Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

kek götür kekkk
ayrıca mail atacağına şuraya foto koy hanımmmm
hanımmm işyerınde fotom yok telefonumda cokk var ama bluuutuuuuttt yoh akşam koyacam ama sız olmuyonuz ozaman da
ayrıca kek te götürcem. puahhhaa

bende açım yemek söledim onu bekliorum
aralığa taşınıoruz
ayrıca daaa sen nereye gelmion bakem elbet gelcen kuzummmm
elim belimde elmacım ama bizim deli fişek medi ye işlemio

Eki Görüntüle 110952

medikaaaalll bak ben bi kere daha koyuyorum hemde ahanda buraya forumun ortasınaaa

guzel hatun seni kırmızı sapkalı zuzu :)
evet hep sabrinayı izlerdim onun gibi uçmak isterdim hala da isterim ahhhh nerden bildiniz yaw:87:

aya çıkan medical
kafaya koysam elimden kaçamazsın ayyyy:)
ahahahahha
medim çok güzelsin
zzuzu sen de pek güzelsinnn

güzelim demi

Son düzenleme:
Evet kızlar Ekim ayında kırmızıyı gördük diye üzülmeyin.
Kasım ayında umutlarımızı yeşertmeye devam ediyoruz.

KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Aralık ayında yeşertmeye devam edenler
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler
MAVİ : KASIM ayının hamiş ANNE leri

KASIM 1 Kasım bayanseyma 2 Kasım sevdam31 3 Kasım mistral elmakurdumusun 4 Kasım pokahontas beklemede feyzanaz oranje 5 Kasım pamuksel Arina 6 Kasım hpollyanna katre_inur 7 Kasım mevr sedis 8 Kasım semenya melike_ecesuu 9 Kasım mannak nurun yavuzguray0757 ensarnaz GurbetGuzeli nhn1 haykolik 10 Kasım poti EsLem medicalsecreter cerenimo 11 Kasım Defhne 12 Kasım SSBULUTUM 13 Kasım canom_14 14 Kasım sevdalinka06 zeynep kahvekolik 15 Kasım gıda_pınar Funda89 16 Kasım keramos 17 Kasım komagene butka 18 Kasım mihracee UMURSAMA 19 Kasım hbyrm gnl84 er_ca dt_noxeee 20 Kasım tannsel kekula gamze81 dosthane 21 Kasım 22 Kasım 23 Kasım şeker-leblebi Seda42 24 Kasım Lachesis 25 Kasım polanegri crafty 26 Kasım tgba87 ecrin87 27 Kasım aysglbrkn 28 Kasım oglak75 Sumak gulden79 nisan81 29 Kasım HAVALIKIZ su_su 30 Kasım irm83 izmirlizuzu

TOPLAM : 62 KİŞİ
TURUNCU : 7 KİŞİ
KIRMIZI : 39 KİŞİ
MAVİ : 15 KİŞİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…