- Konu Sahibi esinnnnn02
-
yaa ahh berfinim yaa...bak zevklerimz aynydı,derdimzde aynı galip...sanki biz sölemesek hiçbişey bilmiyolarmış gibi davrancaklar...ya iki pırtıya,iki altına kafayı takıp,maddi şeylerden canımı sıkıp,zehir etmk istemiyorum hiç ama,kardeşim kimse aptal değil,etrafnda ne olup bitiyo bi sor,bi öğren,nekadr görücü usulüyle almasanda kızı,yinede bi gönlünü yapmaya çalş dimi...hiç bu taraftnda ses yok...uff...buda sölenmez ya...napsakk...
aynen çok haklısın...onlar böle yapıyo diye,bizde yüzsüzlüğün dibine vurup,bayramlık 2 paçavrayıdamı dillendirelim!!dediğin gibi neyi yakıştrcaklar bakalım...bende bunları unuturum ama inşallah yarn öbürgün...
ağzndan yel alsın götrsün,dağlara uçursun yaniii:sinifsinif: yaşıcas görces bakalm cnm,hayrlısı neyse o olsun...inşallah kimsenin kalbi kırılmadan bugünler geçer...
pardon. türban nasıl bağlanır pek bilmediğim için idrak edemedim. zaten sadece fikrimi söyledim
zaten boyun kısmı kızın elbisesi orası beni pek bağlamıyor
Huzurumuz yerinde olsun, büyük sorunlar yaşamayalım, biraz sakin olalım herşey bizim istediğimiz gibi olur. Olumlu düşünelim olumlu olsun, tamam mı kızlar...
günaydııın canlarrr =) kuaförü buldum sayılr türbana 100 tl istiyor çokmu sizce?
türban yapımı uğraşması nasıl bilmiorum ama normal saç için fazla bence...
yani ucunda sevdiğimiz aşık olduğumuz adam var dimi huzurumuz yerinde olsun onunla yeter a.sopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?