Üzülme canım ben hepimizin doğru ve hayırlı zamanlarda çocuklarına kavuşacağına inanıyorumNegatif kızlar, yine nasip değilmiş.
Çok üzüldüm. Ama Allahın bir bildiği vardır. Sabredip tevekkül etmek lazımbenim de düşmüş kızlar, nasip başka bahara kaldı..
Allah tamamına erdirsin canım hayırlı uğurlu olsunKızlar bende sonuç bekliyordum benim 46 çıkmış değerim doktorum şuan olumlu dedi
Hayırlı olsun canım inşallah keseyi de görür kalp atışını da duyarsınKızlar çok şükür bin şükür pozitif çıktı değerim ayy inanamıyorum
Hayırlı olsun canım inşallah keseyi de görür kalp atışını da duyarsınKızlar çok şükür bin şükür pozitif çıktı değerim ayy inanamıyorum
Ooo masallah cnm ben cesaret edemiyorum teste 5.gün embriyosu 8. Günümdü bugün3.gün embiriyosu canım. Bugün 8. Gunumdu
Bence çok iyi hayırlı olsunKızlar benim test günüm cuma ama ben dayanamadım ve bugün sabah test yaptırdım. Sonuç 12 ..sizce nasıl
Teşekkür ederim canım amin hayırlısıyla devam eder inşallahHayırlı olsun canım inşallah keseyi de görür kalp atışını da duyarsın
Ben 5. Gün yaptıracaktim da kızlar beni zor tuttuOoo masallah cnm ben cesaret edemiyorum teste 5.gün embriyosu 8. Günümdü bugün
Teşekkür ederim canım. İnşallah seninki de güzel katlanır. Sağlıklı sıhhatli olur inşallahmeneksemelifim Canım hayırlı olsun inşallah katlanarak artsın gözün aydın
Merhaba biraz geç cevaplıyor ama .5 embriyom vardı 4.u gün 3 e düştü inşallah sende güzel sonuçlar almissindirKacinci gunde donduruldu embriyolarin? Benim 5. Gunu bekleyecekler, genetik tani icin... Ama o gune kadar kalabilecekler mi cok endise ediyorum. Toplam kac embriyon vardi bir de baslangicta?. Cok soru sordum pardon, bugun uye oldum da, hepsini biriktirmisim:)
canm senle aşağınyukarı aynı durumdayız bende 30 ekimde 2tane 5.gün embriyosu transferi oldum.Ooo masallah cnm ben cesaret edemiyorum teste 5.gün embriyosu 8. Günümdü bugün
Ooo masallah cnm degerin gayet iyi cikmis bugun de ikiye katlayarak artis gösterirse super olur yaptir korkma bak testin ilkini atlatmissin..brnim de bi normal gebelik 9 haftalikken kaybettim bi tane de kimyasal gebelik oldu..bu defa rabbim güldürsün bizi..hayirli haberlerle geliriz ins hepimiz..sonucunu yazmayi unutmacanm senle aşağınyukarı aynı durumdayız bende 30 ekimde 2tane 5.gün embriyosu transferi oldum.
p.tesi dayanamadım ve hcg baktırdım 18 idi. ikinci testi vermeye korkuyorum artmayacak diye çünkü bu 3.denemem ve 1 boş gebelik sonrası kürtaj öyküm var . bunda da artmazda die beklıyorum neyi beklıyorsammsenden hayırlı haberler alırız inşallah.
Gittim canim.ama doktorum iki gun sonra gel dedi bide progestoron tahlili istedi diş gebelik icin.yinede icimi rahatlatacak durum yok ortada hep diken üstüqepa gittinmi doktora? Merak ettim seni. Umarım hayırlı haberler verirsin.
Tekrardan değerine bakılmadımı? Dış gebelikle ne alakası var şimdi bu durumun?Gittim canim.ama doktorum iki gun sonra gel dedi bide progestoron tahlili istedi diş gebelik icin.yinede icimi rahatlatacak durum yok ortada hep diken üstü
Canım yazını okudum belki bana da umut olur 4 tup tedavim var 1 tane si 6 haftalik kalp durmasıAnladım canım, bize eşimde morfoloji sorunu var demişlerdi 1 kimyasal gebelik 1 de 9 haftalık kalp durması yaşadım. Son olaydan sonra doktorumu değiştim. Eşimin spermlerinde hüçbir sorun olmadığı ortaya çıktı. Kromozon analizi yaptık ikimizde temiz çıktık. Kanpıhtılaşma testleri yapıldı onlarda temiz çıktı en son 10 içerikli ayrı testler yapıldı ve bende 3 ü pozitif çıktı. Maalesef vucudum bebeği mikrop olarak algılıyor ve beslenmeyi kesiyor dolayısıyla düşükle sonuçlanıyor. Allahıma şükürler ki problemi buldular tedavisi var.
Deyerlere bakildi.ama dun dedimya sağ tarafda sicaklik var bacagima vuruyo,uyuşuyor bacagim diye.bide fici başim donuyo kalkamiyorum ayaga.tansiyonu olcdum normal amaTekrardan değerine bakılmadımı? Dış gebelikle ne alakası var şimdi bu durumun?
Değerin tekrar kaç çıktı cnm? Dış gebelik olmaması gerek diye düşünüyorum. Umarım değildir.Deyerlere bakildi.ama dun dedimya sağ tarafda sicaklik var bacagima vuruyo,uyuşuyor bacagim diye.bide fici başim donuyo kalkamiyorum ayaga.tansiyonu olcdum normal ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?