Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Hayırlı olsun kaçıncı günün belirtin varmıydı
9. Gündeyim belirti olarak kasıklarda batma vardı çoğu gün. Ama ben ilaçtan diye düşündüm. Özellikle dün kendini hissettirdi sağ kasık batması. Yattığımda daha çok batıyordu.
Bir kaç kez mide bulandı ama gebeliğe yormamıştım son iki gün de ateş basıyordu. Pencereyi açıyordum. Ama bunları hiç gebeliğe yormadım.
Allahım herkese nasip etsin.

9. Gündeyim belirti olarak kasıklarda batma vardı çoğu gün. Ama ben ilaçtan diye düşündüm. Özellikle dün kendini hissettirdi sağ kasık batması. Yattığımda daha çok batıyordu.
Bir kaç kez mide bulandı ama gebeliğe yormamıştım son iki gün de ateş basıyordu. Pencereyi açıyordum. Ama bunları hiç gebeliğe yormadım.
Allahım herkese nasip etsin.
Hayırlısı olsun çok sevindim inşallah kucağına alırsın sağlıkla 🙏🏻 Bende 4 ekimde genetikli transfer yaptırdım bugün erken gebelik testi yaptım ama bişey çıkmadı , siz idrarda baktınızmı hiç

Hayırlısı olsun çok sevindim inşallah kucağına alırsın sağlıkla 🙏🏻 Bende 4 ekimde genetikli transfer yaptırdım bugün erken gebelik testi yaptım ama bişey çıkmadı , siz idrarda baktınızmı hiç
Hayır idrar testi yapmadım. Üzülmeyeyim diye. Gününüzü bekleyin inanın güzel olacak pgt Li embiryonun tutunma olasılığı yüzde 70. Güzel haberlerini bekliyoruz

Evet canım 6 yaşında oğlum. Çok şükür o ilk tüp benek denemesinde tutmuştu. Ne büyük mucize yaşamışız şimdi son 3 yıl deniyorum 2. Çocuk için olmuyor. Bu 2. Çocuk için 4. Denemem toplamda 5 kere tüp bebek yaptırmış oluyorum
Benimde 6 yaşında oğlum var 2.denemede olmuştu şmdi 2.için ilk deneme hadi hayrlısı 😃

Benim ilk denemede tutmuştu oğlum 😬 sonra 4. Keredir olmaması çok tuhaf asıl, bir kere hamile kaldım sağlıklı bir çocuğum oldu sonra ne değişti de olmuyor ben de onu anlamıyorum her şey de çok iyiyken 🤷🏻‍♀️ Ben senin testinin pozitif olduğunu çok net gördüm inşallah senin iyi haberlerini alırız bize umut olursun❤️
Benimde aynı canım 8 yaşında oğlum var. Bu ikinci neden olmuyor sebepsiz oluyor

Merhaba benimde 10 Ekim dün yani ikili transferim oldu nasıl geçiyor sizin
İkili transfer dediğiniz çift embriyo mu ona son gün mü karar veriyorsunuz yaş kaç benim 33 bende bu tarz bi tercih yapabilir miyim acaba ben gecen hafta kontrle gittim 3 çizik göründü rahim kalınlığı 8 mm estrofem e başladım yarında bi muayenem var aksilik olmazsa haftaya transfer var

X