• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

kızlar e2 değerlerinizi merak ediyorum biraz tedirginim iptal olur diye benim en son cuma bakıldı ve iki gün daha ilaç kullandım hergün ikiye katlanıyo normal mi bu?

Ne kadar doğru yazmışsın Allah ol derse olur :)
Evet canım, doktorlar işin içinden sıyrılmak fakat biz inançla bu işin allahım ol emri olduğunu biliyoruz. Tevekkül etmek gerek.
Allah'a iki rekat namaz kılmaya üşeniriz, ama çocuk için günlerdir robot gibi yatıyoruz hareketlerimize dikkat ede ede bi hal olduk.
Gecen gun allahim senin önünde kimse yok sevemem eger seni incittiysem affeyle dedim. Biz cocuğu ancak Rabbimden isteriz.
Yok yumurtam fazla tutar, yok yumurtam sağlıklı tutar, yok bizde hic sorun yok tutar hepsi hikaye allahım nasip edecek öyle olacak

Hadi hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin ben heyecandan pek uyuyamadım karnına ağrılar girdi :skandal::KK5:

Gunaydin kizlar bugun sonuc alanlar nerdrsiniz:halay:guzel haber verin haydi umut olun bizlere

Back