Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Kızlar üzmeyin kendinizi..Rabbim ol der ve olur.. Bu sefer olmadıysa vardır bi hayrı..Allah gönlümüze göre versin..Canın seninde gözün aydın İnşaAllah en kısa zamanda diğer bekleyen arkadaşların da tutar topikleri..

Transferden sonraki 3.gunum sabah dayanamayıp idrar testi yaptım.prediktor adet gecikmesi den 6 gün öncesini gösteren den.tek çizgi gördüm.ne kadar dikkate almalıyım acaba?

Transferden sonraki 3.gunum sabah dayanamayıp idrar testi yaptım.prediktor adet gecikmesi den 6 gün öncesini gösteren den.tek çizgi gördüm.ne kadar dikkate almalıyım acaba?
çok erken yapmışsın. kaçıncı gün embriyosu en erken 6. gün yap.
ben 5. günde çift çizgi görmüştüm mayıs ayında ama ikizdi. ( sonra kaybettim ikisinide )

Inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim demekki zamanı varmış biz bilemeyiz rabbim sabret diyor zor tabiki nelerle karşılaşıyoruz ama her zaman sükrettim 1 tane embriyo kaldı diye üzülmüştüm ama çok şükür tutundu meleğim

Kizlar ne olur benim icin dua edin.kimyasal gozukuyo su an.cok kotuyum.kimin duasi kabul olur bilinmez.Allah tabii ki hayirlisini versin ama 9. Seneye girdim diye cok yoruldum.tedaviye vicudum dayanamiyo artik.

Kizlar ne olur benim icin dua edin.kimyasal gozukuyo su an.cok kotuyum.kimin duasi kabul olur bilinmez.Allah tabii ki hayirlisini versin ama 9. Seneye girdim diye cok yoruldum.tedaviye vicudum dayanamiyo artik.
Rabbim tez zamanda bu yorgunluğumuzu unutturacak güzellikler nasip etsin.
kaç çıktı arkadaşım değerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…