• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ben de yoruldum ama en güzel günlerim iki yıldır hayalini kurduğum kavuşma anı berbattı siz hiç ilk gece eşinizin teyzesine gidp yanlış anlaşılma yüzünden özür dilemek sorunda kaldınız mı eşide kapıdan kovdu mu unutamıyorum işte unutamıyorum

senin durum çok karışıkmış be tatlım
sen bu hal içinde neden bebek düşünüosun ki anlamadım
hiç hiç düşünme valla
sen evliliğine odaklan
sanırım biraz kültür farkınız da var eşinle yanılıyor muyum ?

senin durum çok karışıkmış be tatlım
sen bu hal içinde neden bebek düşünüosun ki anlamadım
hiç hiç düşünme valla
sen evliliğine odaklan
sanırım biraz kültür farkınız da var eşinle yanılıyor muyum ?

haklısın canım. çok farklıymmışız ama inan nişanlıyken böyle değildi öyle olsa yemin ederim evlenmezdim.. aşkından ölsemde yataklarada düşsem biterdi...düşünmüyorum artık Allahımın bi bildği var ki vermedi vermio şükürler olsun

bence böyle durumlarda karşı atağa geçmek lazım, kaynanan geliyorsa ertesi gün anneni çağır, kaynanana gidiyorsanız ertesi gün annene gidin, eşin o zaman yaptığı yanlışın farkına varır. boşanmaya gelince, o çok kolay birşey değil her zaman önce evliliği kurtarmaya bakmak lazım, ve boşandıktan sonra hayatın nasıl olacak, gerçekten mutlu olabilecekmisin, yoksa evli çocuklu insanları görünce ah keşke mi diyeceksin...

ben de yoruldum ama en güzel günlerim iki yıldır hayalini kurduğum kavuşma anı berbattı siz hiç ilk gece eşinizin teyzesine gidp yanlış anlaşılma yüzünden özür dilemek sorunda kaldınız mı eşide kapıdan kovdu mu unutamıyorum işte unutamıyorum

yok artık..ilk gece eşin senin teyzesine gitmene izinmi verdi birde..sen üzme tatlı canını.herşey olacağına varır.sen üzülsende bazı şeyler olmaya devam ediyor.ama bebek olayını ertele cnm sen.sakın barışsanız bile hemen bebek düşünme aman.

haklısın canım. çok farklıymmışız ama inan nişanlıyken böyle değildi öyle olsa yemin ederim evlenmezdim.. aşkından ölsemde yataklarada düşsem biterdi...düşünmüyorum artık Allahımın bi bildği var ki vermedi vermio şükürler olsun

karar senin,
ben daha ileri gitmek istemem yorumlarımda.
yanlış yönlendirme olmasın
herkes, her kişilik farklı

canım hakkında en hayırlısı neyse Allah onu versin sana.inşallah herşey düzelir tüm sorunlar kalkar.sağlıklı sıhatli huzurlu mutlu bir yuvanız olur.üstünede bir bebiş gelir dahada güzel olur.sen hayırlısını iste herzaman.

bence böyle durumlarda karşı atağa geçmek lazım, kaynanan geliyorsa ertesi gün anneni çağır, kaynanana gidiyorsanız ertesi gün annene gidin, eşin o zaman yaptığı yanlışın farkına varır. boşanmaya gelince, o çok kolay birşey değil her zaman önce evliliği kurtarmaya bakmak lazım, ve boşandıktan sonra hayatın nasıl olacak, gerçekten mutlu olabilecekmisin, yoksa evli çocuklu insanları görünce ah keşke mi diyeceksin...

Çok haklısın,evlilik bu iyi düşünmek sağlıklı kararlar vermek gerek.
Ben geçen yıl bu zamanlar eşimle ayrıydım.Evleri ayırdık boşanma davası açtık uzunca bir müddet ayrı yaşadık.
İnsanlar bazı şeyleri olayların içinden çıkıp hayatına dışardan baktığında daha iyi kavrıyor.
Daha mantıklı düşünüyor.

Çok haklısın,evlilik bu iyi düşünmek sağlıklı kararlar vermek gerek.
Ben geçen yıl bu zamanlar eşimle ayrıydım.Evleri ayırdık boşanma davası açtık uzunca bir müddet ayrı yaşadık.
İnsanlar bazı şeyleri olayların içinden çıkıp hayatına dışardan baktığında daha iyi kavrıyor.
Daha mantıklı düşünüyor.

o adamın aklını başına bi getirmek lazım ama
işte şartlar bir olmuyor
aile vs
bana kalsa ben 1 hafta basıp gitmiştim evden otur annenle diye ama angel in durumu nedir uygun mu bilmem ki

evlilik çok zor gerçekten her iki tarafı ayrı ayrı idare emek çok zor, insan ancak sevgisi için katlanıyor bazı şeylere, sevgi bitmediyse herşeyin üstesinden gelinir, ama arada sevgi yoksa sırf evli olmak için mücadele etmenin bi anlamı kalmıyor.

o adamın aklını başına bi getirmek lazım ama
işte şartlar bir olmuyor
aile vs
bana kalsa ben 1 hafta basıp gitmiştim evden otur annenle diye ama angel in durumu nedir uygun mu bilmem ki
canım oyle dıyosun da
angelın aılesını bılmıyoruz
onlar da uzulr
evlılık kapalı kutu olmak zounda herseyı aıleye aksettıröeden cozmeye calısmalıyız
ama tabı o dedıgın son care
Mesela ben babamla gorusmuyorum benım boyle bıseyım olsa gıdecek yerım yok
Allahtan eşim öyle değil
ama anakuzulugu ılk baslarda vardı
bekarken annesını her gun arıyomus sankı aksam eve gıtmıcek
bız evlendık annesı arıyo sıtem edıyo

ne o lan unuttun benı bakıyorum karının koynuna girince dedi
ama ben esımle konustum
o senın annen arayacaksın tabı dedım
sonra kendılıgınden ramamaya basladı
cunku hergun hergun aranmıyodu kı bekarlık gıbı olmuy hayat mesgale artıyor
sımdı annesını benım dürtmemle arıyo