• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar benimde bugün kontrolüm vardı yumurtam büyümüş çarşamba günü aşılama yapılacakmış. Aşılamadan sonra özellikle dikkat edin dediğiniz bişey varmı acaba ? İlk defa aşılama yaptıracağım bende :)

Merhaba kızlar bu ay klomen kullanmıştım, geçen hafta perşembe günü yumurta takibi vardı geldiğimde doktor hiç yumurtan yok demişti. Bugün yine kontrole geldim doktor 25mm olmuş yumurtan dedi akşam 22:30 da çatlatma iğnesi vurulup çarşamba günü aşılama yapılacakmış. 25mm yumurta aşılama için iyimidir ?

Selam canım bugün tekrar çağırmıştı büyümüş çok şükür perşembe aşılama yapılacak. Eşiniz kaç günlük cinsel perhiz yaptı? Doktorunuz ne önermişti merak ettim
Yaa çok sevindim canım 😊Bizim pazar günü akşam olmuştu doktorda en fazla 5 gün en az 3 gün demişti cumada aşılamaya kadar 5 gün olmuştu bizim 5 den fazlada olmasın demisti

Canım merhaba bende carsamba günü ilk aşılamamı oldum çok şükür heyecanla bekleyişteyim. 🤩🤩
Geçen çarşamba mı yaptırdın canım? Öyleyse aynı günde yaptırmışız ☺️ Benim ikinci aşılamam bu.
Progestan fitil kullanıyor musun kaç kere günde?

Yaa çok sevindim canım 😊Bizim pazar günü akşam olmuştu doktorda en fazla 5 gün en az 3 gün demişti cumada aşılamaya kadar 5 gün olmuştu bizim 5 den fazlada olmasın demisti
Bizde en son cumartesi yaptık perşembeye kadar 5 gün olacak. Bugün yapsak mı bilemedik:oops: ama 5 gün iyidir yapmasak daha iyi olur diye son kararı veriyorum o halde😄

Evet canım aynı gün o zaman 😇 evet verdi doktorum günde 1 tane ve estrofem verdi günde 3 tane senin peki ?☺
Bana günde 3 Progestan verdi sadece canım. Çok zor oluyor ya günde üç kez kullanmak😒 her zaman aynı şekilde yapamıyorum ittiremiyorum gitmiyor bazen çok kuru oluyor afedersin. Buna bir çözüm yok mu🙄

Bizde en son cumartesi yaptık perşembeye kadar 5 gün olacak. Bugün yapsak mı bilemedik:oops: ama 5 gün iyidir yapmasak daha iyi olur diye son kararı veriyorum o halde😄
Bencede uzun olması daha iyi tam benimle aynı süre eşimin değerleri baya iyiydi doktorr mükemmel dedi 😊 ayy günler gevmiyor yarın asilamamim 5. Günü oluyor 🙈

Bana günde 3 Progestan verdi sadece canım. Çok zor oluyor ya günde üç kez kullanmak😒 her zaman aynı şekilde yapamıyorum ittiremiyorum gitmiyor bazen çok kuru oluyor afedersin. Buna bir çözüm yok mu🙄
Belirtileriniz varmı sizinde yarın 7. Gün galiba

Aşılamanin oldgu gün doktor bide sabah karşı olsun demişti asilama sonrası iyi demisti 5 buçukta falan olmuştu ama her doktor farklı diyor galiba

Merhaba kızlar bu ay klomen kullanmıştım, geçen hafta perşembe günü yumurta takibi vardı geldiğimde doktor hiç yumurtan yok demişti. Bugün yine kontrole geldim doktor 25mm olmuş yumurtan dedi akşam 22:30 da çatlatma iğnesi vurulup çarşamba günü aşılama yapılacakmış. 25mm yumurta aşılama için iyimidir ?
Onu bilmiyorum ama ben iğne kullandım 7. Günümde 17 mm olmuştu 8. Günde vur demişti yani 17mm den sonra 1 iğne daha vurmustum 19 20 olmustur zaten 16 18 20 yeterli diyorlar ama 25 duymadım

Merhabalar benimde bugün kontrolüm vardı yumurtam büyümüş çarşamba günü aşılama yapılacakmış. Aşılamadan sonra özellikle dikkat edin dediğiniz bişey varmı acaba ? İlk defa aşılama yaptıracağım bende :)
Benimde ilk cuma oldu asılamam yani doktorlar normal yaşantınıza devam edin ama dikkat edin yormayın ağır kaldırmayın diyor ama ben bol bol dinleniyorum evi bile eşim akşam gelip süpürüyor hiç müsade etmiyor protein besleniyorum süt balık yumurta et tavuk ceviz falan bide kabak çekirdeği kese oluşumu için çok iyi die okudum

Kızlar günaydın bugün aşılamamın 14 günü az önce yaptığım idrar testi siz ne düşünüyorsunuz sanki bana var gibi geldi

Eklentiler

• IMG_20201013_075757.webp
    IMG_20201013_075757.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20201013_075701.webp
    IMG_20201013_075701.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 73
Belirtileriniz varmı sizinde yarın 7. Gün galiba
Belirti mi bilmem bu kadar erken olacağını sanmam ama sol tarafta ara ara batma oluyor kasıyor bazen. Özelikle ayakta uzun süre kalmışsam yorulmuşssam oluyor. Sizde ne var ne yok kaçıncı gününüz? 😊

Belirti mi bilmem bu kadar erken olacağını sanmam ama sol tarafta ara ara batma oluyor kasıyor bazen. Özelikle ayakta uzun süre kalmışsam yorulmuşssam oluyor. Sizde ne var ne yok kaçıncı gününüz? 😊
Benim bgn 5. Günüm ama kasik ağrım çok oluyor hergun sol tarafım özellikle bu gece kaç kere kasık ağrıma uyandım inşallah sonuç güzel olur ya 🤲

Back
X