Nişan Ekim de kısmetse nişanlanacağız :)Biz de burada toplanalım kızlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
AYNEN AYNEN ŞEKERCİM) ÇALIŞTIĞIMZ İÇİN ÖLE UZUN UZUN ZAMANLARIMZ YOKKİ MALESEF...ZAMAN BULDKÇA,GÜZEL VE UYGUN BULDKÇA YAVAŞ YAVAŞ ALCM KISMETSE...O YÜZDEN FİKİRLERE ÇOK İHTYACIMZ VAR...GEÇEN EMİNÖNÜNE GİTTİM CANM BUARADA,FRANSZ DANTELLİ Bİ BOHÇA TAKIMI GÖRDM,210 TL DEDİboshayallersmile TABİ ONUN MUTLAKA PAZRLIĞIDA VARDR...BOHÇA,ŞASE,HAVLU,SECCADE...ÇOKKTA GÜZELDİ

evet canım öle seccadeli takımlar falandı vardı 60dı galiba :) ben baya uygununa kaçmışım ama ne bilim modeller çokda şıktı..valla sana kalsa sandık 400 bohça 200 ooooo ooooo :)

Heheheheheee:)) aynen kuzum yaa:) ama ben böle bakıyorum,hoşuma gidiyoda,almam okadr pahalı şeyler,vicdanlıymdr yanealcaksamda çok iyi pazarlık yaparm)bakırkoye gidince aşkıngöksuya bakacağım gibi şu t-shop a da bakcas demkkibelki bende uygun şeyler beyenebilrmm:)))

git bencede bakk sonra nişan pahalıya patlar haaa :) t-shop da aşkın göksunun 3-4 mağaza yanında uğra mutlaka, baktığın bi bohça fiyatına herşeyini alırsın valla :)

aaa son 6 mıısempatiksalakcinni ayyy nası heyecanlımısınnn??herşey bittimi hazırlıklar cnm??

EVET 6 ohaoldumsmile HEYECAN OLMAZMI ÇABUK GEÇSİN BU HAFTA DİYE DUA EDİYORUMM kaydirigubbakcemile3 BİTTİ HERŞEY NİŞANLIĞIMIDA DENEDİM ALDIĞIMDAN BERİ GÖRMÜYORDUM =) BOHÇA GELDİ CUMARTESİ HARİKA DUYGULAR YA Bİ AN ÖNCE YAŞAMANIZ DİLEĞİ İLE.. bayanssulusmile

slm kızlar.... bende ekim sonundaa nişanlanıcam ama sinirlerim çok bozuk.....kız tarafıyız diyemi bilmiyorum ama annemler bi tripdeler anlatamam hiç heycan yok.....ve hala hiç bişi yapmadım daha doğrusu napıcamıdaa bilmiyorum stres bastı iyice yaaa...............

Berfin 10 Ekimde benimde nişanım var fakat anlattığın kadarı ile nişanlığını merak ettim nasıl görebilirim
bu arada Hayırlı Olsun şimdiden

kızlar morelim çok bozuk yaaa nişan tarihimizi 10 ekim olarak belirlmiştik benim ailem yüzünden bi türlü yer tutamadık bugun yer bakmaya gittik 10 ekim dolu heryerde 30 ekim boş sadece sözlümlede bir sürü tartıştık çok kırdı beni bende onu..sabahtan beri aramıyo beni bende aramdım mesajda atmadım sizce napim kızlar lütfen bişi söyleyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…