Nişan Ekim de kısmetse nişanlanacağız :)Biz de burada toplanalım kızlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ımm ne güzel inşş güzel geçer seninkide benimkide..evdemi salondamı yapacaksınız nişanı canım?eksiğe çıktığınız neler aldınız canım özelden de yazabilrisn neler gerekiyo ve hangi marka?

canım istanbul ümraniyede altınkoza var süper ürünler var tavsiye ederm ben tektaşımıda alyansımıda ordan aldım farklı tarz yüzükler var:)

canım istanbul ümraniyede altınkoza var süper ürünler var tavsiye ederm ben tektaşımıda alyansımıda ordan aldım farklı tarz yüzükler var:)

Teşekkür ederim canım, pek çok yere baktık ve son bakışımızda özel yaptırmaya karar verdik ama bir seçeneğimizinde olduğunu görmek içime su serpti hemen not alacağım ,klasik alyans istiyoruz ama kalınlığı ve bombesi filan tam istediğimiz gibi değil hazırlarda,beyefendimiz sıradışı kalınlıkta bir yüzük takmak istediği için hazırlardan umudumuzu kestik ama tabi önce yaptırtacağımız yerle konuşmak gerek özel yapım diyince insanlarda çok farklı beklenti içine giriyorlar şaheser gibi bir yüzük filansanırım herkes görünce aaa bu muydu diyecek
Birde alyansın içine yazdırmak için bii anlatan özel birşeyler düşünüyorum ama aklıma hiçbirşey gelmiyor

damata saat aldınızmı :Shangı marka daha iyi cok kararsızım ya

Bizde damat'a saat düğünde takılıyor canım o yüzden almadım ve markasınada kendim karar veremiyorum düğün tarihimiz yaklaşınca kendisi seçecek,biz çok çılgın bir çift olduğumuz için herşey enteresan gelişiyor beğendiği saatlere şöyle bir göz attımda damat saatiyle uzaktan yakından ilgisi yok açıkçası bende merak ediyorum nasıl bir saat alacağını:)

selam arkadaşlar benim nişanımda 17 ekimde elbisemi aldım ama sözlüm şimdi başka bi elbise almak istiyor ben krem rengi almıştım o illa canlı bi renk alalım diyor biraz balık etliyim beyaz tenliyim 1,75 boyundayım nasıl bişey alsam yardım edin. bide ben nişanda damada ne takıcam

10 ekimde nişanım var salonda ama hala bir dans müziği seçemedim kendime yardımcı olabilir misiniz :çok üzgünüm:

canım dans müziği olarak Gülben Ergen-Teşekkür ederim seçtim ben sende düşünebilirsin sözleride gerçekden güsel.pasta müziği olarak hala bakıorum :)

kızlar bu arada bohça süslemek için bildiğiniz teknikler varmı kurdele,nazar boncuğu takımından tutundan paketlemesine kadar. elim hiç yatkın deil nasıl yapıcaksam artık :s

nişan bohcası neler konulurkı :S hıcbırsey bılmıyom

canım ben aldıklarımı s ana yazayım belki fikir olur...

-traş makinası,losyon,parfüm,jel falan
-traş sandığı
-3 adet havlu nakışlı
-bohçasıyla beraber 1 adet havlu daha takım olarak
-3er adet iç çamaşırı
-terlik
-2 adet gömlek
-pijama takımı
-gecelik takımı
-çorap,kemer,cüzdan
-valiz (bohçayı valizle vericez)
son olarakda takım ve ayakkabısı

ben bunları aldım,kayınvalide akrabalara falan yapmadık biz.tabi bu yöreye göre değişio kiminkinde seccade takımı falanıda oluomuş dolu dolu, biz az almaya çalıştık onlarda aynı şekilde

kesinlikle bence dans müziği gülben ergen teşekkür ederim olmalı bizimki öyleydi ve herkez mest oldu şiddetle öneririm aklinialirimsmile

Zaman hızla akıp geçiyor ama hala eksikler var yavaş yavaş panik olma moduma geçiyorum ben :1no2:

bnde iyice heycanlanmaya başladım 9 ekime çok az kaldı.bugun nişan ayakkabımı aldım çok cici ama çok yüksek topuklu platformlu inşş düşmem:)bakalım bizdaha bohçayı hazırlamadık nişandan sonra alışverişe çıkıcam kısmet olursa..

KIZLAR BAKIN FİKİR OLSUN SİZE KARDEŞİME YAPTIGIM NİŞAN YASTIGI
SİPARİŞ ÜZERİNEDE YAPABİLİRM İSTEYENE

Canım ellerine sağlık ,benimde ablam şuan içeride nişan tepsimi hazırlıyor zor ama çok güzel heyecanlar :) Herşey tek tek özenerek hazırlanıyor en güzel yanıda bu:)

Son düzenleme:
kızlaarrr bende aldm nişan bohçalarımııı:)) daha eksklerde var tabi ama onlarda nişana kadr tamamlanck inşallh:) ayy zor ama güzel şeyler bunlar yaaa:)) nası süslesek acaba şimdi bu cicileriii:))

merhaba kızlar bende 02.10.2010 cumartesi günü nişanlandım. cok mutluyum .cok şükür hic bi aksilik yada sorun cıkmadı. Allah herkese nasip etsin bu duyguları yaşamaya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…