Ekim çatlama iğnesi olanlar

Benim bugün 8.günüm, 6 ve 7.gün ateş basması oldu yanaklarım kızardı kasık ağrılarım ilk günden beri var 2 gündür az az akıntım oldu rahatsız etmeyecek şekilde başka bir belirtim yok sizde nedir durum
F Fatmatt9 Nisa2019 K Kbraa94

Ben bugün gebelik testi yaptım pozitif çıktı pazartesi kan vereceğim.
13.gün bugün.
Mide bulantısı
Göğüste hassasiyet
Ve kasık ağrıları devam ediyor

Ben bugün gebelik testi yaptım pozitif çıktı pazartesi kan vereceğim.
13.gün bugün.
Mide bulantısı
Göğüste hassasiyet
Ve kasık ağrıları devam ediyor
Fatma canım hadi inşallah moralini yüksek tut hep, Allahın izniyle güzel haberlerin gelir bize de umut olur

Benim 6.gün mide bulantısı başladı bugün 11.gün neredeyse geçti. İğneden beri kasık ağrılarım hep var ilk günler fazlaydı şimdi ara ara oluyor sanki iki gündür göğüslerimde farklı bi şişlik var ama kendimde belirti arıyorum diye mi bilmiyorum dün test yaptım silik çıktı bence hala iğnenin etkisitekrar test için 10 kasımı bekliyorum tabi sabredebilirsem

Bende 6, 7, 8 günler test silik çıktıı 9, gün negatifti.
10 gün verdim 1.60 hcgm.
13 gün yani bugün idrar testi yaptım tekrar net iki çizgi çıktı hayırlsı inşallah pazartesiye bekliyorum bakalım ne olacak, inşaallaj seninde tutar canım

Sen önceden de test yapıp iğnenin etkisinin geçtiğini garantiledin işte çok iyi yaptın. Şimdiki pozitif iğneden değil biliyorsun hayırlısıyla oldu senin olduben de keşke önceden test yapsaydım ilk kez dün yaptım o yüzden iğneden mi değil mi emin olamıyorum

Yaaa inşallah olmultur canım .
Umarım senin de vardır müsterih ol, Rabbim dualarımızı duyuyor

Yaaa inşallah olmultur canım .
Umarım senin de vardır müsterih ol, Rabbim dualarımızı duyuyor
Sen ilk
Canım sen ilk mi deniyorsun, bu benim ilk denemm

Bende aldım bugün yarın yapacağıö bugün iki kere normal test yaptım ilki sabahtı hemen çıkıverdi ikincisi 10 dakika da çıktı
Testi sabah ilk idrarla yapın diyorlar zaten sabahki hemen çıktıysa vardır ay hadi inşallah kan sonucunda da kesinleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…