bakalım hayırlısı..

kızlar aslında rahatlıktan değil, yani kendi adıma bayramdan sonrayı bekliyorum ben alışveriş işlerine başlamak için..
:icecream:

çifter çifter ne güsel ard arda heycannn

bizde uzak olduğumuz için yavuklum bayramda gelince beraber yapcaz alışverişimizi misler gibi geceliklerimizi,pijamalaırmızıı 2taraflı beğenerek alcazz amann sabahlarr olmasınn çook güsel bişiiiiiiii :sm_cool:

aynen arkadaşım çift heyecan yaşayacağız inşallah hayırlısı ile..

kızz yapın tabii insan sevdiği ile ilerde kullanacağı şeyleri alması kadr güzel bi duygu varmıdır..

yarın annemgil bi gitsin kesin tarihler hayırlısı ile alınsında benim sevdiceğimde bayramdan sonra annesi ile gelicek burdan yapacağız alışverişi inşallah.. sen nereye gelin gidiyorsun bakalımm

allahım herşeyi gönlümüze göre versin valla..bazen artık stresdenmi neden kalbimizi kırıoruz ama sende de oluomu bilmiorum ee bide uzağız sabır sabır dioruz..

canımm bende izmire gelin gidiorum hayallerimin şehrine :) tarih belli olunca paylaş bizimlee haa örenelimm :)

berfincim merhaba cnm:)) sanada merhaba ykyy cimm:) yalnz ikinzmi gitceksinz güzelim alışverişe bayramda?bide bayramda açıkmıdr eminönü tarafları?gerçi eminönündenmi alcaksınz bilmiyorumdaabilmiyorumkismile

berfincim merhaba cnm:)) sanada merhaba ykyy cimm:) yalnz ikinzmi gitceksinz güzelim alışverişe bayramda?bide bayramda açıkmıdr eminönü tarafları?gerçi eminönündenmi alcaksınz bilmiyorumdaabilmiyorumkismile

merhaba canım hoşgeldin yoktun bayadır :) başka günüm yook benim yavuklumla sadece ozaman bir araya gelcez :) daha doğrusu bayrmada bana ait olanları alcaz sadece onunkileri ufakdan ufakdan hazırlıorum ben... yaa eminönünden almıcam ben burda bldum bi kaç yer (avclar yane) senn ne zaman düşünüosun bize diosunda senin nietin yok galibaa :)

bencede tatlım...kulüp alemini mahrum etme o güzelliktenn
ya ben başlıcam tabi kuşum ama millet bana zombi gibi bakıyo sanki,daha 2buçk ay var diyincede...kaydirigubbakcemile3 buarada benm sözlümde avcılarlı senin bulduğun yerler nasıl?uygunmu?eminönü gibi olmaz hiçbiyer diyolar be kuzumm...

benim adamda hiç acele etmio ona kalsa nişanda 3 gün önce gelcek ozaman herşey yapılır biterr :)

avcıların neresinde enişte bey ben parsllerdeyim :)

yaa çeyizciler var burda hatta böle paket halinde falan yapmışlar istersen tek tekde alıosun,terliğinden,çorabına,cüzdanına kadar herşey toplam hepsi 150-200e geliomuş..eminönü nasıl bilmiorum ordan toplam kaça çıkar...ya oralara gidip o kalabalığa girmek hiç gözüm kesmio...ee beyramda 3 günlüğüne gelio bizimki ozamanda tutup oralarda vakit kaybetmek istemiorumm :))

hmm..aynen haklısın tatlım...ambarlıda o ama uzun süredirde kalmıyo aslnda orda...karışk o..neyse biz çeyize geri dönelimm:))bu erkekler hep böle galiba!!yaparz,hallederiz diye diye içime kasvet çöktüü:1ninca: ama ben izin vermicemm bunaaaasempatiksalakcinni tuttuğm gibi kolundan doooruu mahmutpaşakaydirigubbakcemile bide ben çok seviyorm nedense o tarafalrı...birazda çingenelik yapabilyorum orda..:))

bizde az kavga etmedik, abartıosun, şimdiden ne gerek var laflarıylaa :)) erkekler bizim gibi düşünmüokii sadece elbise yüzük olsa yetecek beyfendie çıldırtıo bazen beni :)

en iyisini yapıosun boşver onlara bişi bırakmayalım

kızlar eylül gelin aday adayı olarak size önerim eminönüne gidin sabah erken saatlerde çıkın öğlene kadar işleriniz hallolur ben öyle yaptım kalabalıkta olmuyor öğleden sonra çok yoğun oluyor benim nişanım 19 eylül hemen hemen bitti sayılır herşey bolca stres var istermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…