- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
valla arkadaşlar kaldı 5 gün ama göğüslerimin sızlamasından ve adet gibi bel karın ağrımdan başka bişey yok. birde 2 gün önce tatilden gelirken yolda durduk yemeğin yanına koyan turşuyu acı acı yedim suyunuda içtim bigüzel tansiyonum düşmüş heralde dedim. ertesi gün eve gelince 1 bardak daha turşu suyu içtim,içim istedi. ama sanırım sevdiğim için gebeliğe bağlamıyorum hiç umudum yok çünkü !
ben normalde de hamile gibi herşeyi canı çeken özenen saçma sapan saatlerde isteyen insan olduğum için bana anormal gelmiyor bu halim ama belkide bebektir :) ben 2 gün öyle oldum sadece canım, adetime 7-8 gün varken yani. ağrım var ama ya 5 günüm kaldı adet belirtisi sanırımBenimde dun canım rus salatası istedi inanır misin şaşırdım kendime normalde pek yemem. Allahım bir an önce kucaklarimizi doldurur inşallah. Sen ne zamandır istiyorsun ?
ben normalde de hamile gibi herşeyi canı çeken özenen saçma sapan saatlerde isteyen insan olduğum için bana anormal gelmiyor bu halim ama belkide bebektir :) ben 2 gün öyle oldum sadece canım, adetime 7-8 gün varken yani. ağrım var ama ya 5 günüm kaldı adet belirtisi sanırım
Ayy canim insallah belirtilerin guzel benimde 4 gun kaldi insallah bende bugun hic belirti yok bakalim beklemedeyiz ilerleyen zamanda varsa belirtilerimizi paylasalim olurmuvalla arkadaşlar kaldı 5 gün ama göğüslerimin sızlamasından ve adet gibi bel karın ağrımdan başka bişey yok. birde 2 gün önce tatilden gelirken yolda durduk yemeğin yanına koyan turşuyu acı acı yedim suyunuda içtim bigüzel tansiyonum düşmüş heralde dedim. ertesi gün eve gelince 1 bardak daha turşu suyu içtim,içim istedi. ama sanırım sevdiğim için gebeliğe bağlamıyorum hiç umudum yok çünkü !
Sen ne zamandir bekliyorsun canim bebişinikaldı 4 gün hayırlısı artıkınnnn
ben daha 5 dakika önce yaptım testi sonuç negatif ama bende burda beklemek istiyorum
Tabiki canim beraber belirtilerimizi konusalim adetin kac gun gectiben daha 5 dakika önce yaptım testi sonuç negatif ama bende burda beklemek istiyorum
yolun başındayım henüz, 3 aydır bekliyorum :)Sen ne zamandir bekliyorsun canim bebişini
Daha 19 gün var canmInsallah canim senin adet tarihine kac gun var
adetim geçmedi canım ben bi ümit yaptım işte :)Tabiki canim beraber belirtilerimizi konusalim adetin kac gun gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?