- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
Ay canim cok sevindim bak topik ugurlu geldi insallah devami gelir hayirlisiyla alirsin kucagina
Canim senin heralde gec dollenme oldu kac gunde adet oluyorsun adetine yakin yumurtlama oldu heralde cizgiler gec beliriyor cunkuHerkes icin hayırlısı olsun canim
Canim senin heralde gec dollenme oldu kac gunde adet oluyorsun adetine yakin yumurtlama oldu heralde cizgiler gec beliriyor cunku
Senin bencede 5 haftalik oluyo son adet tarihinden hesaplaniyor ama gec dollendigi icin 4 haftalik olabilir en son klomeni kac ay once kullandin belki o adetini duzene sokmustur bende bu ayda olmassa doktora gidicem insallahSanırım adete gore 5 haftalık. Adetlerim düzensiz 28 günde bir olur 30 günde bir olur. 6 ay önce çok düzensizdi 2 ay gelmiyordu. 6 aydır düzenli geldi her ay oldum. Simdi geçen ay 4 gün gecikti. 6 eylülde adet oldum. Bilmiyorum ki 4 haftalık mi oluyo
İyi akşamlar kızlar bende klomen ve çatlama iynesi oldum bugün iyneyi vurulduğum günden sayarsak 11 ne zaman test yapmalıyım ayin 15/16 si adet gunum erkenden gelir benim adet bekletmmez ama test yapmak istiyorum yarın yada pazartesi uygunudur test için sizce nezaman yapmaliyim[/QUOsanada iyi aksamlar canim bence pazartesi yap bi test varsa cikar bence silikte olsa hadi hayirlisi insallah hamilesindir klomeni neden kullandim yumurta tembelligimi vardi
Senin bencede 5 haftalik oluyo son adet tarihinden hesaplaniyor ama gec dollendigi icin 4 haftalik olabilir en son klomeni kac ay once kullandin belki o adetini duzene sokmustur bende bu ayda olmassa doktora gidicem insallah
Sıfır acı diyemem tabi ama kesinlikle dayanılmayacak bir acı değil on saniye sürüyor altı üstü forumdakileri okuyunca gözüm korkmuştu abartmışlar, bu ay korunacakmışız önümüzdeki aya nasip , senin güzel haberini bekliyorum artık idrar testi artık ben burdayım der gibi seninÇok şükür canım. Nasildi acıdı mi ? Açık olması güzel yapışıklık pürüz varsa onlar da gider. İnşallah bu ay tutunur bebiş sana.
Sıfır acı diyemem tabi ama kesinlikle dayanılmayacak bir acı değil on saniye sürüyor altı üstü forumdakileri okuyunca gözüm korkmuştu abartmışlar, bu ay korunacakmışız önümüzdeki aya nasip , senin güzel haberini bekliyorum artık idrar testi artık ben burdayım der gibi senin
Meraba canim insallah hamilesindir bebe time testine pek guvenmiyorlar ama hamiş olabilirsin adetine daha 5 varmis diger test algilamamis olabilir belirtilerinde guzel gebelik belirtileri biraz daha sabir yarin bidaha yap diger testle bakalim varsa silik cikar umarim bebe time dogru sonuc vermistir mucizen gelmistir haberlerini bekliyoruzKızlar merhaba burası çok güzel sağlıklı bebişler ve gebelikler diliyorum. Bir sorum olacak size; adetime 5 gün var bebe time gebelik testi yaptım pozitif çıktı bir gün sonra sabah predictor early yaptım negatif çıktı sizce hangisine güvenmeliyim? Bu arada yaklaşık 3 haftadır her sabah ateş ölçüyorum bir haftadır 36.6 çıkıyordu dün sabah 36.7 çıktı ve kasık batması, mide kazınmasını çok sık yaşıyorum.. Ümitlenmek de istemiyorum.Düşüncelerinizi almak istedim...
Allah herkese nasip etsin tez zamanda canım. Evet benim idrar testi ben burdayım diyo artik :) yarin kan vericem salı çıkar sonuçlar keske hemen çıksa ama nerde :) bakalım bebiş şimdiden bizi korkutuyo :)
Canim ozelde yaptirirsan kan tahlilini 2 saate cikiyor devlette yaptirirsan ertesi gun aliyosun fazla pahali bisey degil ozelde yaptir benceAllah herkese nasip etsin tez zamanda canım. Evet benim idrar testi ben burdayım diyo artik :) yarin kan vericem salı çıkar sonuçlar keske hemen çıksa ama nerde :) bakalım bebiş şimdiden bizi korkutuyo :)
Allah herkese nasip etsin tez zamanda canım. Evet benim idrar testi ben burdayım diyo artik :) yarin kan vericem salı çıkar sonuçlar keske hemen çıksa ama nerde :) bakalım bebiş şimdiden bizi korkutuyo :)
Canim ozelde yaptirirsan kan tahlilini 2 saate cikiyor devlette yaptirirsan ertesi gun aliyosun fazla pahali bisey degil ozelde yaptir benceAllah herkese nasip etsin tez zamanda canım. Evet benim idrar testi ben burdayım diyo artik :) yarin kan vericem salı çıkar sonuçlar keske hemen çıksa ama nerde :) bakalım bebiş şimdiden bizi korkutuyo :)
Rabbim hayırlısıyla güzel haberi almak nasip etsin şimdiden hayırlı olsun gözünüz aydın diyeyim ben de canım bence de özele git yaptır 45 dakika 1 saat arasında çıkıyor sonuç en fazla 50 tl ücreti vardır bir gün beklemeye değmezAllah herkese nasip etsin tez zamanda canım. Evet benim idrar testi ben burdayım diyo artik :) yarin kan vericem salı çıkar sonuçlar keske hemen çıksa ama nerde :) bakalım bebiş şimdiden bizi korkutuyo :)
Rabbim hayırlısıyla güzel haberi almak nasip etsin şimdiden hayırlı olsun gözünüz aydın diyeyim ben de canım bence de özele git yaptır 45 dakika 1 saat arasında çıkıyor sonuç en fazla 50 tl ücreti vardır bir gün beklemeye değmez
Canim ozelde yaptirirsan kan tahlilini 2 saate cikiyor devlette yaptirirsan ertesi gun aliyosun fazla pahali bisey degil ozelde yaptir bence
Canim meraba gebelik belirtileri gibi gorunuyo gunun de gecmis bi test daha yapsana belki cikar yarin sabah yap bi test sonucu merakla bekliyoruz
- Hanımlar benim bat 8 ekimdi 11 oldu hala gelen giden yok beklemedeyim daha önce bu kadar geciktiğini hatırlamıyorum predictor erkengebelik testi yaptım çıkmadı birşey önceki günler göğüslerime el deymiyordu. Şimdi indi gibi 5_6 gündür kasıklarımda bir ağrı var bazen bıçak gibi ağrı sağlanıyor. Ve gün içinde lavaboya çok sık gidiyorum. Ve saat başı acıkıyorum. Bana yardım edin akıl verin. Benim eşimde çok rahat sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?