İnşallah inşallah inşallah benimki de seninki deTamam canim insallah bebisin seninledir pozitif cikar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallah inşallah benimki de seninki deTamam canim insallah bebisin seninledir pozitif cikar
Yarın gözümü açar açmaz buraya bakıcam beklicem seniNormal yapıcam, erken gebelik testini 7. Güne saklıyorum yarın sabah yaparım
Tamam 07:00 gibi yazıcamYarın gözümü açar açmaz buraya bakıcam beklicem seni
Kaçında transfer oldun canım ben ayın 6 da oldum.Kızlar 4. Günün akşamından bildiriyorum, şimdilik idrar testim negatif fazla vardı deneyeyim dedim klasik artımed kaset testiydi Yarın dener miyim bilmiyorum belki direk 6. Gün denerim. Çıkmayacağını biliyordum ama dondurulmuş belki erken çıkar diye düşündüm
Ben de ayın 4ünde oldum. 13ünde de test günüm senin test günün hangi gün?Kaçında transfer oldun canım ben ayın 6 da oldum.
Senin kacincin gün embriyosu canım.. bende 4unde oldum ama 16si test günüm bende belki senin gibi 6.gunde yaparım yarınBen de ayın 4ünde oldum. 13ünde de test günüm senin test günün hangi gün?
6. Günde değilde 7. Günde yap bence canım ben önceki gebeliğimde 7. Günde yapmıştım çok çok silikti üçüz olmasına ragmenSenin kacincin gün embriyosu canım.. bende 4unde oldum ama 16si test günüm bende belki senin gibi 6.gunde yaparım yarın
5. Gün embriyosu canım yarın yapıp haberleşelimSenin kacincin gün embriyosu canım.. bende 4unde oldum ama 16si test günüm bende belki senin gibi 6.gunde yaparım yarın
Yaaa peki kaçıncı gün embriyosuydu6. Günde değilde 7. Günde yap bence canım ben önceki gebeliğimde 7. Günde yapmıştım çok çok silikti üçüz olmasına ragmen
Bnmki 3.gunn sen yapsan senin çıkar5. Gün embriyosu canım yarın yapıp haberleşelim
İnşallah bir dahakine tutar canım, sakın pes etme bize bak bizler de bi kaç kere deniyoruz pozitifi bulana kadarBen bugün kan verdim maalesef beta hcg 0 ben aranızdan ayrılıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok üzüldüm vardır bundada bı nasip kaçıncı günde yaptin blki erkendirBen bugün kan verdim maalesef beta hcg 0 ben aranızdan ayrılıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aaa senin çıkmaz 3. Gün en erken 8. Gün diyorlarBnmki 3.gunn sen yapsan senin çıkar
5. Gün tazeydi canımYaaa peki kaçıncı gün embriyosuydu
Test bağımlılık yapıyor ya ben de hep yapmak istiyorum telefonun flaşıyla o silik çizgiyi arayıp görmek istiyorum5. Gün tazeydi canım
Dün 2 tane transfer oldum dayanamıyorum ya zaman geçmiyo test yapmak istiyorum
Kaçıncı gunundu ki canım senin ? Üzüldüm en kısa zamanda Rabbim kucağını doldurur inşallah canımBen bugün kan verdim maalesef beta hcg 0 ben aranızdan ayrılıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ay yeminle ben test yaptıgımda telefonum hep yanımda flasıyla bakmak için ama ben 7. Gün yaparım kesinTest bağımlılık yapıyor ya ben de hep yapmak istiyorum telefonun flaşıyla o silik çizgiyi arayıp görmek istiyorum
Canım benim vakti değilmiş demek ki. Üzülmemek elde değil ama işte direnmek dayanmak ve pes etmemek gerekiyor. Kan tahlilini erken mi verdiniz yoksa? Embiryolar genetik teste gitmiş miydi?Ben bugün kan verdim maalesef beta hcg 0 ben aranızdan ayrılıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah