Ben anlayamıyorum bi problem yoksa nasıl olamıyor canımMerhaba kızlar bende ekim ayını bekleyenlerdenim hayırlısıyla 2.denememiz olacak bende ve esimde sorun görünmüyor 17 yumurta toplandı 3 tane 2.kalite aslında pekte bölünmüş hücreli olmayan embriyolar transfer edildi ve sonucun negatif olacağını en baştan biliyorduk donmus embriyoda kalmadı fakat doktorum bu sefer daha az yumurta geliştirip güzel yumurtalar ve embriyo elde etmek için daha az dozda iğne ve ilaçla devam edicek inşallah 2.de benimde mucizem bana gelir ve sizlerinde bu yolda emeklerini boşa cikarmasin rabbim, hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah , bu yolda birbirimize destek olalım ve güzel haberlerle burada beraber sevinelim inşallah :)
TAmam yazıcamHadi hayırlısı heyecanla bekliyorum herseyi yaz buraya tamam mı
Genç anne olcaz inşallah :)Ben 26 suan :)
Insallaahhh allahım güldürse yüzümüzü :)Genç anne olcaz inşallah :)
Amin canım hakkimizda hayirlisiMerhaba arkadaşlar, rabbim hepimizin gönlüne göre tez zamanda versin. bizde 3 senelik evliyiz 2 senedir olmadı bebek malesef. buna rağmen çok şükür problemimiz yok. şubat ayında kısmet olursa bizde tüp bebek taptırcaz artık beklemek istemiyoruz yıprandık. çok zor hepimizin işi
Hayırlı olsun tedavin seninde canimbende ekim de transfer olacağım inşallah. adet olmayı bekliyorum.
Teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki ay transfer olurum artık beklemek istemiyorum. Tabi benim için hayırlı olanı bilemiyorum. İnşallah ekim ayı benim için doğru zamandır. Eylül de olacaktım aslında fakat rahim kalınlığı istenilen ölçüde olmadığı için diğer ayı bekliyorum şimdi. Kısmet artık napalımHayırlı olsun tedavin seninde canim
Bana da estrofem verdi canım bu durum için ayin 3 ünde başla dedi adetim 10 11 gibi gelmesi gerek bakalimTeşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki ay transfer olurum artık beklemek istemiyorum. Tabi benim için hayırlı olanı bilemiyorum. İnşallah ekim ayı benim için doğru zamandır. Eylül de olacaktım aslında fakat rahim kalınlığı istenilen ölçüde olmadığı için diğer ayı bekliyorum şimdi. Kısmet artık napalım
Kızlar adet oldum perşembe gidiyorum doktora,ilaçlara başlıyoruz hadi bismillah...ödüm kopuyor bu 3.denemem...
Amin canım nasıl bir işlem opu ağrı acı oluyor muMerhaba kızlar bende bu ay tedaviye başladım. Geçtiğimiz cuma opu. Oldum. Dondurulucak ve nasipse ekim ayında transfer yapılacak yanı sizlerle beraber bende o müjdeli haberi duymak için gün sayıcam. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin .
Bir de kaç yumurtan oluştu canimMerhaba kızlar bende bu ay tedaviye başladım. Geçtiğimiz cuma opu. Oldum. Dondurulucak ve nasipse ekim ayında transfer yapılacak yanı sizlerle beraber bende o müjdeli haberi duymak için gün sayıcam. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin .
Teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki ay transfer olurum artık beklemek istemiyorum. Tabi benim için hayırlı olanı bilemiyorum. İnşallah ekim ayı benim için doğru zamandır. Eylül de olacaktım aslında fakat rahim kalınlığı istenilen ölçüde olmadığı için diğer ayı bekliyorum şimdi. Kısmet artık napalım
Amin canım nasıl bir işlem opu ağrı acı oluyor mu
Bir de kaç yumurtan oluştu canim
37 canımMerhab
sen kaç yaşındasın?
Bende adetimle birlikte estrofem kullanmaya başlamıştım ama olmadı. bu ay başka bi ilaç verdi onu denicez bakalım.Bana da estrofem verdi canım bu durum için ayin 3 ünde başla dedi adetim 10 11 gibi gelmesi gerek bakalim
evet rahim kalınlaştırmak için. Adetimle birlikte ben estrofem kullanmıştım ama olmadı şimdi ise climara flaster verdi ona başlıcam adetle birlikte. İnşallah bu sefer olur ya. İğne dediğin ne bilmiyorum ama benim clexane iğne kullanmam gerekiyor çünkü kan pıhtılaşması var bendeCanım Dondurulmuş transfer olunduğu zaman adetle beraber doktora gidiyoruz ve bize ilaç başlatılıyor. O ilaçlar rahim kalınlaştırmak için mi? Doktor iğne vermicem hap kullanıcaksın dedi sen de de öylemi oldu bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?