Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Merhaba, herkes inşallah dileğine kavuşur.
29 Ekimde 2. Gün embriyosuyla canlı transfer yaşadım. 3 gündür yatarak bekliyorum. Tek yumurtam vardi ve şükür embriyo oluştu. 2 gündür kasık ağrısi var umarim hayra alamettir. Bununla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

29 Ekimde 2. Gün embriyosuyla canlı transfer yaşadım. 3 gündür yatarak bekliyorum. Tek yumurtam vardi ve şükür embriyo oluştu. 2 gündür kasık ağrısi var umarim hayra alamettir. Bununla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Ben hic bi belirti yasamadim yarin test gunum ne kasigim agridi ne belim agridi ne baska biyerim insaAllah guzel sonuclar aliriz

Belki böylesi daha hayırlıdır. Önümüzdeki ay daha sağlıklı bir şekilde olacaktır. Üzme kendini. Ben de aynısını yaşadım temmuzda yumurta toplandı bak 27 ekime kadar uygun ortamın oluşmasını bekledik. Doktorum bana hep transferin olması amaç değil başarılı olması amaç dedi. Gerçekten de bu yaklaşımı beni rahatlattı hep.
Tabii ki zamanı değil belki olmicaktı bunda da var bi hayır 🥲

Arkadaşlar herkes 20-30 yumurta toplandı demiş. benden kaynaklı bir sorunumuz yok ama benden 9 yumurta toplandı. bu sayı neye göre değişiyor. moralim bozuldu
Benim 22 toplandi geriye 2 kaldi. Arkadasimin 5 toplandi geriye 4 kaldi. Yani sayiyi boşver. Fazla olmasinin pek bir avantaji yok. Onemli olan kaliteli olmasi. 9 çok iyi bir sonuç

Merhaba canım , hayırlısı olsun inş tutar ama çok yatma kan dolaşımı da çok önemli arar bir iki tur yürü sonra yine dinlen sürekli yatmayı çok önermiyorlar benimde bugün 2 de transferim heyecanla bekliyorum 🤲🙏 inş hepimiz sağlıkla Bebişlerimizi kucağımıza alırız , sen benden 2 gün öncesin pozitif haberini bekliyorum tekrar hayırlı olsun inş 🙏🤲

Merhaba canım , hayırlısı olsun inş tutar ama çok yatma kan dolaşımı da çok önemli arar bir iki tur yürü sonra yine dinlen sürekli yatmayı çok önermiyorlar benimde bugün 2 de transferim heyecanla bekliyorum 🤲🙏 inş hepimiz sağlıkla Bebişlerimizi kucağımıza alırız , sen benden 2 gün öncesin pozitif haberini bekliyorum tekrar hayırlı olsun inş
Evet insallah bizde pozitiflerimizi paylaşırız hayirlisi ile bide transfer gününü sayiyor musunuz?Ben 27 Ekim Perşembe 11.50de transfer oldum sizce bugün 4. mü 5.mi gün?
bencr 5.gün oluyor hayırlısı olsun inş darısı başımıza benim transferim de bugün 2 de erkenden geldik az kaldı hastanede çağırmalarını bekliyorum 🤗 içeri girmeden önce pozitif haberleri okuyorum çok güzel inş darısı başımıza 🙏🤲🧿

Merhaba canım , hayırlısı olsun inş tutar ama çok yatma kan dolaşımı da çok önemli arar bir iki tur yürü sonra yine dinlen sürekli yatmayı çok önermiyorlar benimde bugün 2 de transferim heyecanla bekliyorum 🤲🙏 inş hepimiz sağlıkla Bebişlerimizi kucağımıza alırız , sen benden 2 gün öncesin pozitif haberini bekliyorum tekrar hayırlı olsun inş

bencr 5.gün oluyor hayırlısı olsun inş darısı başımıza benim transferim de bugün 2 de erkenden geldik az kaldı hastanede çağırmalarını bekliyorum 🤗 içeri girmeden önce pozitif haberleri okuyorum çok güzel inş darısı başımıza 🙏🤲🧿
Yaaa ne güzel iyi haberler duymak moral oluyor insana🙏 hayırlı olsun sizede şimdiden umarım güzel haberler alıp verirsiniz🤍

Öncelikle hayırlısı olsun , allah tez zamanda güzel sonuçlar almanızı nasip etsin Bu tarz ağrılar transferden sonra normal , bana verilen bilgi formunda da yazıyordu hatta parol alabilirsiniz denildi . Siz kalbinizi ferah tutun , bolca dua edin ve dikkat edin gerisi Allah ın istemesiyle inşallah olur❤ Kendimde aynı hataları yaptıgım için diyorum ne kadar düşünürseniz ve anlam yüklerseniz o kadar stres , o kadar kaygı . Allah tez zamanda güzel sonuclar versin insaallah 🥰

Evet insallah bizde pozitiflerimizi paylaşırız hayirlisi ile bide transfer gününü sayiyor musunuz?Ben 27 Ekim Perşembe 11.50de transfer oldum sizce bugün 4. mü 5.mi gün?

Bende perşembe 11.30 da transfer oldum bugünü 4. Gün sayıyorum. 8 kasımda kan tahlili vericem. Siz ne zaman tahlil vereceksiniz
Benim de 12.15'de oldu. Ben de bugünü 4. gün sayıyorum ve cuma test

Canım hayırlısı ile al bebişleri gel inşallah bizim peşimizden sende pozitif sonuçları paylaşırsın.

Canım hayırlısı ile al bebişleri gel inşallah bizim peşimizden sende pozitif sonuçları paylaşırsın.
Amin canım çok teşekkür ederim ☺️ çok güzel moral oldu bu inş 2 gün izin alabildim işten de bugün yarın dinleneceğim pozitif haberi veririm tahminen 11 Kasım sonuç günüm olacak diye tahmin ediyorum 🙏🤲

Kızlar bir sorum olucak, tüp bebek tedavisin rahmi arkaya dönük olan var mı ? yada böyle bir şey duydunuz mu duyup da yinede tüp bebek yaptıran var mı aranızda yardımcı olursanız çok sevinirim yeni çıktım doktordan..
candanileri59 candanileri59 Senahmet Senahmet E ebbrulii Prettylibra Prettylibra ve etiketleyemediğim hanımlar yardımcı olur musunuz :KK200:
Rahmin arkaya dönük olması sorun olmuyor tedavide sadece normal doğum için riske atmak istemiyor doktorlar daha zor olacağı için 😊

Kızlar bir sorum olucak, tüp bebek tedavisin rahmi arkaya dönük olan var mı ? yada böyle bir şey duydunuz mu duyup da yinede tüp bebek yaptıran var mı aranızda yardımcı olursanız çok sevinirim yeni çıktım doktordan..
candanileri59 candanileri59 Senahmet Senahmet E ebbrulii Prettylibra Prettylibra ve etiketleyemediğim hanımlar yardımcı olur musunuz :KK200:
Ben duymuştum canım doğuştan olan bişeymiş sanırım ama tutan var böylede diye biliyorum doktorun senin içinmi söyledi bunu

X