- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
Keisnlikle haberini bekliyorum çok merak ediyorumHayır canm akşam yaptım sabah uyandığımda baktım duruyordu akşam böyle olmamıştı sürekli flaşla da aramıştım ama gözükmemişti. Yarın sabah yapacağım bildiririm size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keisnlikle haberini bekliyorum çok merak ediyorumHayır canm akşam yaptım sabah uyandığımda baktım duruyordu akşam böyle olmamıştı sürekli flaşla da aramıştım ama gözükmemişti. Yarın sabah yapacağım bildiririm size
Benimkinin de haberi yok peçeteye sarıp çöpe atmıştım sonra alıp baktımValla önceliğim eşimden saklamak oluyo haberi yok yaptığım testlerden
Ben de bir an önce sabah olsun istiyorum, şimdi uyuyamam da heyecandanKeisnlikle haberini bekliyorum çok merak ediyorum
Hayirlisiyla al gel yavrularını canım haftayada benim olur heralde transfer en gec ben transfer olucam galibaYarın transfer oluyorum iki embriyo transferi yapilcak dualarınıziistiyorum kizlar hayırlısıyla pozitifi görelim inşallah
Hahahah bnde vallaBenimkinin de haberi yok peçeteye sarıp çöpe atmıştım sonra alıp baktım
Bugünde çekmecede buldu sen testmi yaptın dedi bnde yok o eski test dedim sustuBenimkinin de haberi yok peçeteye sarıp çöpe atmıştım sonra alıp baktım
Kaçınci gün embriyosuydu canimİyi akşamlar kızlar ben de 6 Ekim'de transfer oldum, dayanamayıp bugün test yaptım tek çizgiydi tabi :)
Canim ikimizinde aynı nerdeyse belirtiler insallh bebistendirBen de bir an önce sabah olsun istiyorum, şimdi uyuyamam da heyecandan
Ahahahah ben de yakalar diye peçeteye kat kat sarıp çöpe atıyorum ya çok fenalarBugünde çekmecede buldu sen testmi yaptın dedi bnde yok o eski test dedim sustu
Normal olarak canım sen bizdende sabırsızmıssınİyi akşamlar kızlar ben de 6 Ekim'de transfer oldum, dayanamayıp bugün test yaptım tek çizgiydi tabi :)
3. Gün yapmışsın negatif görmek can sıkıyor valla çıkmayacağını bilsek de bir dahaki testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun?İyi akşamlar kızlar ben de 6 Ekim'de transfer oldum, dayanamayıp bugün test yaptım tek çizgiydi tabi :)
Bu topic çok sabırsızNormal olarak canım sen bizdende sabırsızmıssın
simdilik ben sabirliyim haha ama daha cuma transfer oldumBu topic çok sabırsız
7. Gün yapalım hepimiz benim bugün 2. Günüm dün oldum bakalımBu topic çok sabırsız
Kız ben dün oldumEr
simdilik ben sabirliyim haha ama daha cuma transfer oldum
Çok inancım var Allah boşa çıkartmasın değişik hisler içindeyim. Senin başka ne belirtin oldu?Canim ikimizinde aynı nerdeyse belirtiler insallh bebistendir
Dün olduysan bugün bir de 1. Günün oluyor 7. Gün yapıcam bu sefer asla erken yapmam diyordum. Biri 4. Gün gece yapmış etkisinde kaldım heralde çünkü asla çıkmaz diyordum bi anda yapıverdim ve yok diye çöpe attım, sabah aldım baktım silik çizgi benim yarın 6. Günüm oluyor7. Gün yapalım hepimiz benim bugün 2. Günüm dün oldum bakalım
Yazmaya gerek yok benimde hep aynısı bugün 5.gun bugün daha çok şiddetli sağ tarafıma batma oldu hatta refleksle bağırdım sonra birden kesildi acaba dedim bsieymi oldu korktum sonra şimdide rahime doğru sizi giriyor oyzuden diyroumya aynıyız diye bnm ishalimde var ama tabiki çok degilÇok inancım var Allah boşa çıkartmasın değişik hisler içindeyim. Senin başka ne belirtin oldu?
Benimkiler: sırt ağrısı, sivilce, alt karın ağrısı, memelerde çok büyüme ve hassasiyet, sağ kasığa bişiler batması. Bunlar hepsi farklı gün ve zamanlarda oldu