İki gün sonra testi tekrarlayalım dedi.. Umarım 50 leri görürüm
Konuyu kaçırmışım hayırlı olsun :)
bizimkinden büyükmüş bile bebiş :) doktora ne zaman çıkıcaksınTesekkur ederim canım :)
bizimkinden büyükmüş bile bebiş :) doktora ne zaman çıkıcaksın
hayırlı olsun tekrar :) benim reglden bi gün önce silikti kanda 104 çıktı bi dahada koyuyu göriyim bi daha kana bakıyım yapmadım cuma doktora çıkıcam inşallah.Yok kuzum büyük göründüğüne bakma adet tarihine gore büyük de normalde küçük sanırım. Geç yumurtlama oldu onun içinde geç döllenme oldu diye biliyorum çünkü adetim 6 gün geçtiğinde silikti çizgim simdi koyulasti anca gözle gorulur belirginlige ulaştı :) bakalım hayırlısı.
hayırlı olsun tekrar :) benim reglden bi gün önce silikti kanda 104 çıktı bi dahada koyuyu göriyim bi daha kana bakıyım yapmadım cuma doktora çıkıcam inşallah.
Valla benim su an kaçtır acaba çok merak ediyorum. Bugün ikinci çizgi belirgindi ama diğeri kadar değil.
Bi daha da yaptırmadım işte :) doktora ne zaman çkıcn
Merhabalar =) bende ekim ayında bekleyenlerdenim=)
biraz geçmişi anlatayım sizlere.
10 aylık evliyim en başından beri bebiş istedik ama hep bir çekince oldu nedense??=) ama 3 aydır tamamen istiyoruz çalışıyoruz. adetlerim 31-32 günde olur pko luyum ama doktorum sorun olmayacağını söyledi. 1 sene deneyin olmazsa tedavi yöntemine başvururuz dedi. Ovulasyon tarihim otomatik hesaplayan şekilde hesaplayınca 7 ekimde yumurtlama gerçekleşir dedi . 4-6-7-9- da çalışmaları yaptık. dün akşam yani 11 inde 1-2 damla pembe kırmızı arası değişik lekelenme oldu ki adetime 9 gün vardı çok şaşırmıştım bu duruma?? hem şaşırdım hemde yerleşme kanaması olabilr mi acaba bu kadar erken gelmez çünkü adet. zaten şuanda tüm gece de dahil lekelenme hiç olmadı. rüzgar gibi geldi geçti =))
bu şekil birşey yaşayan oldu mu acaba aranızda? yoksa gereksiz yere mi umutlanıyorum?? anlamadım gitti=((
Canım yumurtlama lekesi olabiliyor bazı kadınlar yumurtladigi zaman leke şeklinde bi kaç damla kan görebiliyor. Yumurtladigin için olabilir yani.
belkide karından bakarsada gözükür nasiph :)Çarşamba gideyim diyorum doktora randevu aldım ama kararsizim. Hem ikinci testi de orda yaptırırım bakalım iki kat artıyo mu :) hemde vajinal ultrason ile bakar minik kesecik gözüküyor mu diye :)
aynen benim de 22 sinde ne oldu acaba çok merak ediyorum. iki gündür sol meme ucum acıyıp geçiyor. onun dışında ara sıra regl olacakmışım gibi hafif ağrı oluyor ve geçiyor. başka bişey yok. zaten daha erken. kendimi dinliyorum sürekli. bu süreçte beraber bekleyelim bat gününü :)benim bat günüm 21 inde yani daha çok var ama ben nasıl dayancam o zamana kadar ya
bekleyelim tabi :) bende henüz sık tuvalete gitmek dışında hiç bişe yok ilaç almam lazım ama ne olduğunu bilmediğim için ilaçda alamıyorum biran önce iyi haber alabilsek ne iyi olacakaynen benim de 22 sinde ne oldu acaba çok merak ediyorum. iki gündür sol meme ucum acıyıp geçiyor. onun dışında ara sıra regl olacakmışım gibi hafif ağrı oluyor ve geçiyor. başka bişey yok. zaten daha erken. kendimi dinliyorum sürekli. bu süreçte beraber bekleyelim bat gününü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?