- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 35
Ekim ortasında gideceğiz bizAntalya şu an harika . Ekim de de böyle olacaksa neden olmasın mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekim ortasında gideceğiz bizAntalya şu an harika . Ekim de de böyle olacaksa neden olmasın mesela
Bol eğlencelerAntalyadayim suan gayet sıcak denizin suyu.
Iznim çöpe gitmemiş olacak o halde :)
Deniz,kum,güneşAntalyadayim suan gayet sıcak denizin suyu.
Karadeniz turu veya kapadokya turu yapabilirsiniz karadeniz 1 hafta sürüyor kapadokya c.tesi pazar şeklinde sehriniz mersine yakın ise deniz yapabilirsiniz mersinde boğsak büyükeceli gibi yerlerde zaman geçirebilirsiniz c.tesi pazar da kapadokya ya gidersiniz mersinde sağlam tur firmaları var bu şekilde hem deniz hem kültür turu yapmış olursunuz.Merhaba hanımlar ,
Ekim Ayında tatil yapılır mı denize girilir mi ? Iznimi ekimde kullanmak zorunda kaldım. Ekimde nereye gidilebilir önerisi olan var mı ?
Deniz tatili istiyoruz ama :)Kesinlikle gitmez deniz tatili olmasa bile kültür turlari içinde en uygun mevsim :)
Biz daha çok deniz tatili yapmak istiyoruzKaradeniz turu veya kapadokya turu yapabilirsiniz karadeniz 1 hafta sürüyor kapadokya c.tesi pazar şeklinde sehriniz mersine yakın ise deniz yapabilirsiniz mersinde boğsak büyükeceli gibi yerlerde zaman geçirebilirsiniz c.tesi pazar da kapadokya ya gidersiniz mersinde sağlam tur firmaları var bu şekilde hem deniz hem kültür turu yapmış olursunuz.
Anladım tatlım antalya da suya giriliyor gorumcem manavgatta ordan biliyorum mersinde de giriliyor .. şimdiden iyi tatillerBiz daha çok deniz tatili yapmak istiyoruz
Sağolasın canım :)Anladım tatlım antalya da suya giriliyor gorumcem manavgatta ordan biliyorum mersinde de giriliyor .. şimdiden iyi tatiller
Ay inşallah canım ya iznim de çöpe gitmemiş olur hemGeçen sene eylul son hafta ekim ilk hafta gitmistik. Cok guzeldi. Kimseler yok,her yer boş, her şey ucuz... (Öludeniz ve kaputaşta yer bulduk)
Alacati ve cesme'de denize giremedik. Akyaka, dalyan,fethiye ve kaşta deniz suyu iyiydi. Hatta güneslendik:) terlemeden bunalmadan. İnşallah pastirma yazina denk gelirsiniz.
Akdeniz bölgesindeyim. Gündüz sıcaklığı iki gündür biraz düştü. Akşamları serin oluyor. Öğlen civarı 2 gün önceye kadat girilebilirdi ben gittim ama iki gündür öğlen bile girilmez bence. Yinede akdenizde havalara belli olmuyor siz ekim başında bakın hava durumlarına.Merhaba hanımlar ,
Ekim Ayında tatil yapılır mı denize girilir mi ? Iznimi ekimde kullanmak zorunda kaldım. Ekimde nereye gidilebilir önerisi olan var mı ?
Kıbrıs aklıma yattı benimde :)Akdeniz bölgesindeyim. Gündüz sıcaklığı iki gündür biraz düştü. Akşamları serin oluyor. Öğlen civarı 2 gün önceye kadat girilebilirdi ben gittim ama iki gündür öğlen bile girilmez bence. Yinede akdenizde havalara belli olmuyor siz ekim başında bakın hava durumlarına.
Ama en iyi kıbrıs bence. :)
Yok o taraflara baharda gitmeyi düşünüyoruz. Biz deniz tatili istiyoruzEge çok serin olur. Bence Güney’de çok sıcak olmaz. İlla deniz mi olsun istersiniz. Mesela Antep Maraş fln gezseniz ya da Nevşehir Ürgüp Göreme tercih etmez misiniz
Kısa kol ve Şort giyilir ama değil mi
Bende öyle düşündüm ama sezon kapanmış mıdır acaba bodrumda çeşmede