- 15 Temmuz 2016
- 8.182
- 13.667
- 248
Cnm artık kendine ve bebeğine iyi bak.Canım teşekkür ederim değerim 201.22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm artık kendine ve bebeğine iyi bak.Canım teşekkür ederim değerim 201.22
Benimkinde en az 7 yazıyor.canımya zahmet olmasa tahhliline baka bilimisin en az ne kadara hamile diyolar?
Amin canım herzaman dua ediyorum sadece ben de değil yaşadıklarıma şait olan annem ve kayinvalidem de sizler dua ediyor rabbim tez zamanda kalbinize versin mutluluğuGozun aydin cnm Rabbim tamamina erdirsin insallah darisi baslarimiza.
çok erken yapmışsın. kaçıncı gün embriyosu en erken 6. gün yap.Transferden sonraki 3.gunum sabah dayanamayıp idrar testi yaptım.prediktor adet gecikmesi den 6 gün öncesini gösteren den.tek çizgi gördüm.ne kadar dikkate almalıyım acaba?
Teşekkür ederim canımCnm artık kendine ve bebeğine iyi bak.
Benimkinde bi hastanede 5,4 o birisinde yani tup bebek merkezinde 47 yaziyo.Benimkinde en az 7 yazıyor.
Inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim demekki zamanı varmış biz bilemeyiz rabbim sabret diyor zor tabiki nelerle karşılaşıyoruz ama her zaman sükrettim 1 tane embriyo kaldı diye üzülmüştüm ama çok şükür tutundu meleğimKızlar üzmeyin kendinizi..Rabbim ol der ve olur.. Bu sefer olmadıysa vardır bi hayrı..Allah gönlümüze göre versin..Canın seninde gözün aydın İnşaAllah en kısa zamanda diğer bekleyen arkadaşların da tutar topikleri..
Gözün aydın olsun canım, Rabbim hayırlısıyla kucağında göstersin.
Hayirli olsun canim.senin test sonucunugore bilirmiyim.ben iki ayri hastanede verdim kani ikisindede minimum limit farkli.senin hastanede kaç oyrene bilirmiyim?
Inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim demekki zamanı varmış biz bilemeyiz rabbim sabret diyor zor tabiki nelerle karşılaşıyoruz ama her zaman sükrettim 1 tane embriyo kaldı diye üzülmüştüm ama çok şükür tutundu meleğim
Çok teşekkür ederim canım herzaman duamdasınız inşallah rabbim hayırlısını versin sana ve isteyen herkese inşallah
Hayırlısı olsun canım. ilk denemenmi olacak ?İnşaAllah bizimkiler de tutunur.. ya d kendiliğinden olur ..Ben de bu ay başlayacağım.. Bana da dua edin ne olur..
6.gun embriyosu..bir torba test aldım hergun yaparım artıkçok erken yapmışsın. kaçıncı gün embriyosu en erken 6. gün yap.
ben 5. günde çift çizgi görmüştüm mayıs ayında ama ikizdi. ( sonra kaybettim ikisinide )
Rabbim tez zamanda bu yorgunluğumuzu unutturacak güzellikler nasip etsin.Kizlar ne olur benim icin dua edin.kimyasal gozukuyo su an.cok kotuyum.kimin duasi kabul olur bilinmez.Allah tabii ki hayirlisini versin ama 9. Seneye girdim diye cok yoruldum.tedaviye vicudum dayanamiyo artik.