Evet canim golge gibi var benimkide boyleydi kan tahlili 20 cikti ama maalesef kimyasalmis adet oldum insallah senin bebisin sıkı sıkı tutunur sana
Evet canim golge gibi var benimkide boyleydi kan tahlili 20 cikti ama maalesef kimyasalmis adet oldum insallah senin bebisin sıkı sıkı tutunur sana
İyi akşamlar herkese...canim benim geçmiş olsun inşAllah hayirlisi olur.benim sana bir sorum olucak neden kimyasal oluyor?sebebi nedir tutunamamasinin?Evet canim golge gibi var benimkide boyleydi kan tahlili 20 cikti ama maalesef kimyasalmis adet oldum insallah senin bebisin sıkı sıkı tutunur sana
Insallah canim ya anne olmak cok guzel bir duygu sen ilk yasiyacaksin allah herkeze tattirsin bende pazartesiyi iple cekicem hemen yaz buraya meraklandirma biziÜzüldüm canım ya inşallah hayırlısıyla önümüzdeki ay sımsıkı tutunur sana bebeğin. İnşallah tutunur benimki de çok yaklaştım sonu iyi olur inşallah.
Sanada iyi aksamlar canim doktorlarin dedigi rahim kalinliginin ince olmasiymis yeterli kalinlikta degilmis bu yuzden bebek tutunamamis daha daha cok kucuk oldugundan adetle atarmis her kadin farkinda olmadan hamile kalirmis ama yerlesemeden adetle atarmis eger ben tahlil yapmasaydim hamile oldugumu anlamayacakmisim boyle diyorlar canim tabiki herseyin hayirlisi onumuzdeki aylari beklicez artikİyi akşamlar herkese...canim benim geçmiş olsun inşAllah hayirlisi olur.benim sana bir sorum olucak neden kimyasal oluyor?sebebi nedir tutunamamasinin?
Insallah canim ya anne olmak cok guzel bir duygu sen ilk yasiyacaksin allah herkeze tattirsin bende pazartesiyi iple cekicem hemen yaz buraya meraklandirma bizi
Ben ekim ayindan hala umudumu kaybetmedim cunku erken adet oldugum icin erken yumurtam gelisiyo belki bu ayin sonunda bebisim gelebilir insallah tabi hayirlisi
Teşekkür ederim çok sağol bilgi için :* ben eylül ayindan umutluydum ama karişik bir şeyler oldu bu ay da hiç akintim olmadi.yumurtlama olmadimi acabaSanada iyi aksamlar canim doktorlarin dedigi rahim kalinliginin ince olmasiymis yeterli kalinlikta degilmis bu yuzden bebek tutunamamis daha daha cok kucuk oldugundan adetle atarmis her kadin farkinda olmadan hamile kalirmis ama yerlesemeden adetle atarmis eger ben tahlil yapmasaydim hamile oldugumu anlamayacakmisim boyle diyorlar canim tabiki herseyin hayirlisi onumuzdeki aylari beklicez artik
Seninde az kalmis adet gunune insallah kirmizilar gelmez de bebisin gelir canim valla canim akintiya felan cok takilma hic belli olmuyo daha yeni arkadasim kadin doguma gitti uzayan akintisinin oldugu donemdi hic yumurta gormedi arkadas sasirdi nasil yani dedi sonra tekrar gitti yumurta gordu akintinin olmadigi zaman belli olmuyo yani bende bu ay olmassa doktora gitcem yumurta takibi yaptircam bakalim hayirlisi artikTeşekkür ederim çok sağol bilgi için :* ben eylül ayindan umutluydum ama karişik bir şeyler oldu bu ay da hiç akintim olmadi.yumurtlama olmadimi acaba16.10.15 adet günüm bakalım hayırlısı.olmasa bu sefer doktora gidicem kısmet aslında.Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşAllah :) biz yine de hayata gülümseyelim :)
İnşAllah Allahım herkesin umutunu gerçekleştirir inşAllah :)Seninde az kalmis adet gunune insallah kirmizilar gelmez de bebisin gelir canim valla canim akintiya felan cok takilma hic belli olmuyo daha yeni arkadasim kadin doguma gitti uzayan akintisinin oldugu donemdi hic yumurta gormedi arkadas sasirdi nasil yani dedi sonra tekrar gitti yumurta gordu akintinin olmadigi zaman belli olmuyo yani bende bu ay olmassa doktora gitcem yumurta takibi yaptircam bakalim hayirlisi artik
İnşAllah ilk güzel Haber senden geldi darisi bizim başimiza hadi bakalim :))Kizlarrrrrrr bugün ben kesin hamileyim diyorum çünkü çizgim git gide koyulaşmaya başladı inşallah pazartesi de kan testin de görürüm bebeğimi.
İnşAllah ilk güzel Haber senden geldi darisi bizim başimiza hadi bakalim :))
Bende pazartesi kan tahlili yaptıracam.
hayırlısı olsun canım...
Ay canim cok sevindim bak topik ugurlu geldi insallah devami gelir hayirlisiyla alirsin kucaginaKizlarrrrrrr bugün ben kesin hamileyim diyorum çünkü çizgim git gide koyulaşmaya başladı inşallah pazartesi de kan testin de görürüm bebeğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?