Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Kızlar çok şükür bin şükür pozitif çıktı değerim ayy inanamıyorum

canım çok sevindim senin adına, ağız tadıyla devam eder inşallah bundan sonraki süreç de, alırsın pamuğunu kucağına.
duaların için de teşekkür ederim,
hayırlı zamanda nasip olur inşallah bize de.

Amin canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerin duaları için de çok teşederim inşallah senin için de herşey güzel gider rabbim gönlüne göre versin en güzelini en hayirlsini inşallah gönülden dilerim

Amin canım inşallah darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına
Hayirli olsun canim.senin test sonucunugore bilirmiyim.ben iki ayri hastanede verdim kani ikisindede minimum limit farkli.senin hastanede kaç oyrene bilirmiyim?

Allah sag salim kucagina almagi nasip eder inşâAllah.sir deyilse sonuç kaç

Hayirli olsn cnm deger kac neler hissettin belirti varmiydi
Canım teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin bu yolda yardımcı olsun inşallah canım belirti yoktu ağrım hiç olmadı sadece arada karın ağrısı onu da strese bağlıyordum hatta hasta olmayı bekliyordum birşey hissetmeyince kendimi yedim yine olmadı dedim çok şükür rabbim yüzümü güldürdü

Gozun aydin cnm Rabbim tamamina erdirsin insallah darisi baslarimiza.

canımya zahmet olmasa tahhliline baka bilimisin en az ne kadara hamile diyolar?

Benimde 10 gün sonucum 360 çıktı 12 gün 310 sanırım düşüyor, doktora ulaşamdım daha. Bu şekilde olup artış imkansız heralde , biir kere inişe geçmiş çünkü . Kimyasal mı acaba , dış gebelik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…