- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
İnsallh cnaikm ya inşallah çok korkuyorum biliyomusunCanım inşallah pozitif haberini alırız dualarım seninle haberini 4 gözle bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallh cnaikm ya inşallah çok korkuyorum biliyomusunCanım inşallah pozitif haberini alırız dualarım seninle haberini 4 gözle bekliyorum
Kaçıncı gün embriyosu tabiki hamilsin cokkk belirginnGünaydın kızlar ben 5 ekimde ilk transferimi oldum gece dayanamayıp kalkıp test yaptım. Teste diğer çizgi hafif silik belli oldu sabah kalktığımda ise biraz daha belirgindi sizce hamilemiyim şuan 8. Günümdeyim
Eveeeettt hayirli olsunnGünaydın kızlar ben 5 ekimde ilk transferimi oldum gece dayanamayıp kalkıp test yaptım. Teste diğer çizgi hafif silik belli oldu sabah kalktığımda ise biraz daha belirgindi sizce hamilemiyim şuan 8. Günümdeyim
Canim senin ilk tuo bebekte akıntın cokmuyduuu bazıları diyo akıntım cokk hamileydim bn bnm olmayınca diyorum keisn yokkCanım inşallah pozitif haberini alırız dualarım seninle haberini 4 gözle bekliyorum
Ah canim rabbim bizden daha iyi biliyor cok iyi anliyorum seni bu yoldan gecmeyen bilemez 9 aylik bebegi koysalar bile rabbim nasip etmicekse etmicek o kadar zor ki bunu kabullenmek sükür ki bi evladin var rabbim ona uzun hayirli ömürler versin bi daha denersin hic bi sey gecmis bitmis degil umut her zaman var hayatimAkşam yaptırıcam ama şimdi erken gebelik testi yaptım yine yok sıfır değer çıkacağını bile bile yaptırıcam, sizlere pozitif çıkar inşallah yavrularınıza kavuşursunuz, allahtan işlerim yoğun kafam dağılıyor, yoksa bu sefer herşeyi yaptık nasıl olmaz diye delircektim
5 gün canım teşekkür ederimKaçıncı gün embriyosu tabiki hamilsin cokkk belirginn
Tebrik ederim ozmann canimm darısı bizim başımıza5 gün canım teşekkür ederim
Canim test yaptınmi bugün yapicaktinnİkinci deneme 32 yaş. 6 ekim transfer tarihi. 17 ekim test günü. 3. Gün embriyosu. Beni de ekleyin kızlar :)
Yaptım canım iyice silikleşti. Henüz erken galiba 3. Gün embriyosu içinCanim test yaptınmi bugün yapicaktinn
Canim bugün 8.gun degilmi seninnn bnde niye çıkmadı sende cikiyo anlamiyorum demekki erken yerleşti vardır biseyler atsana fotoYaptım canım iyice silikleşti. Henüz erken galiba 3. Gün embriyosu için
Canimmmm senin de şuan akıntın varmı hahaha herkese soruyroum çünkü öğrenmem lazım bı bendemi yok diye5 gün canım teşekkür ederim
6 ekim transfer tarihim canım. 8. Günüm iğne etkisi geç geçiyor demek ki vücudumdanCanim bugün 8.gun degilmi seninnn bnde niye çıkmadı sende cikiyo anlamiyorum demekki erken yerleşti vardır biseyler atsana foto
Bende de hic yokCanimmmm senin de şuan akıntın varmı hahaha herkese soruyroum çünkü öğrenmem lazım bı bendemi yok diye
Duydugum kadariyla gecmis olmali belki positifzir bu tarihe yarin tekrar dene6 ekim transfer tarihim canım. 8. Günüm iğne etkisi geç geçiyor demek ki vücudumdan
Evet canım yarın tekrar bakacağım İnşaAllah vardırDuydugum kadariyla gecmis olmali belki positifzir bu tarihe yarin tekrar dene
Gozukuyo canimm bn gördüm yanjjj bilemedim valla ins hamileisndir bnm içime doğuyu hamilesinÇok silik