- 28 Ekim 2013
- 462
- 772
- 208
Hayırlısı olsun kat kat katlansın değeriniz sımsıkı tutunsun bebişiniz sizeKızlar bende sonuç bekliyordum benim 46 çıkmış değerim doktorum şuan olumlu dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun kat kat katlansın değeriniz sımsıkı tutunsun bebişiniz sizeKızlar bende sonuç bekliyordum benim 46 çıkmış değerim doktorum şuan olumlu dedi
Maşallah katlanarak devam eder inşallahKızlar bende sonuç bekliyordum benim 46 çıkmış değerim doktorum şuan olumlu dedi
Amin canım inşallah darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başınaBı süre iki günde bir kan ver ikiye katlanirsa süper.
Bebegin sana sımsıkı sarilsin inşallah.
Canım inşallah olumlu sonuçlarla dönersin. Bak senin adına ben de heyecan yaptımHadi hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin ben heyecandan pek uyuyamadım karnına ağrılar girdi
Amin inşallah çok sağol iyi dileklerin içinMaşallah katlanarak devam eder inşallah
Allah razı olsun canım benim, nasip değilmiş bu defakinde de. Şimdi umudum ocak ayına inşallah.yasminsay ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin. Çok zor beklemek biliyorum. İnsallah birgün bizede nasip olacak umut etmeye ve duaya devam edeceğiz.
Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim tez zamanda tedavisiz nasip etsin inşallahNegatif kızlar, yine nasip değilmiş.
Gözün aydın olsun canım, Rabbim hayırlısıyla kucağında göstersin inşallah.Kızlar çok şükür bin şükür pozitif çıktı değerim ayy inanamıyorum
İnşallah canım.Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim tez zamanda tedavisiz nasip etsin inşallah
Canım inşallah en kısa zamanda beklemediğin bir anda rabbim mutluluğu yaşatsın sana ve bekleyen isteyen herkesebenim de düşmüş kızlar, nasip başka bahara kaldı..
Allah razı olsun canım benim, nasip değilmiş bu defakinde de. Şimdi umudum ocak ayına inşallah.
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah değerlerin katlanarak artsın gözün aydınKızlar bende sonuç bekliyordum benim 46 çıkmış değerim doktorum şuan olumlu dedi
İnşallah, negatif te olsa sonucum takipte olacağım topiği. Güzel haberlerinizi bekliyorum.En yakın zamanda sizde güzel sonuç alırsınız inşallah
Güzel haberlerimiz artarak devam eder inşallahKızlar çok şükür bin şükür pozitif çıktı değerim ayy inanamıyorum
Gözün aydın olsun canım, Rabbim hayırlısıyla kucağında göstersin.Kızlar bende sonuç bekliyordum benim 46 çıkmış değerim doktorum şuan olumlu dedi
Amin canım benim Allah razı olsun belkide sizlerin ettiği dua kabul oldu ettiğin dualar için çok teşekkür ederim canı gönülden dilerim ki inşallah sende hamile kalirsin tabiki kalmak yetmiyor bizler için sağlıklı sıhhatli bir süreç yaşarsın inşallahGözün aydın olsun canım, Rabbim hayırlısıyla kucağında göstersin inşallah.
Gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar çok şükür bin şükür pozitif çıktı değerim ayy inanamıyorum
Amin canım inşallahGüzel haberlerimiz artarak devam eder inşallah