- Konu Sahibi esinnnnn02
-
Kızlar çok heyecanlıyım ayın 24 üne hiç bişiy kalmadı, nişanlığımı perşembe günü teslim alacağım,cuma günü çiçek ve çikolatamızı yaptırıp teslim alacağız umarım herşey sorunsuzca hallolur, sonra kendime bakmak için 2 günüm kalacak :)Alyanslarımız bende duruyor şimdilik bakıp bakıp duruyorum,tüm yorgunluklara rağman gerçekten güzel hisler..
Nişana sayılı saatler kaldı yatıp dinlenmem gerek saat 3:49 olmasına rağmen heyecan uyutmuyor beni opuyorumnanaktan
Nişanlanmanın en kötü yanı sanırım onca şeyin ardından tekrar ayrı ayrı evlere gitmek..Yine özlemek ve özlemek...
Şu an yorgunluktan öğlen vakti 2.30 da uyandım kızlar..
Başta bayağı bir aksilikler yaşadım 5.30 da gidip mekanda giyinecektim gitmem 6.30 u buldu 7 de davet başlıyordu gerildim üzüldüm bir an herşey berbat olacakmış gibi geldi ama sonra kendimi toparlamalıyım bu benim en mutlu günüm ve bir daha yaşayamayacağım dedim. O noktadan sonrada moralimi yüksek tutup herşeyin üstesinden gelmeyi başardım :) Ama heyecandan ne yüzüğümün takıldığını anladım ne yüzük takıldıktan sonra edilen dua 'yı birbirimize yedirdiğimiz pastanın tadını bile hissedemedim
çünkü kalbimi çılgınca çarptıran erkeğin yanında olmak onun yüzüğünü taşımak beni bambaşka bir dünyada hissettirdi..
Rabbim hepimize bir ömür boyu yüzüklerimizi aynı heyecan ve aynı aşk'la takmayı nasip etsin..
Kendime bir geleyim dahada detaylı yazarım canlarım :)
Şu an yorgunluktan öğlen vakti 2.30 da uyandım kızlar..
Başta bayağı bir aksilikler yaşadım 5.30 da gidip mekanda giyinecektim gitmem 6.30 u buldu 7 de davet başlıyordu gerildim üzüldüm bir an herşey berbat olacakmış gibi geldi ama sonra kendimi toparlamalıyım bu benim en mutlu günüm ve bir daha yaşayamayacağım dedim. O noktadan sonrada moralimi yüksek tutup herşeyin üstesinden gelmeyi başardım :) Ama heyecandan ne yüzüğümün takıldığını anladım ne yüzük takıldıktan sonra edilen dua 'yı birbirimize yedirdiğimiz pastanın tadını bile hissedemedim
çünkü kalbimi çılgınca çarptıran erkeğin yanında olmak onun yüzüğünü taşımak beni bambaşka bir dünyada hissettirdi..
Rabbim hepimize bir ömür boyu yüzüklerimizi aynı heyecan ve aynı aşk'la takmayı nasip etsin..
Kendime bir geleyim dahada detaylı yazarım canlarım :)
kızlar bende konunuza dahil olayım dedim.. benimde nasipse aralıkta nişanım var.. bi yer tutmayı planlıyorum ama düğün olmadığı için pasta falan dahil değil çoğu yerler.. bende nişanda ne dağıtabilirim acaba size danışayım dedim.. hani çerez falan türünden şeyler.. nolur yardımınızı bekliyorummmm...
berfincimmm,canm burdayım hep takip ediyorumda,iş yerinden giremiyorum artık siteye( oyüzden akşamları yorumlarınızı okuyorum ancak.. canm 5 kasımdaydı nişan,Allah'ıma çok şükr herşey çok güzel geçtii:)) salondan,kıyafetimden ,ondan,bundan çok memnun bitti çok şükrr:)) fotoğraf eklemk çok istyorum,ama nası yapcm bilmiyorum cnm??bana birisi kolay yolundan tarif edrse bende paylaşçam güzel günleri:) hepimize geçmş olsun,olmayanlarada Allah yardm etsin diyorum...tek tavsiyem her dakikanın kıymetini bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?