- Konu Sahibi esinnnnn02
-
kızlarrr ben geldimm bir kaç gün yooktum damat bohçası için bir-iki parça eşyasını aldım, fotoğraçımı ayarladım, ayakkabılarım özel yaptırıordum onu hallettim...damatın kıyafeti ayakkabısı kaldı sadece..ama çok güsel oluyormuş alışveriş baktıkca alasın gelio...
hepsi bitsin resimleride yüklicem, bohçasını aldım havlu takımıyla, geceliğini aldım, traş malzemeleri için sandık aldım, 3er çift çamaşırını aldım, ayrı 2 havlu daha aldım,.geriye traş makinası losyonları falan, terliği,gömleği, eşorfman takımı, birde valizi kaldı.
ALLAH yardımcın olsun canım.. teker teker hallediyorsun ne güzel aksilik vermesin RABB'm başına =) sandık alcakmısın damada cnm bence gereksiz alma boşuna para verirsin boshayallersmile
yok canım sandık almıorum napcak o sandığı :) valiz alcam onun yerine.ama ufak traş malzemelerini koyması için ufak sandık aldım
yanlış okumuşum kafam dalgın canım kusura bakma :kedi:
valiz mantıklı
bende traş malzemeleri için hasır kutu aldım daha sonra evimde kullanıyım diye
aynen aynen bende evimde kullanım die öle bişi aldım zaten kendi çıakrım için :)
Hazırlığa başlaynlardan ses bekliyoruz kızlarr) ucuz yerleri,güzel yerleri söleyinde bizde faydalanalım bari... Berfincm sen avcılardan alışveriş yapcktın?nerede karar kıldın?
AAAakannehir GÜLM T-SHOP İNTERNETTEN ALIŞVERİŞMİ?NASI YANİİ??
HEE:)İNTERNETTE DE ÖLE Bİ SİTE VAR ÇÜNKÜDE,PEK Bİ İÇ AÇICI GELMEDİ BANA...:bbo: AA BAK SEN BAKIRKOYE,EMİNÖNÜNÜN YANINDA Bİ SEÇENEK ÇIKTI ARTK GALİBA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?