- 12 Haziran 2020
- 947
- 594
- 33
- 29
- Konu Sahibi Saricicek97
-
Benim çok ağrım oluyor ya akşama doğru kasıklarım falan gazim da çok oluyor banada progesteron verdi ama ağızdan alıyorum ben günde 2 kere canım 15 gün gecermi ya asilamam olsunda 15 gün nedir diyordum ama beklemek zormuş gerçektenMerhaba canım arada sancı vuruyor karnıma belim ağrıyor iş yaptgım zaman yada ben öyle hissediyorum hiç bilmiyorum henüz bi belirtim yoksanada doktor fitil verdimi progesteron
Aminnn inşallah güzel haberler alırızYaaa inşallah bebisimizin müjdesini alırız canım benim ♥ çok teşekkür ederim moral oldu
Ağrınız çok oldu muGüzel sonuçlar alırsınız inşallah♥
Benimde bgn oldu asılamam
Yaa öyle düşünmeyin inşallah tutunmustur bebisiniz nezmn yapacaksiniz testi gününüz nezmnBenim göğüslerim nerdeyse tamamen indi. Ağrılarım mens ağrısı gibi ve lekelenmem başladı ne yazık ki. Progestana rağmen mens oluyorum yani. Hiç test yapmadım zaten umudum olmadığı için. Artık 2. Aşılamayı ne zaman yaptırsam diye düşünüyorum
Aşılama sırasında biraz oldu yani hiç ağrı yok die biliyordum zaten doktorda biraz canın aciyabilir demişti sonrasında akşam ağrım oldu yani şuan hala ara ara ağrılarım oluyor kasıklarım baya ağrıyor karnım şişti bize gaz çok oluyor ilaçtan galibaAğrınız çok oldu mu
Anladım. Çektiğiniz ağrıya değer insaallah artk öyle diyelim. Aşılama da ağrı olmuyor yazanlar vardı merak ettim size sorayım dedim. Çok çok geçmiş olsun. Hayırla sonuçlanır insaallah.Aşılama sırasında biraz oldu yani hiç ağrı yok die biliyordum zaten doktorda biraz canın aciyabilir demişti sonrasında akşam ağrım oldu yani şuan hala ara ara ağrılarım oluyor kasıklarım baya ağrıyor karnım şişti bize gaz çok oluyor ilaçtan galiba
Aminnnn inşallah hepmizin güzel sonuclanir Evet bende öyle yazılar okudum oyuzden biraz şaşırdım bende doktor ağrı olabilir korkma die baştan söylemişti bana bide catlma oldumu die utrasyonla baktılar her doktor bakmiyormus böylede çok okudum oyuzden sizinde aklınızda olsun gerçi sizin oldumu asilamanizAnladım. Çektiğiniz ağrıya değer insaallah artk öyle diyelim. Aşılama da ağrı olmuyor yazanlar vardı merak ettim size sorayım dedim. Çok çok geçmiş olsun. Hayırla sonuçlanır insaallah.
Bide çok iş yapama yorma kendini canımMerhaba canım arada sancı vuruyor karnıma belim ağrıyor iş yaptgım zaman yada ben öyle hissediyorum hiç bilmiyorum henüz bi belirtim yoksanada doktor fitil verdimi progesteron
Bu ay da femara+ovitrelle kullanacam. Tutmazsa bidaha ki aya aşılama düşünüyorum. Mecbur artk yani kaçışm yok.Aminnnn inşallah hepmizin güzel sonuclanir Evet bende öyle yazılar okudum oyuzden biraz şaşırdım bende doktor ağrı olabilir korkma die baştan söylemişti bana bide catlma oldumu die utrasyonla baktılar her doktor bakmiyormus böylede çok okudum oyuzden sizinde aklınızda olsun gerçi sizin oldumu asilamaniz
Sizin hiç olmadı yani aşılama peki sorun ne acaba canımBu ay da femara+ovitrelle kullanacam. Tutmazsa bidaha ki aya aşılama düşünüyorum. Mecbur artk yani kaçışm yok.
Sorun yok sebepsiz yere olmuyor. Eşimin de sonuçları temiz çıktı benimdeSizin hiç olmadı yani aşılama peki sorun ne acaba canım
İnşallah olur bu ay aşılamaya gerek kalmaz inşallah canım rabbim bu ay hepmizin yüzünü güldürür inşallahSorun yok sebepsiz yere olmuyor. Eşimin de sonuçları temiz çıktı benimde
2.kez çatlatma iğnesi kullanacam. Bu ay da böyle tutmazsa. Aşılama ya gececez ilk defa.
İnsaallah insaallah. Bu stresli süreçlerde Rabbim herkese sabır sebat versin.İnşallah olur bu ay aşılamaya gerek kalmaz inşallah canım rabbim bu ay hepmizin yüzünü güldürür inşallah♥
Evet ilk olacakAminnn inşallah güzel haberler alırızsizin ilk asilamanizmi olacak
Aminnn canımİnsaallah insaallah. Bu stresli süreçlerde Rabbim herkese sabır sebat versin.
Rabbim ilkte nasip etsin inşallah canımEvet ilk olacak
Benim gaz yok henüzBenim çok ağrım oluyor ya akşama doğru kasıklarım falan gazim da çok oluyor banada progesteron verdi ama ağızdan alıyorum ben günde 2 kere canım 15 gün gecermi ya asilamam olsunda 15 gün nedir diyordum ama beklemek zormuş gerçekten
Benim gaz yok henüzaynen ama olsun azalıyor vakit
Siz 20 sinde öğreneceksiniz galiba bende 23 ünde inşallah güzel sonuçlar alırız yaBenim gaz yok henüzaynen ama olsun azalıyor vakit
21 inde test yap demişti doktorum bakalım aynen aramızda çok az var yaSiz 20 sinde öğreneceksiniz galiba bende 23 ünde inşallah güzel sonuçlar alırız ya ♥
Direk tahlile cagirmadimi doktor bana direk 15 gün sonra gel dedi tahlil ve gebelik testini yapalım dedi21 inde test yap demişti doktorum bakalım aynen aramızda çok az var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?