• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

canım oyle dıyosun da
angelın aılesını bılmıyoruz
onlar da uzulr
evlılık kapalı kutu olmak zounda herseyı aıleye aksettıröeden cozmeye calısmalıyız
ama tabı o dedıgın son care
Mesela ben babamla gorusmuyorum benım boyle bıseyım olsa gıdecek yerım yok
Allahtan eşim öyle değil
ama anakuzulugu ılk baslarda vardı
bekarken annesını her gun arıyomus sankı aksam eve gıtmıcek
bız evlendık annesı arıyo sıtem edıyo

ne o lan unuttun benı bakıyorum karının koynuna girince dedi
ama ben esımle konustum
o senın annen arayacaksın tabı dedım
sonra kendılıgınden ramamaya basladı
cunku hergun hergun aranmıyodu kı bekarlık gıbı olmuy hayat mesgale artıyor
sımdı annesını benım dürtmemle arıyo
ara da yıne unuttun benı demesın dıyorum

sende annesıyle ılgılenmeyı denesen
ıyı davranmaya calıssan son bı kez boyle denesen angel

bende ondan dedim ya tatlım çok da yorum yapmak istemiorum diye :(
hakkında hayırlısı
herşeyi tartıp biçecek kendi karar verecek biz ne desek boş

Evet kızlar Ekim ayında kırmızıyı gördük diye üzülmeyin.
Kasım ayında umutlarımızı yeşertmeye devam ediyoruz.

KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Aralık ayında yeşertmeye devam edenler :72:
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler :6:
MAVİ : KASIM ayının hamiş ANNE leri :nazar::49:

KASIM 1 Kasım bayanseyma:nazar::49: 2 Kasım sevdam31:nazar::49: 3 Kasım mistral:14: elmakurdumusun:72: 4 Kasım pokahontas:72: beklemede:72: feyzanaz:72: oranje:nazar::49: 5 Kasım pamuksel:nazar: Arina:nazar: 6 Kasım hpollyanna:72: katre_inur:nazar::49: 7 Kasım mevr :72: sedis:nazar::49: 8 Kasım semenya :nazar::49: melike_ecesuu:nazar::49: 9 Kasım mannak:72: nurun:72: yavuzguray0757:72: ensarnaz:72: GurbetGuzeli:72: nhn1:72: haykolik:72: 10 Kasım poti:72: EsLem:72: medicalsecreter :72: cerenimo:72: 11 Kasım Defhne :nazar::49: 12 Kasım SSBULUTUM:72: GulsahS
13 Kasım soddos canom_14:14: 14 Kasım tırtılkurabiye feryad sevdalinka06 :72: zeynep:72: kahvekolik:72: elaa_79
15 Kasım gıda_pınar :72: Mavipembebeyaz Funda89:72: DELISI neslin83 duruşah
16 Kasım keramos :nazar::49: inar80
17 Kasım missbon komagene:72: zeynepim1987 butka:72: 18 Kasım mihracee:72: miniciik UMURSAMA:72: 19 Kasım hbyrm :72: gnl84:nazar::49: er_ca:nazar::49: dt_noxeee:nazar::49: dondom
20 Kasım tannsel :72: bianka kekula gamze81:72: dosthane:72: 21 Kasım pptya87
22 Kasım 23 Kasım şeker-leblebi:72: Seda42:72: SeLiNa23
24 Kasım Lachesis:72: 25 Kasım polanegri:72: crafty:72: 26 Kasım tgba87:72: ecrin87:6: 27 Kasım aysglbrkn:6: CARMENNN miray15
28 Kasım oglak75:nazar::49: Sumak:72: gulden79:6: nisan81:72: 29 Kasım drgks HAVALIKIZ:6: su_su:6: 30 Kasım irm83:6: izmirlizuzu:6:

TOPLAM : 97-14(SİLİNEN) = 84 KİŞİ
TURUNCU : 7 KİŞİ
KIRMIZI : 39 KİŞİ
MAVİ : 15 KİŞİ

gıda_pınar sen naptın tedavı nasıl gıdıyo?

cnm benim klomenle 3. ayım olacak bu ay.Dün çatlatma iğnemi oldm.Çok sancı var kasıklarımda ve belim çok ağrıyo.Doktor bu ay da olmazsa aşılama yı konuşalım dedi ama ben henüz düşünmediğimi söyledim.Olmazsa bi kaç ay ara vericem belki kendiliğinden olur.Sen ne yaptın doktor takibine başladın mı?

Annem derdide inanmazdım evlilik gerçekten çok zor.heleki ilk 6 ay.ben çok zorlanmıştım evliliğimin ilk 6 ayında.kayınvalidemle yakın oturuyoruz ille her akşam iş dönüşü bize uğrayın yemek yiyipte gidin derdi.eşimde ısrarla uğrayalım derdi.uğraöasak kayınvalidem evlendinde bizi unuttun diye başlardı.o kadar zorlandımki ilk 6 ay anlatamam.devamlı ağlıyordum ben çok mtsuzum diye.sonra eşim yanlış yaptığını anladı.şimdi hergün evlerinin önünden geçiyoruz gidelim bile demez.kayınvalidemde artık yemeğe çağırmıyo eve yemek bırakıyo.herşey zamanla oturuyo.

Elmacım benim beklenmeyen günüm 14 aralık.tabi bilmiyorum daha sonrada olabilirim.düşük sonrası adet düzensizliği oluyomuş.ama sen beni 14 aralık olarak yazabilirsin.

cnm benim klomenle 3. ayım olacak bu ay.Dün çatlatma iğnemi oldm.Çok sancı var kasıklarımda ve belim çok ağrıyo.Doktor bu ay da olmazsa aşılama yı konuşalım dedi ama ben henüz düşünmediğimi söyledim.Olmazsa bi kaç ay ara vericem belki kendiliğinden olur.Sen ne yaptın doktor takibine başladın mı?
yok canım başlamadım hangı dr. gittiysem herşey normal bekleyelım dıyor bıkaçay beklıycem olmazsa star medıca gidicem

crafty cim ve bütün arkadaşlar merhaba;

nasılsınız? ben sabahtan beri bölüm başkanı ile çalışıyorum..yeni geldim odama nasıl açım anlatamam..

kızlar ben diyorumki biz bu topikten gitmeyelim olmazmı..burdan ilerleyelim..ben alıştım buraya...bak gidersenizde benide götürmeyi unutmayın:3::3:

craftcim seni dün akşam yediğin hafif menu için tebrik ederim, sen vercen kiloları bide konduracaksın bebişi göbeğe inanıyorum:))))))))canım eşim sabah sperm testini verdi.2 saatten çıkar demişler arayacak beni...

kızlar ben diyorumki biz bu topikten gitmeyelim olmazmı..burdan ilerleyelim..ben alıştım buraya...bak gidersenizde benide götürmeyi unutmayın:3::3:

Seni bırakırmıyız heçççç,kız merak etme yarın ARALIK yazan topiğe gircen yanlızca başka değişen bişiy olmıycak.
Zaten kapatırken buraya linkini koycam.

bende açım yemek söledim onu bekliorum
aralığa taşınıoruz
ayrıca daaa sen nereye gelmion bakem elbet gelcen kuzummmm
elim belimde elmacım ama bizim deli fişek medi ye işlemio

craftcim seni dün akşam yediğin hafif menu için tebrik ederim, sen vercen kiloları bide konduracaksın bebişi göbeğe inanıyorum:))))))))canım eşim sabah sperm testini verdi.2 saatten çıkar demişler arayacak beni...

şu kiloyu vermeden aman Allah yapamam tüp zaten şişiomuş tüp yapanlar
tüp yapan yüp olsun hesabı :)
bizimki de perşembe tatlım yaa
bakalım kısmet hayırlısı

kızlar selamlar günaydın,nasılsınız?ben biraz gerginim bugün regli öncesi geleneksel ağlama sedromu gerçekleşti heralde kendisi de bugün yarın teşrif ederler,ama inşallah gelmez:(( canım çok sıkkın kaç gündür pazar akşamı annem hafif bir spazm geçirdi,3 gündür uykularım kaçtı allahtan kalp enzimlerinde bir problem yokmuş,ama kontrollere gidicez yine de,insanın annesi gibisi yok çok üzüldüm,hatta yazarken bile gözlerim doluyo,güzel mutlu bir haber alsam da onu sevidirebilsem bütün aileyi de,sizlerle paylaşmak istedim..

Back
X