Ben bugün gebelik testi yaptım pozitif çıktı pazartesi kan vereceğim.
Fatma canım hadi inşallah moralini yüksek tut hep, Allahın izniyle güzel haberlerin gelir bize de umut olurBen bugün gebelik testi yaptım pozitif çıktı pazartesi kan vereceğim.
13.gün bugün.
Mide bulantısı
Göğüste hassasiyet
Ve kasık ağrıları devam ediyor
Bence senin oldu gibi hissediyorumBen bugün gebelik testi yaptım pozitif çıktı pazartesi kan vereceğim.
13.gün bugün.
Mide bulantısı
Göğüste hassasiyet
Ve kasık ağrıları devam ediyor
Benim 6.gün mide bulantısı başladı bugün 11.gün neredeyse geçti. İğneden beri kasık ağrılarım hep var ilk günler fazlaydı şimdi ara ara oluyor
İnşallah canım bende güzel düşünmeye çalışıyorum yarın erken gebelik testi aldım onu mu yapsam kii diyorum şu adetten en altı gün önce öğrenilenBence senin oldu gibi hissediyoruminşallah hayırlı haberler verirsin
Bende 6, 7, 8 günler test silik çıktıı 9, gün negatifti.Benim 6.gün mide bulantısı başladı bugün 11.gün neredeyse geçti. İğneden beri kasık ağrılarım hep var ilk günler fazlaydı şimdi ara ara oluyorsanki iki gündür göğüslerimde farklı bi şişlik var ama kendimde belirti arıyorum diye mi bilmiyorum dün test yaptım silik çıktı bence hala iğnenin etkisi tekrar test için 10 kasımı bekliyorum tabi sabredebilirsem
Erken gebelik testi daha iyi diye ben de prodoctor erken gebelik testi aldım dün ondan yaptımİnşallah canım bende güzel düşünmeye çalışıyorum yarın erken gebelik testi aldım onu mu yapsam kii diyorum şu adetten en altı gün önce öğrenilen
İnşaallah canım zatrnn ne olursa olsun yazacağım olumlu ya da olumsuz inşallah olumludurFatma canım hadi inşallah moralini yüksek tut hep, Allahın izniyle güzel haberlerin gelir bize de umut olur
Bende aldım bugün yarın yapacağıö bugün iki kere normal test yaptım ilki sabahtı hemen çıkıverdi ikincisi 10 dakika da çıktıErken gebelik testi daha iyi diye ben de prodoctor erken gebelik testi aldım dün ondan yaptım
Sen önceden de test yapıp iğnenin etkisinin geçtiğini garantiledin işte çok iyi yaptın. Şimdiki pozitif iğneden değil biliyorsunBende 6, 7, 8 günler test silik çıktıı 9, gün negatifti.
10 gün verdim 1.60 hcgm.
13 gün yani bugün idrar testi yaptım tekrar net iki çizgi çıktı hayırlsı inşallah pazartesiye bekliyorum bakalım ne olacak, inşaallaj seninde tutar canım
Yaaa inşallah olmultur canım .Sen önceden de test yapıp iğnenin etkisinin geçtiğini garantiledin işte çok iyi yaptın. Şimdiki pozitif iğneden değil biliyorsunhayırlısıyla oldu senin oldu ben de keşke önceden test yapsaydım ilk kez dün yaptım o yüzden iğneden mi değil mi emin olamıyorum
Sen ilkYaaa inşallah olmultur canım .
Umarım senin de vardır müsterih ol, Rabbim dualarımızı duyuyor
Canım sen ilk mi deniyorsun, bu benim ilk denemmSen önceden de test yapıp iğnenin etkisinin geçtiğini garantiledin işte çok iyi yaptın. Şimdiki pozitif iğneden değil biliyorsunhayırlısıyla oldu senin oldu ben de keşke önceden test yapsaydım ilk kez dün yaptım o yüzden iğneden mi değil mi emin olamıyorum
Testi sabah ilk idrarla yapın diyorlar zaten sabahki hemen çıktıysa vardırBende aldım bugün yarın yapacağıö bugün iki kere normal test yaptım ilki sabahtı hemen çıkıverdi ikincisi 10 dakika da çıktı
İnşallah hepimiz çift çizgileri görürüzYaaa inşallah olmultur canım .
Umarım senin de vardır müsterih ol, Rabbim dualarımızı duyuyor
İnşaallah kübracım ya çok heyecanlıyımTesti sabah ilk idrarla yapın diyorlar zaten sabahki hemen çıktıysa vardıray hadi inşallah kan sonucunda da kesinleşir
Ben deİnşaallah kübracım ya çok heyecanlıyım
İnşaallah inşaallahİnşallah hepimiz çift çizgileri görürüz
Aynen canım ya hayırlsı bakalım ne olacakBen debeklemek insana daha çok geriyor heyecan korku karışık duygular
Benimde bugün 9. günüm arada kasık ağrım oluyor o kadar
Nisa sende de bulantı olmadı galiba,bende de yok bulantı ☺Benimde bugün 9. günüm arada kasık ağrım oluyor o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?