- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Arkadaşlar bu soğan kürü hakkında bana bilgi verebilir misiniz? Yapan var mı başka bir şeye zarar verir mi? Çatlamayan yumurtam varsa aksın gitsin istiyorum. Ayrıca çörek otu bal tarçın nasıl bişey o konuda da yardımlarınızı istiyorum tüketen arkadaşlarım. Regl olursam inşallah sonuçta yumurtam çatlamadıysa olamam herhalde bunlara başlamayı düşünüyorum. Eşime de keçi boynuzu özü alıp yedircem. Aralık’ta sınav var işte de daha rahat olacağım bir süre Kasım’da denemeye devam ama çokta yorumlamakta bu ay çok yıprattım gereksiz yere çünkü acemiliğe veriyorum Aralık’ta bende kürlerle bir iç dış temizledikten sonra başlıcam çalışmalara. Ama asla ilerisini gerisini araştırmıcam en azından kilo verene kadar. Kilo veripte hala olmadıysa bir doktora başlıcam tedavisine bakıcam kendime bir sene koydum. Ay inşallah bu sürede ruhsatımı da alırım. Kızlar beslenmeyle ilgili bir başlık açalım orada toplaşalım kilo vermek isteyenler olarak
Bnm her ay görünüyor o damarlar kız bnm icin geçerli degilkizlar hamileligi anlamanin bi yolu goguslerde yesil damarlarin gorunmesiymis aklinizda olsun
Günaydın yok adetim düzenli diye doktor 10- 14. Günleri her gün degerlendirin dedi. Ben onu 10 17. Güne kadar cikarip. Sonrasi gün aşırı olck şekilde olmasn denemeye karar verdk. Ateş olcme ovulasyn tam başarılı olan görmedim bunu deneycgm. Olmazsa belki önümüzdeki ay ovulasyn testi Yapablrm. Senin taktk nedirSen de ovulasyon takibi mi yaptin
ay hadi hayirlisiii :))Gecen ay bende görmüştüm gogsumden sıkınca sut fışkırıyordu o ay kimyasal oldu daha oncede kizimda gordugumde hamileymisim ins sende oylesiindir canm :)
Ben de şaşırdım şuan süt gelir mi bebek olmdn gogstn doktora gttm micok sssirdim
yok daha yeni oldu bu ama gitmem gerekirmi acabaaBen de şaşırdım şuan süt gelir mi bebek olmdn gogstn doktora gttm mi
Internette araştır canm merak ettm bendeyok daha yeni oldu bu ama gitmem gerekirmi acabaa
Prolaktin hormonu yüksekliğinde süt geliyor gögüslerden sen yine bir git ihmal etmeyok daha yeni oldu bu ama gitmem gerekirmi acabaa
Aynen hayırlısı cnmay hadi hayirlisiii :))
Evet süt gelmesi tuhaf tabi yüksek ihtimal ondan dolayi degerlerinr baktrmasi gerekirProlaktin hormonu yüksekliğinde süt geliyor gögüslerden sen yine bir git ihmal etme
Internette araştır canm merak ettm bende
ozaman ben bi kadin doguma gideyim ne olur ne olmaz baktirayim icim rahat olsunProlaktin hormonu yüksekliğinde süt geliyor gögüslerden sen yine bir git ihmal etme
Aynen öyle yap cnm bnm bi komşunun da geliyormuş oyle dedikleri gibi sut hormunu yüksekmişozaman ben bi kadin doguma gideyim ne olur ne olmaz baktirayim icim rahat olsun
sut hormonunun yuksekligi gebelige engel olur mu acaba ?Aynen öyle yap cnm bnm bi komşunun da geliyormuş oyle dedikleri gibi sut hormunu yüksekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?