- 12 Haziran 2020
- 947
- 594
- 33
- 29
- Konu Sahibi Saricicek97
Merhaba naptınız dün doktora gidecektiniz merak ettmGonalf 300, 50 doz kullanıyorum. Bugün de yapıp yarın kontrole gideceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba naptınız dün doktora gidecektiniz merak ettmGonalf 300, 50 doz kullanıyorum. Bugün de yapıp yarın kontrole gideceğim
yumurtaların durumuna bakiyor kist olup olmadığına falan.klomen diye bir ilaç yazdı 5 gün kullanicaksin dedi daha sonra adet gününden itibaren 12. Gün muayene olucagim yumurtalıkların büyümesini kontrol edecek eğer istenilen büyüklükte olursa çatlatma iğnesi yapılacakmış bir kaç gün sonrada aşılama yapılıyormuş benim adetim hep geç olur o yüzden biraz kafam karışık yeterli buyukluge varacak mi yumurtalıklarAmiiiinnn doktora gidince ne istediğini bEnimle de paylaşır mısınız![]()
Rabbim hayırlı güzel sonuçlar versin inş canımCanım merhaba bende carsamba günü ilk aşılamamı oldum çok şükür heyecanla bekleyişteyim.![]()
Büyür inşallah.yumurtaların durumuna bakiyor kist olup olmadığına falan.klomen diye bir ilaç yazdı 5 gün kullanicaksin dedi daha sonra adet gününden itibaren 12. Gün muayene olucagim yumurtalıkların büyümesini kontrol edecek eğer istenilen büyüklükte olursa çatlatma iğnesi yapılacakmış bir kaç gün sonrada aşılama yapılıyormuş benim adetim hep geç olur o yüzden biraz kafam karışık yeterli buyukluge varacak mi yumurtalıklar
İnşallah canımBüyür inşallah.Hsg istedi mi senden peki canim
Aşılamada hsg deyince ben bir ürktüm açıkçası yaİnşallah canımHsg ve kan tahlilleri eşimden de sperm testleri istemiştidaha sonra bunlara basladik
Ben 25 eylülde 2. Aşılamamı oldum bugün 17. Gün öğlen pembe 2 damla akıntım geldi idrar testi negatif yarın sabah Kan testi yaptıracağım Hiç ümidim yok ama hayırlısı29 30 eylül, 1 ekim tarihlerinde aşılama yaptıranlar test yaptıran var mı?
Hmm inşallah kan testi pozitif çıkar.Ben 25 eylülde 2. Aşılamamı oldum bugün 17. Gün öğlen pembe 2 damla akıntım geldi idrar testi negatif yarın sabah Kan testi yaptıracağım Hiç ümidim yok ama hayırlısı
Merhaba sizin belirtileriniz varmı nasıl gidiyor sonucunuzu 3 gün kalmış inşallah güzel sonuçlar alirsinizAşılamadan sonra 15. Günde sonuç belli oluyormuş zaten yumurtanız çatlayıp siklus hızlanmış oluyo adet tarihiniz de muhtemelen öne çekiliyor. Ben de 30 eylül de aşılama oldum 15 inde test olucak ama normal adet tarihim benim de 19 ekim. Eğer tutmadıysa erken adet olurum diye düşünüyorum
Merhaba bende cuma oldum sizden 2 sonra şuan belirtileriniz nasılCanım merhaba bende carsamba günü ilk aşılamamı oldum çok şükür heyecanla bekleyişteyim.![]()
Hiç modelini bozma buyurmu die kafana takma ben 2 senedir regil olmuyordum yani ilaçla oluyordum adet olmamam içinde bı engelim yoktu hersy temizdi ama pko vardı yumurtalarım büyümüyor catlamiyordu sayı fazlaydı ama işte doktor bana 12 gün iğne kullanacaz dedi ve 8 günde yumurtalarim çok güzel büyüdü çatlama iğnesi ile çatladı çok şükür yani büyümez die düşünme büyür inşallah bende cuma aşılama oldum bgn 3. Günüm bakalım sonuçta güzel olur inşallah ama 15 gün nasıl geçecek bilmiyorumyumurtaların durumuna bakiyor kist olup olmadığına falan.klomen diye bir ilaç yazdı 5 gün kullanicaksin dedi daha sonra adet gününden itibaren 12. Gün muayene olucagim yumurtalıkların büyümesini kontrol edecek eğer istenilen büyüklükte olursa çatlatma iğnesi yapılacakmış bir kaç gün sonrada aşılama yapılıyormuş benim adetim hep geç olur o yüzden biraz kafam karışık yeterli buyukluge varacak mi yumurtalıklar
Merhaba canım arada sancı vuruyor karnıma belim ağrıyor iş yaptgım zaman yada ben öyle hissediyorum hiç bilmiyorum henüz bi belirtim yokMerhaba bende cuma oldum sizden 2 sonra şuan belirtileriniz nasıl
Valla Hsg herkeste farklı oluyormuş ben anestezisiz yaptım canım çıktı iki gün de ağrısını çektim dayanamadım ama kimisi hiç hissetmiyormuş umarım senin ki acısız olurAşılamada hsg deyince ben bir ürktüm açıkçası ya![]()
Yaaa inşallah bebisimizin müjdesini alırız canım benimHiç modelini bozma buyurmu die kafana takma ben 2 senedir regil olmuyordum yani ilaçla oluyordum adet olmamam içinde bı engelim yoktu hersy temizdi ama pko vardı yumurtalarım büyümüyor catlamiyordu sayı fazlaydı ama işte doktor bana 12 gün iğne kullanacaz dedi ve 8 günde yumurtalarim çok güzel büyüdü çatlama iğnesi ile çatladı çok şükür yani büyümez die düşünme büyür inşallah bende cuma aşılama oldum bgn 3. Günüm bakalım sonuçta güzel olur inşallah ama 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum![]()
Hiç ürkmeyin ama bence anestezili çektirin hafif sedasyonla yapıyorlar uyandığınızda her şey bitmiş oluyor. mens ağrısı gbi bi ağrıyla uyandım ben eve gittiğimde ağrılarım arttı ve inanılmaz uterus ağrısı yaşadım sağdan sola dönemiyordum ertesi güne hafif kramp şeklinde kalıp geçti gitti. Şükür temiz çıktı da en azından tedavi başlamıl oldu.Aşılamada hsg deyince ben bir ürktüm açıkçası ya![]()
Benim göğüslerim nerdeyse tamamen indi. Ağrılarım mens ağrısı gibi ve lekelenmem başladı ne yazık ki. Progestana rağmen mens oluyorum yani. Hiç test yapmadım zaten umudum olmadığı için. Artık 2. Aşılamayı ne zaman yaptırsam diye düşünüyorumMerhaba sizin belirtileriniz varmı nasıl gidiyor sonucunuzu 3 gün kalmış inşallah güzel sonuçlar alirsiniz![]()
İnşallahValla Hsg herkeste farklı oluyormuş ben anestezisiz yaptım canım çıktı iki gün de ağrısını çektim dayanamadım ama kimisi hiç hissetmiyormuş umarım senin ki acısız olur![]()
Çok şükür bari çektiğinize değer insallahHiç ürkmeyin ama bence anestezili çektirin hafif sedasyonla yapıyorlar uyandığınızda her şey bitmiş oluyor. mens ağrısı gbi bi ağrıyla uyandım ben eve gittiğimde ağrılarım arttı ve inanılmaz uterus ağrısı yaşadım sağdan sola dönemiyordum ertesi güne hafif kramp şeklinde kalıp geçti gitti. Şükür temiz çıktı da en azından tedavi başlamıl oldu.