Hayırlısı canım herşey nasip kismet benimde ilki tutmamisti dünyanın sonu değil inşallah tekrar denemene firsat kalmadan kendiliğinden gelir miniğin8.günüm olsaydı çıkardı 0 çıktığı için hiç ihtimal yok bence
Ben varım canım kabızlıktan doktorum ilaç vermişti etki etmezse 2 tane iç dedi şimdide ishal oldum gece karnım ağrıyodu ama kabız olmaktansa ishal olmak iyidirAranizda ishal olan var mi transferden sonra
Taze transferse çatlatma iğnesidir bence ama silik görmek çok motive ediyor rahat geçiriyor gününü insanın ben de kuruma çizgisi gördüm diye bugün çok pozitiftimEvet ama gelde bekle çok zor bn 3.gunn yaptım atmıştım ya buraya silikti derim acaba tekrar yapsam koyulasmismidir diye onu merak etmistim
Ben de oldum bi kere sonra kendi kendine geçtiAranizda ishal olan var mi transferden sonra
AA süper cnm maşallahTek transfer oldum genetiğe bakıldı. Bugün transferin 5. Günü beklemedeyim
4. Günde böyle çıkıyorsa vardır cnm maşallahBu 4. Gün testim kuruma çizgisi sabah çıkmıştı suyla yıkamıştım bi kaç yerden duyduğum kadarıyla yine o gökge çıkmış sanki kuruyunca abuk sabuk şeylerle uğraşıyorum
Yaaaa çok ilginç gerçekten. 3 kere negatif görmüştüm 3ünde de saklardım idrar testlerini hiç gölgelenmezdi. Bu da 4. Gün gece yapıp sabah baktığım test. Acaba dediğin gibi olabilir mi değer henüz çok düşük diye mi yoksa4. Günde böyle çıkıyorsa vardır cnm maşallahinş her geçen gün koyulaşır . Olmasa o belirsiz çizgi hayatta gözükmez
Aynen gölge var gibi canım hemen mi çıktı buBu 4. Gün testim kuruma çizgisi sabah çıkmıştı suyla yıkamıştım bi kaç yerden duyduğum kadarıyla yine o gökge çıkmış sanki kuruyunca abuk sabuk şeylerle uğraşıyorum
Öyle canım bence tabi Allah’ın izniyleYaaaa çok ilginç gerçekten. 3 kere negatif görmüştüm 3ünde de saklardım idrar testlerini hiç gölgelenmezdi. Bu da 4. Gün gece yapıp sabah baktığım test. Acaba dediğin gibi olabilir mi değer henüz çok düşük diye mi yoksa
Bende ishalim yaa acaba nedenBen de oldum bi kere sonra kendi kendine geçti
Valla öyle bakalım hayırlısı olsun zaten bugün iğnenin etksii gitmiştir diye düşünüyorum 10gun oldu çünkü yani bu hafta yaparsam silik çıkarsa biseyler olduğunu dusunucem çünkü aşılama da 8.guni yaptığımda bişey çıkmamıştıTaze transferse çatlatma iğnesidir bence ama silik görmek çok motive ediyor rahat geçiriyor gününü insanın ben de kuruma çizgisi gördüm diye bugün çok pozitiftim
Hayır canm akşam yaptım sabah uyandığımda baktım duruyordu akşam böyle olmamıştı sürekli flaşla da aramıştım ama gözükmemişti. Yarın sabah yapacağım bildiririm sizeAynen gölge var gibi canım hemen mi çıktı bu
Evet sonradan bile silik çıksa bi umutValla öyle bakalım hayırlısı olsun zaten bugün iğnenin etksii gitmiştir diye düşünüyorum 10gun oldu çünkü yani bu hafta yaparsam silik çıkarsa biseyler olduğunu dusunucem çünkü aşılama da 8.guni yaptığımda bişey çıkmamıştı
Teşekkür ederimMerhaba canım adetin 1. Günü estrofeme başlıyosum gittikçe arttırıyor doktorun sonra progestan corasprin veriyor muameye çagırıyor yumurtalıklarım 21-22 mm kadar büyüdüğünde transfer yapıyor
Bende olmustumAranizda ishal olan var mi transferden sonra
Tamam canım insallah sabah hemencecik görürsün çizgiyi hadi bakalım guzel haberlerle gelHayır canm akşam yaptım sabah uyandığımda baktım duruyordu akşam böyle olmamıştı sürekli flaşla da aramıştım ama gözükmemişti. Yarın sabah yapacağım bildiririm size
Evetttttttt... Bnmde çıktı hatta adetmi olucwm felann dedimEvet sonradan bile silik çıksa bi umutyaptığın testleri sakla. Benim bugün yüzümde kocaman bir sivilce çıktı, sende de oldu mu?
Valla önceliğim eşimden saklamak oluyo haberi yok yaptığım testlerdenEvetttttttt... Bnmde çıktı hatta adetmi olucwm felann dedim