ekim ayindan umudu olanlar

benim bu lekelenme yumurtlama lekelenmesi ise eğer daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı bana?? 26 yaşındayım ilk kez böyle oluyor dicem evlilik sebebiyle mi ama 10 aydır da evliyim daha önce adetten 10 gün önce böyle bişey hiç olmadı??
ondan yerleşme kanamsı olsa dicem bu kadar erkenden olabilir mi? 7 si ya da 8 ine yumurtlama çıkarttı otomatik hesaplayıcı biz 3 ünden 10 una kadar aralıklarla çalışmaları yaptık ama erkenden yumurtlamışsam ihtimali var mı? sizce??
bu kadar erken yerleşme kanaması olmaz mı dersiniz kızlar???

çok yazdım ama heyecan yaptım=)

dün gece göğuslerimde de hassasiyet başladı ve şuanda hasta olacakmışım gibi ağrı var. ama daha 10 gün var

pkoluyum demiştim ya hiç bir zaman 30 günün altına inmedi döngüm.

ay neyse çok heyecan yaptım ondan bu kadar yazdım doldurdum burayı =(

Reactions: sub
bekleyelim tabi :) bende henüz sık tuvalete gitmek dışında hiç bişe yok ilaç almam lazım ama ne olduğunu bilmediğim için ilaçda alamıyorum biran önce iyi haber alabilsek ne iyi olacak
aynen yaa insan ilaç da alamıyor. dizim ağrıyor doktora gitmiyorum rontgen mr falan çektiremem nolur nolmaz diye. geçen saçımı boyasam mı boyamasam mı diye tereddüt yşadım sonra araştırdım boyamaya karar verdim. ortada bişey yok daha zaten. bi de çok gaz var bende belki de üşütüyorumdur. keşke içerde olup biteni anlayabilseydik :) hayırlısı olsun hepimizin hakkında.

Reactions: sub
Canim daha adet tarihine 6 gun var testte cikmayabilir ama yerlesme lekesi gibi geldi bana biraz bekle bikac gun kala yap testi insallah pozitifi gorursun

Ayyy canim cok sevindim adetine daha oldugu icin dusuk cikmis kan tahlili insallah yukselir saglikli bi gebrlik yasarsin hadi hayirlisi

Canim hadi hayirlisi sonucu merakla bekliyo olucam

Canim meraba yerlesme olabilir gibi geldi bana dollenmeden sonra en erken 3 gun icinde yerlesme olur diye biliyorum seninde tarihler uyuyo insallah bebegin yerlesir ve tutunur sana hayirlisi sonucu bildir bize tatlim

Insallah canim bana yerlesme gibi geldi umarim oyledir bekliyecez gorcez artik

aynen mantar ilacı kullanmam gerekiyo kullanamıyorum test yapsam testtede cıkmaz heralde daha
böle iki arada bi derede kaldım yani

SELAM KIZLAR.SİZE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM. GEÇEN AY 16'SINDA ADET OLDUM BEN NE ZAMAN TEST YAPMALIYIM HAMİLELİKTEN ŞÜPHELENİYORUM. BU HAFTAYI BİTİRİP ÖYLEMİ YAPSAM ACABA. GÖĞÜSLERİM ÇOK ŞİŞ VE ELLEYİNCE ACIYOR.HİÇ BÖYLE OLMAZDI ADET DÖNEMİMDE BİLE BUKADAR ŞİŞMEZDİ.

bence 16sına kadar bekle dha iyi olur

Insallah canim bana yerlesme gibi geldi umarim oyledir bekliyecez gorcez artik

çok teşekkür ederim beklemedeyim şuanda inşallah güzel haberi paylaşrım.

Sizce peki ne zaman test yapmalıyım? cuma günü diye düşündüm ama? idrar mı kan mı? kararsız kaldım?? idrar için erken midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…