- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
işte o yüzden o kadar hızlı yükselmiştir olması gereken 900lü bişeyler bana günde 1 tane dedi gittim doktora yok ne günde 1 tanesi haftada yapacaksın dedi bende öyle yapıyorumBenim çok hızlı arttı ya ilk olctuklerinde kaçtı htrlamiyotum da bana iki kutu yazmıştı doktor birini gun aşırı biri hafta da birdi ilk kutu bitti olcturdum 2000> üzerinde çıktı
Bnm su an 600 gibi bi rakam normal dedi sıkıntı yokişte o yüzden o kadar hızlı yükselmiştir olması gereken 900lü bişeyler bana günde 1 tane dedi gittim doktora yok ne günde 1 tanesi haftada yapacaksın dedi bende öyle yapıyorum
Ben bebeğe illaki faydası vardır diye peşine düştüm birde nerdeyse adımı unutacak hale gelmiştiBnm su an 600 gibi bi rakam normal dedi sıkıntı yok
Yani değerlerde önemli sanırım bnm normalde insülin direncim vardı çok şükür gecen ay tahlil vermistim düşmüş artık doktor diğer tahlillere de baktı evet hamile değilsen değerlerin tam hamile kalınacak değerler dedi Çok sevindim ins hayrlisiysa kalırımBen bebeğe illaki faydası vardır diye peşine düştüm birde nerdeyse adımı unutacak hale gelmişti
Ah gözünaydin :) gerçekten çok sevindim. Lütfen benim için ve arkadaşlar içinde dua eder misin?Evet canım çok şükür 340 Dr haftaya cuma ya çağırdı
Kurucum sen nerdesin bu kadar saat farkı var
Saat kaç orda :)Masallah ne guzel sohbet ediyorsunuz :) ben yetişemiyorum valla size. Şuan yemek yapmakla meşgulümtamda böyle
Masallah ne guzel sohbet ediyorsunuz :) ben yetişemiyorum valla size. Şuan yemek yapmakla meşgulümtamda böyle
Canım pardon şimdi gördüm şuan 21:18Saat kaç orda :)
Teşekkür ederim canım sağol. Suan 21:19Kolay gelsin canm şimdiden de afiyet olsun :) Saat kaç orda :)
Canımm Etmez olurmuyum herzaman dua ediyorum rabbım buradaki arkadaşlara ve tüm isteyenlerlere bekletmeden sağlıkla miniklerine kavuşmayı nasip etsinAh gözünaydin :) gerçekten çok sevindim. Lütfen benim için ve arkadaşlar içinde dua eder misin?
Canım ben Kanada'da yaşıyorum o yüzdendir saat farkı
İnşallah canım günaydın bu aradaYani değerlerde önemli sanırım bnm normalde insülin direncim vardı çok şükür gecen ay tahlil vermistim düşmüş artık doktor diğer tahlillere de baktı evet hamile değilsen değerlerin tam hamile kalınacak değerler dedi Çok sevindim ins hayrlisiysa kalırım
Hayirli olsun canim saglikla al kucağına b insKızlaaarr günaydııınBat 7 ekim yani yarındı, ben dayanamayıp sabah test yaptım galiba hamileyiim Hala inanamıyorum gidip gelip teste bakıyorum Rabbim bu haberi bekleyen herkese en yakın zamanda nasip eder inşallaah
Eki Görüntüle 2195310
Sağol canım inşallah, Allah sizlere de nasip etsin tez vakitte inşallahHayirli olsun canim saglikla al kucağına b ins
Hayırlı olsun canım gözün aydın :))Kızlaaarr günaydııınBat 7 ekim yani yarındı, ben dayanamayıp sabah test yaptım galiba hamileyiim Hala inanamıyorum gidip gelip teste bakıyorum Rabbim bu haberi bekleyen herkese en yakın zamanda nasip eder inşallaah
Eki Görüntüle 2195310
gozun aydin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhKızlaaarr günaydııınBat 7 ekim yani yarındı, ben dayanamayıp sabah test yaptım galiba hamileyiim Hala inanamıyorum gidip gelip teste bakıyorum Rabbim bu haberi bekleyen herkese en yakın zamanda nasip eder inşallaah
Eki Görüntüle 2195310
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?