Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️
- Konu Sahibi Hufezaa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ekim gebeliğe hazırlık gebelik hamilelik
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ekim ayını nerede bekliyoruz diye bakınıyordum 2 yıl olacak ugraşalı çatlama iğnesi flnda denedim olmadı Allah'tan Ümit kesilmez diyor ve sabırla bekliyorum yarın doktora gidecem yumurtanin çatlayıp catlamsdigina bakacak tekrar Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin yuvasını sessiz bırakmasın inşallah
Her ayın grubuna düzenli olarak katılıyorsun dikkatimi çekti benim de inşallah ekim grubu son grubumuz olurher ayın grubuna katılıyorum zaten. eylülde yalan oldu.
ekim ayını bırı acmasa ben acacaktım
Amin canım inşallah bende 1 senedir bekliyorum ha oldu ha olacak derken geçiyor günler..Ekim ayını nerede bekliyoruz diye bakınıyordum ☺ 2 yıl olacak ugraşalı çatlama iğnesi flnda denedim olmadı Allah'tan Ümit kesilmez diyor ve sabırla bekliyorum yarın doktora gidecem yumurtanin çatlayıp catlamsdigina bakacak tekrar Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin yuvasını sessiz bırakmasın inşallah
Bende aynı durumdayım ama alışmışım artık emin oldum bu ayı da pas geçeceğimdenah bi adet olsam yenı surece baslıcam da
- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.651
- 133
- 13 Haziran 2019
- 461
- 608
- 18
- 27
Benimde 4. Ayım.. İnşallah bu ay gönlümüze göre olurBende ekimi umutla beklemekteyim denemede 4. Ay olucak beni bekleyen uzun bi yol var galiba rabbim hayırlısını nasip etsin
Merhaba bende şu köşede bekleyeyim inşallah hayırlı haberler alırız :)
İnşallah canım bat ne zamanİnşallah hepimiz
Merhabalar arkadaşlar benimde reglim yeni bitti bakalım ekim inşallah bizim için bebikolu gelir 3 regl öncesi düşük yaptım inşallah bu sefer bebeğim beni bırakmaz ❤
2 Ekimİnşallah canım bat ne zaman
- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.651
- 133
20 ekimİnşallah canım bat ne zaman
Tabi tabi ben demirbaşım inşallah canım olmadı kasımı ben acarımHer ayın grubuna düzenli olarak katılıyorsun dikkatimi çekti benim de inşallah ekim grubu son grubumuz olur
- 13 Eylül 2019
- 571
- 727
- 53
- 45
bat 22 eylül ama bütün ümitlerim kırıldı sanki bende ekime kalacağım gibiTabi tabi ben demirbaşım inşallah canım olmadı kasımı ben acarım