Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ben yarın kese ve kalp atışı için gidicem.
neyle karşılaşacağımı bilmiyorum , çok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var kızlar 💓
Ayy çok heyecanlı cnm güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla 😍 benim de cuma günü nasipse kalp atışı inşallah hepimizin herşeyi yolunda gider 🤲💕bu arada ben grip oldum atlatmaya çalışıyorum giremedim o yüzden ama cumartesi kese için gidecekti lavable16 lavable16 merak ediyorum haber var mı kendisinden ?

Kızlar merhaba . Dün 21.günümdü transferden sonra ve haftaya perşembe kese ve kalp sesi için çağırmıslardı . Dün lekelenmem olunca biraz korktum merkezi aradım bana coraspini kesip proluton depot 3 günde bir yaptırmamı söylediler hemen eczaneden alıp yaptırdım sonra tüm gün kanamam olmadı gece sabah karsı hapşuruk krizi ile uyandım normaldede alerjım var ama bu süreçte ilaçlarımı almadım hiç o hapşurukla birlikte lavaboya kalktım ve pecete sildiğimde dünkinden daha fazla ve rengi kırmızıya donuk bır lekelenme görünce artık o kadar umudumu kaybettim ve üzüldüm ki... Hemen doktora mesaj atıp sabah en azından içeride ne var bakalım dedim çünkü kese de görmemiştik ve daha bir hafta vardı inanın ağlamamak için zor duruyordum arabada giderken meryem suresini dinledik yumurta toplamaya ve transfere giderkende dinlemiştik ve hep iyi olmustu şükürler olsun sonucu . Doktorum gel ama keseyi göremessek üzülme sakın dediğinde yıkıldım odaya korka korka gittim ve bebeğim oradaydı ve kalbide pıt pıt hareketli atıyordu 😭Doktorumda sevindi ve o kadar ağladım ki o an anlatamam hafif bir kanama alanı varmıs ama normal dedi bugünde yap sen iğneni dedi ve istirahat et dedi o kadar güçlüyüz ki o kadar hassas süreçlerden geçiyoruz ki gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun , ne muradımız varsa versin , ayağımıza taş gözümüze yaş değmesin bu süreçte ... 🙏🙌 Her gün hepimiz için dua ediyorum en çokta negatifi gören ve defalarca bu yolda yürüyen arkadaslarıma ...
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et ayaklarını biraz dikerek dinlenmeye çalış . Ne güzel sımsıkı tutunmuş kalbi bile atmaya başlamış annesi maşallah ona 😍🧿rabbim sağlıkla da kucağına aldığın günleri göstersin inş 🤲

Kızlar bu akşam yeniden kan vericem transfer sonrası 9. Günüm. İlk günlerdeki gibi adet olcakmış gibi ağrılarım azaldı. Şuan tedirginim açıkçası. Benim gibi belirtileri azalan var mı ?

Dualarımız seninle cnm rabbim gönlüne göre versin🥰
Aminn canım, Allah razı olsun 🎊❤️
Ayy çok heyecanlı cnm güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla 😍 benim de cuma günü nasipse kalp atışı inşallah hepimizin herşeyi yolunda gider 🤲💕bu arada ben grip oldum atlatmaya çalışıyorum giremedim o yüzden ama cumartesi kese için gidecekti lavable16 lavable16 merak ediyorum haber var mı kendisinden ?
Keseyi görseydim bu kadar korkmazdım aklıma bissürü şey geliyor 😔 amiiin canım hepimiz sağlıkla atlatalım süreci ❤️ yaa geçmiş olsun çok canım.
bende sadece bildirim var mı diye girdim çıktım hatırlayamadım valla

Canım bir sorum olacak birazdan yine kan vereceğim değer artmış mı bakacağız; bugün transferin 9. Günü ancak belirtim çok azaldı. Adet ağrıları ve kasık batması çok çok az . Senin nasıldı şu aşamada?

Aminn canım, Allah razı olsun 🎊❤️

Keseyi görseydim bu kadar korkmazdım aklıma bissürü şey geliyor 😔 amiiin canım hepimiz sağlıkla atlatalım süreci ❤️ yaa geçmiş olsun çok canım.
bende sadece bildirim var mı diye girdim çıktım hatırlayamadım valla
Sağol kuzum 🤲 allahın izniyle kalp atışını ya da atışlarını duyacaksınız inş 🤲 aslında tek seferde olması daha iyi cnm ben ilk kese için stres oldum şimdi kalp atışı için ayrı stres yaşıyorum. Herşey yolunda gitsin de olsun bu heyecanlar hep 🤲💗

Canım bir sorum olacak birazdan yine kan vereceğim değer artmış mı bakacağız; bugün transferin 9. Günü ancak belirtim çok azaldı. Adet ağrıları ve kasık batması çok çok az . Senin nasıldı şu aşamada?
Canım bence hepsi normal azalması artması vs . Benim hâlâ devam ediyor regl ağrısı , memelerde büyüme hassasiyet , kasıklarda batma , sürekli rüya görmek, halsizlik , uyku hâli . En korktuğum regl ağrısı aslında her an regl olacak gibi ağrım devam ediyor bugün 6+2 olmama rağmen . Ama doktorum mesela şey dedi rahim büyüyor çoğul gebelikte daha da hızlı büyüyor ama bunu bazı kadınlar hisseder bazıları hissetmez ikisi de normal dedi , o yüzden şu an içim biraz rahat . Ama burda denk geldiğim başta ağrı oluyor genelde sonra geçiyor bence senin bu şekilde olması normal

Sağol kuzum 🤲 allahın izniyle kalp atışını ya da atışlarını duyacaksınız inş 🤲 aslında tek seferde olması daha iyi cnm ben ilk kese için stres oldum şimdi kalp atışı için ayrı stres yaşıyorum. Herşey yolunda gitsin de olsun bu heyecanlar hep 🤲💗
Aminnn duyalım inşallah o güzel sesi ❤️🥹
O da doğru canım ya 🥰

Onemli olan dollenmesi ve iyi kalitede olmasi gebelik icin 1 yumurta yeter uzulmeyin
Merhaba

Benim amh 1.12 çıktı. Doktor rezerv düşük dedi 3 yumurta toplandı ve ertesi gün aradılar 2 si döllenmedi 1 inde de döllenme belirtisi var dedi. Tekrar bilgi vereceğiz dediler. Böyle olması açıkçası beni üzdü pek anlamıyorum. 1 yumurta döllenmesi iyi mi? 1 yumurta kaldığı için o da 5.güne ulaşmazsa ne olacak bilmiyorum. Tek başına yarışıyor. Yanında rakibi de yok . Dolayıyla tüp bebek şansı da azalıyor sanırım. Hiç böyle düşünmemiştim. Tüp bebek kesin çözüm sanıyordum. Sizce durum nedir?

Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim 😍
İsimyaşembriyo kalitesidenemetransfer tarihisonuçkalp atışı
Senahmet Senahmet 255.gün orta kaliteilk deneme11 ekimPozitif👶🏼
@aydodo313.gün 2 adet iyi kaliteilk deneme27 EylülPozitif 👶👶🏼
@Lavinia58335. Gün iyi kaliteilk deneme7 ekimPozitif👶🏻
@Sulgen285.gün iyi kalite2.deneme17 ekim🥺
@Umudumsun-34İlk deneme10ekim
@curcus315.gün 4aaİlk deneme5 ekim
@fadih356.gün311ekimpozitif👶🏼
@gurbetbirbaska255. Gün AAilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
@Gulsevdigim233. Günilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
sezenosman sezenosman 305. Gün3. Deneme11 ekimpozitif👶🏻
@lifeve295. Gün3. Deneme10 ekimpozitif👶🏻
@MucizeAtabey325.gün3.deneme14ekimpozitif👶🏼
@FatMahmut266.gün2. Deneme19 ekim
@-Cookie275.günilk deneme
@eserel415.gün2. Deneme2 Ekimpozitif👶🏻
@mavibirmasal323. Gün iyi kalite2. Deneme6 ekim🥺
@Gulummmm255.gün 2 taneilk deneme5 ekimPozitif👶🏻
@hafizehanim25263. Gün iyi kaliteilk deneme4 ekim
@Aykar70335 AA kalite5. Deneme8 ekim
@ebbrulii255.gün2. Deneme28 Eylülpozitif👶🏻
@Seymoss16275. Gün 2 embriyo3. Deneme14 ekimpozitif👶🏻
lavable16 lavable16 5. Gün 2 adet 5bc3. Deneme19 ekim
@serraaslan334. Gün embriyosuilk deneme7 ekimpozitif👶🏻
@selin akkaya4. Gün embriyosuilk denemePozitif👶🏼
@ozdenkocak88335aailk deneme20 ekim
@Kapcannnn423. Gün embriyosu2. Deneme13 ekim
@sa1616_285.gün 4ab2. Deneme19 ekim
@oysabiumuttuhep3. Gün 2 adet iyi kalite8. Deneme20 ekim
@gokcegkcgokce366. Gün iyi kaliteilk deneme27 ekim
@Arasdefne5. Gün 2 adet orta iyi kaliteİlk deneme22 ekim
@tomriscandan362 adet 3. Gün embriyosuilk27 ekim
Bdnde Kasım ayı isterim

Merhaba

Benim amh 1.12 çıktı. Doktor rezerv düşük dedi 3 yumurta toplandı ve ertesi gün aradılar 2 si döllenmedi 1 inde de döllenme belirtisi var dedi. Tekrar bilgi vereceğiz dediler. Böyle olması açıkçası beni üzdü pek anlamıyorum. 1 yumurta döllenmesi iyi mi? 1 yumurta kaldığı için o da 5.güne ulaşmazsa ne olacak bilmiyorum. Tek başına yarışıyor. Yanında rakibi de yok . Dolayıyla tüp bebek şansı da azalıyor sanırım. Hiç böyle düşünmemiştim. Tüp bebek kesin çözüm sanıyordum. Sizce durum nedir?
O 1 embriyo altin embriyo olur insaAllah arkadasimda su an sizinle ayni durumda 3 yumurta toplandi sadece 1 tanesi dollendi insaAllah sizinde 5. Gune gider. Maalesef bazen cok iyi kalitede gebelik vaadediyo dedikleri embriyo tutmuyo. Bende 18 yumurta toplandi 14 tanesi dollendi 6 tanesi donduruldu. Iyi kalitede 1 embriyo transfer edildi ama tutmadi gecen hafta negatifi gördüm. Dua etmekten ve beklemekten baska hic bisey gelmiyo elden.

Cumartesi kese için kontrolümüz vardı canım. çok şükür keseleri gördük ama üçüz. şaşkınım hala. doktor kalp atışlarına göre karar verecek artık. üçünü doğurman çok zor dedi.

Cumartesi kese için kontrolümüz vardı canım. çok şükür keseleri gördük ama üçüz. şaşkınım hala. doktor kalp atışlarına göre karar verecek artık. üçünü doğurman çok zor dedi.
Yaaa canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşursun. Ama insan şaşırır tabi ki çok normal

Merhaba canım keseyi görebildiniz mi? Benim de bugün transferimin 9. Günü 7. Gün kanda 51 çıktı bugün akşam yine bakacağız. İnşallah Rabbim keseyi ve kalp atışlarını görmeyi nasip eder. 🙏
gördük canım çok şükür. fakat üçüz. rabbim sana da görmeyi nasip etsin.

lavable16 lavable16 5. gün dondurulmuştu dimi? Bide kaliteleri neydi biliyor musun? Genel olarak 3BB 2BB olan kalitelerde ikiz üçüz çok gördüm merak ediyorum.

Kızlar bu akşam yeniden kan vericem transfer sonrası 9. Günüm. İlk günlerdeki gibi adet olcakmış gibi ağrılarım azaldı. Şuan tedirginim açıkçası. Benim gibi belirtileri azalan var mı ?
Canım senin sonucun ne oldu inşallah hayırlı haberler verirsin. ayliss ayliss sende bugün kese için gideceksin sanırım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

X