Amin canım çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese bi mutluluğu yaşatsınGözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Allahim şükürler olsunKızlar çok şükür bin şükür pozitif çıktı değerim ayy inanamıyorum
Canım bin şükür inşallah cuma günü sende pozitifi alırsın ve Her şey güzel gider inşallahAllahim şükürler olsun
Kızlar çok şükür bin şükür pozitif çıktı değerim ayy inanamıyorum
Amin canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerin duaları için de çok teşederim inşallah senin için de herşey güzel gider rabbim gönlüne göre versin en güzelini en hayirlsini inşallah gönülden dilerimcanım çok sevindim senin adına, ağız tadıyla devam eder inşallah bundan sonraki süreç de, alırsın pamuğunu kucağına.
duaların için de teşekkür ederim,
hayırlı zamanda nasip olur inşallah bize de.
Hayirli olsun canim.senin test sonucunugore bilirmiyim.ben iki ayri hastanede verdim kani ikisindede minimum limit farkli.senin hastanede kaç oyrene bilirmiyim?Amin canım inşallah darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına
Allah sag salim kucagina almagi nasip eder inşâAllah.sir deyilse sonuç kaçAmin canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerin duaları için de çok teşederim inşallah senin için de herşey güzel gider rabbim gönlüne göre versin en güzelini en hayirlsini inşallah gönülden dilerim
Rabbim hayırlısıyla tamamina erdirsin cnm ins gozunaydin darisi başımıza :)Kızlar çok şükür bin şükür pozitif çıktı değerim ayy inanamıyorum
benim de düşmüş kızlar, nasip başka bahara kaldı..
Cnm hep hayırlısı dedik çıktık yola..bu yolda biliyoruz ki Allah bizle beraber..Rabbim bizim icin en hayırlı olanı dogru zamanda verecektir..Negatif kızlar, yine nasip değilmiş.
Hayirli olsn cnm deger kac neler hissettin belirti varmiydiKızlar çok şükür bin şükür pozitif çıktı değerim ayy inanamıyorum
Hayırlı olsun canım, bu arada değerin kaç çıktı.Kızlar çok şükür bin şükür pozitif çıktı değerim ayy inanamıyorum
ooo super.aerin kız :)Teşekkür ederim canım amin değerim 201.22
Amin canım inşallah tez zamanda sanada nasip olur inşallahRabbim hayırlısıyla tamamina erdirsin cnm ins gozunaydin darisi başımıza :)
Canım teşekkür ederim değerim 201.22Hayırlı olsun canım, bu arada değerin kaç çıktı.
Canım teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin bu yolda yardımcı olsun inşallah canım belirti yoktu ağrım hiç olmadı sadece arada karın ağrısı onu da strese bağlıyordum hatta hasta olmayı bekliyordum birşey hissetmeyince kendimi yedim yine olmadı dedim çok şükür rabbim yüzümü güldürdüHayirli olsn cnm deger kac neler hissettin belirti varmiydi
Gozun aydin cnm Rabbim tamamina erdirsin insallah darisi baslarimiza.Canım teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin bu yolda yardımcı olsun inşallah canım belirti yoktu ağrım hiç olmadı sadece arada karın ağrısı onu da strese bağlıyordum hatta hasta olmayı bekliyordum birşey hissetmeyince kendimi yedim yine olmadı dedim çok şükür rabbim yüzümü güldürdü
canımya zahmet olmasa tahhliline baka bilimisin en az ne kadara hamile diyolar?Canım teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin bu yolda yardımcı olsun inşallah canım belirti yoktu ağrım hiç olmadı sadece arada karın ağrısı onu da strese bağlıyordum hatta hasta olmayı bekliyordum birşey hissetmeyince kendimi yedim yine olmadı dedim çok şükür rabbim yüzümü güldürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?