Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Evet kızlar Ekim ayında kırmızıyı gördük diye üzülmeyin.
Kasım ayında umutlarımızı yeşertmeye devam ediyoruz.

KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Aralık ayında yeşertmeye devam edenler
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler
MAVİ : KASIM ayının hamiş ANNE leri

KASIM 1 Kasım bayanseyma 2 Kasım sevdam31 3 Kasım mistral elmakurdumusun 4 Kasım pokahontas beklemede feyzanaz oranje 5 Kasım pamuksel Arina 6 Kasım hpollyanna katre_inur 7 Kasım mevr sedis 8 Kasım semenya melike_ecesuu 9 Kasım mannak nurun yavuzguray0757 ensarnaz GurbetGuzeli nhn1 haykolik 10 Kasım poti EsLem medicalsecreter cerenimo 11 Kasım Defhne 12 Kasım SSBULUTUM 13 Kasım canom_14 14 Kasım sevdalinka06 zeynep kahvekolik 15 Kasım gıda_pınar Funda89 16 Kasım keramos 17 Kasım komagene butka 18 Kasım mihracee UMURSAMA 19 Kasım hbyrm gnl84 er_ca dt_noxeee 20 Kasım tannsel kekula gamze81 dosthane 21 Kasım 22 Kasım 23 Kasım şeker-leblebi Seda42 24 Kasım Lachesis 25 Kasım polanegri crafty 26 Kasım tgba87 ecrin87 27 Kasım aysglbrkn 28 Kasım oglak75 Sumak gulden79 nisan81 29 Kasım HAVALIKIZ su_su 30 Kasım irm83 izmirlizuzu

TOPLAM : 62 KİŞİ
TURUNCU : 7 KİŞİ
KIRMIZI : 39 KİŞİ
MAVİ : 13 KİŞİ

KIZLAR;Kasım ayında bu popikten çok güzel paylaşımlarda bulunduk.Fakat artık yeni bir aya yani ARALIK ayına geçiyoruz.Kasım ayında hamile kalan tüm anneleri tekrar,tekrar tebrik ediyorum ve buradan bizimle vakit ayırıp gönlünü açan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.ARALIK ayında bebişlerimize kavuşmak için yola buradan devam edeceğiz. SEVGİLERİMLE

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/401530-aralik-ayinda-bebek-isteyenler-buradan-devam.html

Evet kızlar Ekim ayında kırmızıyı gördük diye üzülmeyin.
Kasım ayında umutlarımızı yeşertmeye devam ediyoruz.

KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Aralık ayında yeşertmeye devam edenler
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler
MAVİ : KASIM ayının hamiş ANNE leri

KASIM 1 Kasım bayanseyma 2 Kasım sevdam31 3 Kasım mistral elmakurdumusun 4 Kasım pokahontas beklemede feyzanaz oranje 5 Kasım pamuksel Arina 6 Kasım hpollyanna katre_inur 7 Kasım mevr sedis 8 Kasım semenya melike_ecesuu 9 Kasım mannak nurun yavuzguray0757 ensarnaz GurbetGuzeli nhn1 haykolik 10 Kasım poti EsLem medicalsecreter cerenimo 11 Kasım Defhne 12 Kasım SSBULUTUM 13 Kasım canom_14 14 Kasım sevdalinka06 zeynep kahvekolik 15 Kasım gıda_pınar Funda89 16 Kasım keramos 17 Kasım komagene butka 18 Kasım mihracee UMURSAMA 19 Kasım hbyrm gnl84 er_ca dt_noxeee 20 Kasım tannsel kekula gamze81 dosthane 21 Kasım 22 Kasım 23 Kasım şeker-leblebi Seda42 24 Kasım Lachesis 25 Kasım polanegri crafty 26 Kasım tgba87 ecrin87 27 Kasım aysglbrkn 28 Kasım oglak75 Sumak gulden79 nisan81 29 Kasım HAVALIKIZ su_su 30 Kasım irm83 izmirlizuzu

TOPLAM : 62 KİŞİ
TURUNCU : 7 KİŞİ
KIRMIZI : 39 KİŞİ
MAVİ : 13 KİŞİ

KIZLAR;Kasım ayında bu popikten çok güzel paylaşımlarda bulunduk.Fakat artık yeni bir aya yani ARALIK ayına geçiyoruz.Kasım ayında hamile kalan tüm anneleri tekrar,tekrar tebrik ediyorum ve buradan bizimle vakit ayırıp gönlünü açan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.ARALIK ayında bebişlerimize kavuşmak için yola buradan devam edeceğiz. SEVGİLERİMLE

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/401530-aralik-ayinda-bebek-isteyenler-buradan-devam.html

Son düzenleme:
Kızlar topiği kapatmak için mail attım.
Aralık ayından devam ediyoruz.
Hepinize çok teşekkür ederim,emeği geçen herkeze.
İnşallah yeni ay yeni umutlar demek.
Hepimiz bir an evvel bebeklerimizi alırız kucağımıza.
SEVGİLER.

nabersiniz çok hastayım belim kopuyor ağrıdan mide bulantısı ishal elimi kaldıramıyom sadece sabahtan beri nane çayı içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…