18 test günüm ama çok korkuyorum :)Ben de ayın 4ünde oldum. 13ünde de test günüm senin test günün hangi gün?
Evet ama gelde bekle çok zor bn 3.gunn yaptım atmıştım ya buraya silikti derim acaba tekrar yapsam koyulasmismidir diye onu merak etmistimAaa senin çıkmaz 3. Gün en erken 8. Gün diyorlar
Ohooo valla bnm 5.gunum.bugun kendimi zor tutuyorum ama sen daha yenisin bı dinlen bakalım senin daha erken belli olur 5.gun yapanlar daha erken belli oluyormuş 6.hunun felann olunca bı denersin ins güzel soncular aliriz hepimiz5. Gün tazeydi canım
Dün 2 tane transfer oldum dayanamıyorum ya zaman geçmiyo test yapmak istiyorum
8.günüm olsaydı çıkardı 0 çıktığı için hiç ihtimal yok benceÇok üzüldüm vardır bundada bı nasip kaçıncı günde yaptin blki erkendir
Öyle cnm gerçekten rabbim ol desin yeterki bak 2 embriyon var inş onlar sımsıkı tutunsun sana . Genetiklerine bakıldı dimi ? Tek mi çift mi transfer olacak ?Çok zor süreçler ya allah yardımcınız olsun inşallah , benimde 6 kimyasal gebelik 1 boş gebelikten kürtaj oldum son çare tüp bebeğe başvurduk çünkü çok yıprandık doktorumuz genetikli yapalım dedi ama benim 1. Yumurta toplamamda 5. Güne gelen embriyom olmadı, 2.sefer yumurta toplama yaptık ondada 10 embriyodan sadece 2 tane kaldı buna şükür
Canim bence karalar bağlama daha günün gelmemiş bı günün gelsin ozman kan ver belki güzel haber alıcaksın negatif olup eonradna pzoitif çok olan var valla doktora attinmi atsan kızar sana zaten kesinlikle yarın doktoruna mesaj at 8.gun 0cikti diye bakalım ne diyecek ona göre karalar baglarsin şuan bağlama8.günüm olsaydı çıkardı 0 çıktığı için hiç ihtimal yok bence
Maşallahh senin 5 gün geçmiş bile seni kıskandım suanOhooo valla bnm 5.gunum.bugun kendimi zor tutuyorum ama sen daha yenisin bı dinlen bakalım senin daha erken belli olur 5.gun yapanlar daha erken belli oluyormuş 6.hunun felann olunca bı denersin ins güzel soncular aliriz hepimiz
Benim ilk denememdi o yüzden genetiğe gitmedi ve başka emriyomda yoK 5. gün biri iyi kalite diğeri orta kaliteydi maalesef olmadı çok ağladım hayırlısı buymuş takdiri ilahi diyecek hiç bir şey yok. hem maddi hem manevi olarak yıprandık eşim bir müddet istemiyorCanım benim vakti değilmiş demek ki. Üzülmemek elde değil ama işte direnmek dayanmak ve pes etmemek gerekiyor. Kan tahlilini erken mi verdiniz yoksa? Embiryolar genetik teste gitmiş miydi?
Amin inşallah 8.günüm bu günden sonra da artacağını düşünüyorum adet sancısı gibi sancılarım var zatenKaçıncı gunundu ki canım senin ? Üzüldümen kısa zamanda Rabbim kucağını doldurur inşallah canım
Kız bnde günü gelenleri kıskanıyorum bian önce gelsij istiyorum aslında sabırla beklesek olumlu sonuç alicazda işte bekleyemiyrouz malesf bide forumda okudukça iyice pskilojimi bozulyoMaşallahh senin 5 gün geçmiş bile seni kıskandım suan
Hayırlısı olsun canımBenim ilk denememdi o yüzden genetiğe gitmedi ve başka emriyomda yoK 5. gün biri iyi kalite diğeri orta kaliteydi maalesef olmadı çok ağladım hayırlısı buymuş takdiri ilahi diyecek hiç bir şey yok. hem maddi hem manevi olarak yıprandık eşim bir müddet istemiyor
rabbim hayırlı bir vakitte nasip eder
Valla bakalım ben ne olumlu düşünüyorum ne olumsuz hayırlısı meyse o olsunKız bnde günü gelenleri kıskanıyorum bian önce gelsij istiyorum aslında sabırla beklesek olumlu sonuç alicazda işte bekleyemiyrouz malesf bide forumda okudukça iyice pskilojimi bozulyo
Tek transfer oldum genetiğe bakıldı. Bugün transferin 5. Günü beklemedeyimÖyle cnm gerçekten rabbim ol desin yeterki bak 2 embriyon var inş onlar sımsıkı tutunsun sana . Genetiklerine bakıldı dimi ? Tek mi çift mi transfer olacak ?
Aynn öyle rabbim büyük kimseyi evlat acısıyla sinamasinValla bakalım ben ne olumlu düşünüyorum ne olumsuz hayırlısı meyse o olsun
Ne güzel anlatmışsınız dünden beri cevap alamamistim yumurtam catlamiş ve transfer iptal oldu
Canım yine de erken vermişsin kaçıncı gün embryosumuydu8.günüm olsaydı çıkardı 0 çıktığı için hiç ihtimal yok bence
5.gün embriyosu tutsaydı biraz olsun yükselirdi ama sonuç 0Canım yine de erken vermişsin kaçıncı gün embryosumuydu