Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım arada sancı vuruyor karnıma belim ağrıyor iş yaptgım zaman yada ben öyle hissediyorum hiç bilmiyorum henüz bi belirtim yok sanada doktor fitil verdimi progesteron
Benim çok ağrım oluyor ya akşama doğru kasıklarım falan gazim da çok oluyor banada progesteron verdi ama ağızdan alıyorum ben günde 2 kere canım 15 gün gecermi ya asilamam olsunda 15 gün nedir diyordum ama beklemek zormuş gerçekten

Yaa öyle düşünmeyin inşallah tutunmustur bebisiniz nezmn yapacaksiniz testi gününüz nezmn

Ağrınız çok oldu mu
Aşılama sırasında biraz oldu yani hiç ağrı yok die biliyordum zaten doktorda biraz canın aciyabilir demişti sonrasında akşam ağrım oldu yani şuan hala ara ara ağrılarım oluyor kasıklarım baya ağrıyor karnım şişti bize gaz çok oluyor ilaçtan galiba

Anladım. Çektiğiniz ağrıya değer insaallah artk öyle diyelim. Aşılama da ağrı olmuyor yazanlar vardı merak ettim size sorayım dedim. Çok çok geçmiş olsun. Hayırla sonuçlanır insaallah.

Anladım. Çektiğiniz ağrıya değer insaallah artk öyle diyelim. Aşılama da ağrı olmuyor yazanlar vardı merak ettim size sorayım dedim. Çok çok geçmiş olsun. Hayırla sonuçlanır insaallah.
Aminnnn inşallah hepmizin güzel sonuclanir Evet bende öyle yazılar okudum oyuzden biraz şaşırdım bende doktor ağrı olabilir korkma die baştan söylemişti bana bide catlma oldumu die utrasyonla baktılar her doktor bakmiyormus böylede çok okudum oyuzden sizinde aklınızda olsun gerçi sizin oldumu asilamaniz

Merhaba canım arada sancı vuruyor karnıma belim ağrıyor iş yaptgım zaman yada ben öyle hissediyorum hiç bilmiyorum henüz bi belirtim yok sanada doktor fitil verdimi progesteron
Bide çok iş yapama yorma kendini canım

Bu ay da femara+ovitrelle kullanacam. Tutmazsa bidaha ki aya aşılama düşünüyorum. Mecbur artk yani kaçışm yok.

Sorun yok sebepsiz yere olmuyor. Eşimin de sonuçları temiz çıktı benimde
2.kez çatlatma iğnesi kullanacam. Bu ay da böyle tutmazsa. Aşılama ya gececez ilk defa.
İnşallah olur bu ay aşılamaya gerek kalmaz inşallah canım rabbim bu ay hepmizin yüzünü güldürür inşallah

Benim gaz yok henüz aynen ama olsun azalıyor vakit

21 inde test yap demişti doktorum bakalım aynen aramızda çok az var ya
Direk tahlile cagirmadimi doktor bana direk 15 gün sonra gel dedi tahlil ve gebelik testini yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…