Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Merhaba biraz geç cevaplıyor ama .5 embriyom vardı 4.u gün 3 e düştü inşallah sende güzel sonuçlar almissindir

Ooo masallah cnm ben cesaret edemiyorum teste 5.gün embriyosu 8. Günümdü bugün
canm senle aşağınyukarı aynı durumdayız bende 30 ekimde 2tane 5.gün embriyosu transferi oldum.
p.tesi dayanamadım ve hcg baktırdım 18 idi. ikinci testi vermeye korkuyorum artmayacak diye çünkü bu 3.denemem ve 1 boş gebelik sonrası kürtaj öyküm var . bunda da artmazda die beklıyorum neyi beklıyorsamm senden hayırlı haberler alırız inşallah.

Ooo masallah cnm degerin gayet iyi cikmis bugun de ikiye katlayarak artis gösterirse super olur yaptir korkma bak testin ilkini atlatmissin..brnim de bi normal gebelik 9 haftalikken kaybettim bi tane de kimyasal gebelik oldu..bu defa rabbim güldürsün bizi..hayirli haberlerle geliriz ins hepimiz..sonucunu yazmayi unutma

qepa gittinmi doktora? Merak ettim seni. Umarım hayırlı haberler verirsin.
Gittim canim.ama doktorum iki gun sonra gel dedi bide progestoron tahlili istedi diş gebelik icin.yinede icimi rahatlatacak durum yok ortada hep diken üstü

Gittim canim.ama doktorum iki gun sonra gel dedi bide progestoron tahlili istedi diş gebelik icin.yinede icimi rahatlatacak durum yok ortada hep diken üstü
Tekrardan değerine bakılmadımı? Dış gebelikle ne alakası var şimdi bu durumun?

Canım yazını okudum belki bana da umut olur 4 tup tedavim var 1 tane si 6 haftalik kalp durması
Genetik ve pihtilasma testleri temiz
Bende sorun yok deniliyor eşimde hız ve morfoloji sorunu var.
Bu 10 li test dediğin nedir acaba

Tekrardan değerine bakılmadımı? Dış gebelikle ne alakası var şimdi bu durumun?
Deyerlere bakildi.ama dun dedimya sağ tarafda sicaklik var bacagima vuruyo,uyuşuyor bacagim diye.bide fici başim donuyo kalkamiyorum ayaga.tansiyonu olcdum normal ama

Deyerlere bakildi.ama dun dedimya sağ tarafda sicaklik var bacagima vuruyo,uyuşuyor bacagim diye.bide fici başim donuyo kalkamiyorum ayaga.tansiyonu olcdum normal ama
Değerin tekrar kaç çıktı cnm? Dış gebelik olmaması gerek diye düşünüyorum. Umarım değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…