Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ne yapacagıma bu aksamkı dr randevusundan sonra karar verecegım elmakurdum. Doktor takıbıyle daha kolay olur dıye dusunuyorum..

Ben bu ay kendimi kasmıycam olursa olur olmazsa bir sonraki aya,sanki biryere yetişiyorum.
Üstelik benim bir kızım var,yani millet gidip birkere biriyle birlikte oluyor pat hamiş kalıyor.Biz gerildikçe tutturamıyoz

Fakat Kasımda hamiş kalırsam eşime evlilik yıldönümü hediyesi vericema.s.

KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Aralık ayında yeşertmeye devam edenler kaydirigubbakcemile2
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler :hulya:
MAVİ : KASIM ayının hamiş ANNE leri

KASIM 1 Kasım bayanseyma tuma sumak
2 Kasım masal_naz nazlisah sevdam 31 irm83
3 Kasım mistral su_su fatos38 elmakurdumusun gulden79
4 Kasım ffilizz pokahontas beklemede acemiera
5 Kasım 6 Kasım serap bilbey hpollyanna katre_inur
7 Kasım mihracee
8 Kasım ESMA-22
9 Kasım mannak nurun yavuzguray0757 ensarnaz
10 Kasım poti EsLem medicalsecreter cerenimo
11 Kasım 12 Kasım YeniHayat
13 Kasım 14 Kasım tırtılkurabiye
15 Kasım 16 Kasım 17 Kasım 18 Kasım 19 Kasım 20 Kasım 21 Kasım 22 Kasım 23 Kasım 24 Kasım 25 Kasım 26 Kasım 27 Kasım 28 Kasım 29 Kasım 30 Kasım

TOPLAM : 31 KİŞİ

Ben Kasım 3.tede tutturamazsam Kasım 29.tekrar yani bu Kasım ayında 2 atış yapcam bakalım hangisinde tutacak aklinialirimsmile

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
KK Pro Üyeelmakurdumusun, medicalsecreter+, mistrall+, nazlisah, tarioronar

elmakurdu
kasımda sözlendim
kasımda evlendim ve gününü özellikle ayarlamadık. Kasımda hep güsel şeyler başıma gelLir
İnşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Kasımda kasılmadan MUTLU HABERI VERIRIM KIZLARRRRRRRRRRRR

yeni topigimiz hayırlı olsun bişi diyip çıkıcam ekim topigi konuşmuyo heralde neşe katan sizdiniz eski günleri özlicez galiba:))))

İnşallah güzelim,inşallah.
Kasım ayı benim içinde çoook özel bir ay.
İnşallah bu uğurunu tekrar bize yaşatır.
Fakat bu kez rahat olalım,olmazsa olmaz dimi yani

Hoşgeldin canım.Ya kızlar dert etmeyin bebiş olsunda yazın olsun ne olcak

zamanı önemli değil ama ramazanda da istemem..teyzem ramazanda doğum yapmıştı annemler falan oruçlu olunca çok zorlandılar...sezeyanla olmuştu birde..oruçlu oruçlu hem bebek hem anne zorlamıştı onları..o yüzden istemiyorum..ama birde hayırlı mübarek günlerde doğsunda isterim..ne bileyim ben olsunda istediği zaman gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…