Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

kızlar bayağı transfer var :) umarım kasım hepimize hayırlı olucak

oh ne güzel kasım ayı sana hep kısmetleriyle gelmiş..umarım bu ayda bebeişle gelir..

hobaaaaaaaaaaaaa aylar gelip geçiyor biz halaa topiklerde geziniyoruz bir anne oluveremedik be ya-tatlicadiarzu-

sevgili topik sakinleri boshayallersmile öncelikle kasımda hiç kasılmadan inşallah hepimiz hamiş oluruz demek istiyorum.ardındanda tecrübelilere bir soru sormak istiyorum bana 4 ay önce klomen ve çatlatma iğnesi kist yapmıştı.doktor adetle atarsın demişti.ben bidaha doktora gidememdim. ama kist olan ay adetim değişikti hep kahverengi parça parçaydı.sonraki aylar normalleşti.ama bnm korkum sizce klomen,in yaptığı kist büyürmü,yoksa geçicimidir.bidahada klomen kulanmadım.doktorada aralıkta gidebilirim ancak.mirmirmirmir ama içim içimi yiyo.1 seneyi geçti bebiş olmuyo.fisfisfis

slm kızlar ben eklememişsiniz beklenmeyen tarih 3 kasım 35 günde bi oldugum için kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…