• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asılamadan sonraki gün sabah karşı mı? Mesela benim aşılama perşembe sabah yapılacak ya cuma sabah birlikte olun gibi mi. Tam anlamadım😅
Evet canım benim doktorum öyle dedi yani asilamam 12 de oldu cuma cumartesi sabaha karşı olsun dedi aşılamadan 17 saat sonra yani

Snaa canım ben adet belirtilerinin hepsini yaşadım daha önceki hamileliğimde adet belirtileri yaşamamıştım. Ama her hamilelik farklı oluyormuş. Aşılamadan sonra 2 3 gün kasık ağrısı son 1 hafta sivilce patlaması yaşadım. 2 gün gögüs sızlaması. Hafif beyaz akıntı yaşadım. Duygusallık hat safhada herşey ağlıyorum 😊
Ben normalde de çok duygulasim.vallah 😃😃 teskkur ederim canım anlattığin için bakalım bende haftaya cuma sonuç Alaçam inşallah hersy güzel geçti elimizden geleni yaptık dualarınıza asla eksik olmuyor geri Rabbime kalmış inşallah nasip eder bizede 🤲🤲♥️

İnşallah olmuştur canım. Bol bol dua et illa belirti olacak diye birşey yok. Bazen adet tarıhı geçtikten sonra belirtiler başlayabilirmiş ümidini yitirme.
Canım senden cesaret alarak iş çıkışı test aldım.HAMİLEYİMM 😊

Eklentiler

• IMG-20201013-WA0001.webp
    IMG-20201013-WA0001.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 30
8 yıllık evliyim canım 7 yaşında bir oğlum var. Elle tutulur bir sebep yoktu. Ama 3 yıldan fazla süredir deniyorduk olmuyordu kısmeti bugün müş sana da nasip olsun inşallah
Canım çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 😍🤗

Merhabalar benimde bugün kontrolüm vardı yumurtam büyümüş çarşamba günü aşılama yapılacakmış. Aşılamadan sonra özellikle dikkat edin dediğiniz bişey varmı acaba ? İlk defa aşılama yaptıracağım bende :)
Aşılamanı oldun mu canım ,bol bol dinlen stresten uzak durmaya çalış ,sağlıklı beslen benim tavsiyelerim bunlar :)

Kızlar merhaba ,konuyu açtım Ekim ayında aşılama düşündüğüm için ,ama bu ay hayatımda yaşamadığım birşeyi yaşadım ilk defa ,normalde en geç 32. Günde gelen adetimin 50. Günündeyim (adetlerim düzenlydi ,bir sıkıntımız da yok çok şükür )geçtiğimiz perşembe günü kan testi verdim negatif çıktı doktor duphaston verdi , Ağustosun sonunda aşılamaya niyet etmiştik başlamıştık tedaviye gonal f kullanmaya başladım yumurtalarım direnç gösterdi büyümedi ilaç bütün dengemi alt üst etti tedavi iptal oldu normal yoldan devam ettik belki oluşur diye oda olmadı ve halen adet olmadım ,kendimi kötü hissediyorum adet olmayı dört gözle bekliyorum ki yeni tedaviye başlayabileyim ,desteğinize ve dualarınıza ihtiyacım var 😢😢 bu arada yaşım 22 , 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk istiyoruz bir kere düşük geçirdim :(

Back
X