- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 35
Evet havalar çok değişkenbız gecen sene 25 ekımde antalyaya gıtmıstık gayet ıyıydı hava sıcaktı denızede gırdık sanırım bırazda sans işi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet havalar çok değişkenbız gecen sene 25 ekımde antalyaya gıtmıstık gayet ıyıydı hava sıcaktı denızede gırdık sanırım bırazda sans işi.
Canım 4-5 yıl önce ekim sonu bodruma gittik,izmir'de yağış vardı ben çizmelerle gittim bodrumda hava güllük güneşlikti,herkes yazlık giysilerle dolaşıyordu ve bana uzaydan gelmişim gibi bakıyorlardı İlk mağazadan şort-tshirt ve terlik almıştım.ama ekim ortslarına kadar antalya side tarafları epey sıcak oluyorKısa kol ve Şort giyilir ama değil mi
Gerçi çok Değişken havalar ... Peki kalabalık oluyor mu ?Canım 4-5 yıl önce ekim sonu bodruma gittik,izmir'de yağış vardı ben çizmelerle gittim bodrumda hava güllük güneşlikti,herkes yazlık giysilerle dolaşıyordu ve bana uzaydan gelmişim gibi bakıyorlardı İlk mağazadan şort-tshirt ve terlik almıştım.ama ekim ortslarına kadar antalya side tarafları epey sıcak oluyor
buaarada kapadokya demıssınız onada ekımde gittik balonlarada bınmıstık sıkıntı olmamıstı havadan ötürü tatılınızı hertürlü degerlendırebılırsınız yanı :) iyi eglenceler sımdıdenEvet havalar çok değişken
Gittiğimiz hotel epey doluydu,balayımız bayram ertesiydi bizim gibi balayı çiftleri çoktu.diğer gittiğimizde de bayramdı ve kalabalıktı..şimdi nasıl olur bilmiyorum ama o zaman turistler çoktuGerçi çok Değişken havalar ... Peki kalabalık oluyor mu ?
Çok tesekkür ederim :))buaarada kapadokya demıssınız onada ekımde gittik balonlarada bınmıstık sıkıntı olmamıstı havadan ötürü tatılınızı hertürlü degerlendırebılırsınız yanı :) iyi eglenceler sımdıden
Hava sıcaksa kalabalık olur herhaldeGittiğimiz hotel epey doluydu,balayımız bayram ertesiydi bizim gibi balayı çiftleri çoktu.diğer gittiğimizde de bayramdı ve kalabalıktı..şimdi nasıl olur bilmiyorum ama o zaman turistler çoktu
Ben 11 ekimde evlenmistim. Antalyaya gitmistik ve cok keyifli bir tatildiMerhaba hanımlar ,
Ekim Ayında tatil yapılır mı denize girilir mi ? Iznimi ekimde kullanmak zorunda kaldım. Ekimde nereye gidilebilir önerisi olan var mı ?
Tesekkür ederim canım :)Alanya canim oraya gidin pisman olmazsin.
Imkaniniz varsa Kibris
Sevgiler...
Kıbrıs aklıma yatmaya başladı hem daha öncede hiç gitmemiştimBende genelde ekim ayına alıyorum tatillerimi Akdeniz o aylarda çok güzel oluyor ne çok sıcak nede soğuk hemde sessiz sakin oluyor.. Kıbrıs ve Antalya’ya gidin gidecekseniz
antalya havalar mevsim normalin cok ustunde sicakmis egede cok fuzeldir fethiye hem daha ucuz olurMerhaba hanımlar ,
Ekim Ayında tatil yapılır mı denize girilir mi ? Iznimi ekimde kullanmak zorunda kaldım. Ekimde nereye gidilebilir önerisi olan var mı ?
4,5 yaşındaÇocuk kaç yaşında? Güral Afyon'da ılık termal var yüzülebilecek şekilde ılık yapmışlar düşünürseniz arayıp da sorabilirsiniz
Her oteli kapalı havuzu ılık olmuyor aksine bakteri birikimi olmasın diye soğuk yapıyorlar o nedenle kapalı havuz olayı biraz riskli
Şans işi demek kiBiz balayi icin 20 ekimde antalyaya gitmistik otele ilk 2 gun iyiydi hava deniz biraz serindi 2 gunden sonra manyak yagmur yagdi simsekler hava baya sogumustu bu sene ne olur bilmem ama cok bi sicaklik beklemeyin gunes olursa girersiniz tabi denize havuza