Nişan Ekim de kısmetse nişanlanacağız :)Biz de burada toplanalım kızlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
allahım ya 20 günüm kaldıııııı ve ben hala elbise bulamadım... ankarada hala kabarık nişan kıyafetleri satan bi yer bulamadımmmmmm yardımmmmmm ...berfin saol canım ilgilendiğin için haklısın ist. olunca nerden bileceksinn...herşey gönlüümüzce olsun sonuçta 2 3 saatlik bişey ama kaç ay önceden koşturması başlıyo değilmi :)

zehracığım sıkma canını 20gün az bir zaman değil. istanbulda alternatif çok olduğu için daha erken bulunabilir ama sende mutlaka içine sinen güzel bir model bulacaksın.

kızlarrr ben geldimm bir kaç gün yooktum damat bohçası için bir-iki parça eşyasını aldım, fotoğraçımı ayarladım, ayakkabılarım özel yaptırıordum onu hallettim...damatın kıyafeti ayakkabısı kaldı sadece..ama çok güsel oluyormuş alışveriş baktıkca alasın gelio...
hepsi bitsin resimleride yüklicem, bohçasını aldım havlu takımıyla, geceliğini aldım, traş malzemeleri için sandık aldım, 3er çift çamaşırını aldım, ayrı 2 havlu daha aldım,.geriye traş makinası losyonları falan, terliği,gömleği, eşorfman takımı, birde valizi kaldı.

ALLAH yardımcın olsun canım.. teker teker hallediyorsun ne güzel aksilik vermesin RABB'm başına =) sandık alcakmısın damada cnm bence gereksiz alma boşuna para verirsin boshayallersmile

ALLAH yardımcın olsun canım.. teker teker hallediyorsun ne güzel aksilik vermesin RABB'm başına =) sandık alcakmısın damada cnm bence gereksiz alma boşuna para verirsin boshayallersmile

yok canım sandık almıorum napcak o sandığı :) valiz alcam onun yerine.ama ufak traş malzemelerini koyması için ufak sandık aldım

çakal carloslarr siziii:)))) yaşasın bizim evlerimiz:)) hadi darısı artk bizim başımıza berfincmmresimleri bekliyoruz en kısa zamanda...

GÜNAYDIIINNNNNNNNN sitede bi durgunluk var hayırdır inşallahh =)

15 günüm kalmış ya çok heyecanlıyımm boshayallersmile

Hazırlığa başlaynlardan ses bekliyoruz kızlarr) ucuz yerleri,güzel yerleri söleyinde bizde faydalanalım bari... Berfincm sen avcılardan alışveriş yapcktın?nerede karar kıldın?

Hazırlığa başlaynlardan ses bekliyoruz kızlarr) ucuz yerleri,güzel yerleri söleyinde bizde faydalanalım bari... Berfincm sen avcılardan alışveriş yapcktın?nerede karar kıldın?

yavrumm nerden aldım bilionmu t-shop mağazaları yokmu ordan :) çok güsel sandıklar falan vardı hemde makyajla takım 60 tl :)

HEE:)İNTERNETTE DE ÖLE Bİ SİTE VAR ÇÜNKÜDE,PEK Bİ İÇ AÇICI GELMEDİ BANA...:bbo: AA BAK SEN BAKIRKOYE,EMİNÖNÜNÜN YANINDA Bİ SEÇENEK ÇIKTI ARTK GALİBA...

HEE:)İNTERNETTE DE ÖLE Bİ SİTE VAR ÇÜNKÜDE,PEK Bİ İÇ AÇICI GELMEDİ BANA...:bbo: AA BAK SEN BAKIRKOYE,EMİNÖNÜNÜN YANINDA Bİ SEÇENEK ÇIKTI ARTK GALİBA...

canım mesela traş sandığı aldım 30tl saten gecelik takımı aldım 61tl bohçasını aldım havluyla beraber takım 28 tl ve hani çokda şıklar ve çeyiz mağazası gibi herşey elinin altında, sadece büyük eşyalarım kaldı valizdi,traş makinasydı,kıyafeti ayakkabısı okadar.

AYYY...ÇOK GÜZELLkaydirigubbakcemile5 FOTOĞRAFLARINI NE ZAMN EKLİCEKSİN GÜZELİM PEKİİ:)))AY NE MERAKLI İNSANLAR OLDUKKaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…