Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

5. Gün tazeydi canım
Dün 2 tane transfer oldum dayanamıyorum ya zaman geçmiyo test yapmak istiyorum
Ohooo valla bnm 5.gunum.bugun kendimi zor tutuyorum ama sen daha yenisin bı dinlen bakalım senin daha erken belli olur 5.gun yapanlar daha erken belli oluyormuş 6.hunun felann olunca bı denersin ins güzel soncular aliriz hepimiz

Öyle cnm gerçekten rabbim ol desin yeterki bak 2 embriyon var inş onlar sımsıkı tutunsun sana . Genetiklerine bakıldı dimi ? Tek mi çift mi transfer olacak ?

8.günüm olsaydı çıkardı 0 çıktığı için hiç ihtimal yok bence
Canim bence karalar bağlama daha günün gelmemiş bı günün gelsin ozman kan ver belki güzel haber alıcaksın negatif olup eonradna pzoitif çok olan var valla doktora attinmi atsan kızar sana zaten kesinlikle yarın doktoruna mesaj at 8.gun 0cikti diye bakalım ne diyecek ona göre karalar baglarsin şuan bağlama

Canım benim vakti değilmiş demek ki. Üzülmemek elde değil ama işte direnmek dayanmak ve pes etmemek gerekiyor. Kan tahlilini erken mi verdiniz yoksa? Embiryolar genetik teste gitmiş miydi?
Benim ilk denememdi o yüzden genetiğe gitmedi ve başka emriyomda yoK 5. gün biri iyi kalite diğeri orta kaliteydi maalesef olmadı çok ağladım hayırlısı buymuş takdiri ilahi diyecek hiç bir şey yok. hem maddi hem manevi olarak yıprandık eşim bir müddet istemiyor
rabbim hayırlı bir vakitte nasip eder

Maşallahh senin 5 gün geçmiş bile seni kıskandım suan
Kız bnde günü gelenleri kıskanıyorum bian önce gelsij istiyorum aslında sabırla beklesek olumlu sonuç alicazda işte bekleyemiyrouz malesf bide forumda okudukça iyice pskilojimi bozulyo

Hayırlısı olsun canım
Valla me kadar üzülme desekte olmuyor maalesef
Rabbim yardımcın olsun rabbim tez vakitte güzel haberler almanı nasip etsin inşallah

Kız bnde günü gelenleri kıskanıyorum bian önce gelsij istiyorum aslında sabırla beklesek olumlu sonuç alicazda işte bekleyemiyrouz malesf bide forumda okudukça iyice pskilojimi bozulyo
Valla bakalım ben ne olumlu düşünüyorum ne olumsuz hayırlısı meyse o olsun

Ne güzel anlatmışsınız dünden beri cevap alamamistim yumurtam catlamiş ve transfer iptal oldu

İnşallah önümüzdeki ay herşey yolunda gider canım. Beklemek, belirsizlik zaten hassas olduğumuz bu süreçte yoruyor ama riske atmamak en doğrusu olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…