- 26 Ağustos 2022
- 635
- 868
- 35
Zaten evde yok eczanede yokAynen daha erken hem senin için canım kan ver bosver idrar testiyle uğraşma kan pozitif çıkarsa idrar tetsini öyle yapalım
Yarın progestan kan tahlilim var acaba gitmşken onuda mı versemAynen daha erken hem senin için canım kan ver bosver idrar testiyle uğraşma kan pozitif çıkarsa idrar tetsini öyle yapalım
Merhaba o sorun bende de var benim progestan fitil ilk kullandığım zamanlar kolay giriyordu sonradan daralma oldu onuda iyiye yoruyorum çünkü rahim duvarı kalınlaştığı içindir rahim duvarının kalın olması bebeğin tutulması için çok iyidirKızlar merhaba transferin 4.gunundeyim bu lutinus fitili yapana kadar cok zorlanıyorm çok böyle dar neden böyle yani halbuki uzun süredir kullanıyorum yani
Yarın progestan kan tahlilim var gitmişken onun içindemi kan versemmmTabiki seninle birliktelerdir inşallah test için çok erken değil mi olumsuz sonuç gördüğün de moralin bozulacak bence gününü bekle
Ayyy hadi inşallah canım benim bugün bı belirtim yok beklemedeyizMerhaba o sorun bende de var benim progestan fitil ilk kullandığım zamanlar kolay giriyordu sonradan daralma oldu onuda iyiye yoruyorum çünkü rahim duvarı kalınlaştığı içindir rahim duvarının kalın olması bebeğin tutulması için çok iyidir
Zaten kan alınıyormuş vermişken onada baktır yoksa rahat edemeyeceksinYarın progestan kan tahlilim var gitmişken onun içindemi kan versemmm
Aynen canim ama.kanida 8 . günden once verme bence düşük çıkar bu seferde yukselecek mi kalacak mi korkusu yasicaksinZaten evde yok eczanede yokyarın işde vakit geçecek salı veya çarşambaya artık kan veririm daha kesin
Yarın kaçıncı günün kiYarın progestan kan tahlilim var acaba gitmşken onuda mı versem
Amin canım Allahım gönlüne göre versinAyyy hadi inşallah canım benim bugün bı belirtim yok beklemedeyiz
Bende fitiki zor yerlestiriyorum valla canim heralde rahim duvari kalinlastigindan bilemedim bendeAyyy hadi inşallah canım benim bugün bı belirtim yok beklemedeyiz
Çarşamba transfer gününü sayarsak 6 saymazsak 5gün 5. Gün taze embriyo transferiYarın kaçıncı günün ki
Benm fitil progestan 2 tane koyuyorum yarın kan tahlili verecem düşükse iiğneye başlıycam yüksek çıksın yaaa popodan iğne çok zor geçen sefer çok zorlanmıştım fitile razıyım yaniiiiKızlar merhaba transferin 4.gunundeyim bu lutinus fitili yapana kadar cok zorlanıyorm çok böyle dar neden böyle yani halbuki uzun süredir kullanıyorum yani
İnşallah çok güzel bir artış olur canım amin hayırlısıDoktorum da pazartesi tekrarlamami istedi testi... temkinliyim yine de... hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim
Aaa baya olmuş cnm evet çıkar ama dur dayanabiliyorsan az daha sabret6.gunum canım aslında varsa erken gebelik testinde çıkarda yeminle elim gitmiyor yapmaya
Amin canm benm hepimizin inşallahAmin canım Allahım gönlüne göre versinbende habire belirti olmuyordu arada oluyordu o kadar ama yatmaktan bel ağrısı çekiyordum
Aynen olabilr canm benimBende fitiki zor yerlestiriyorum valla canim heralde rahim duvari kalinlastigindan bilemedim bende
Hakkında hayrlisi olsun canm benimBenm fitil progestan 2 tane koyuyorum yarın kan tahlili verecem düşükse iiğneye başlıycam yüksek çıksın yaaa popodan iğne çok zor geçen sefer çok zorlanmıştım fitile razıyım yaniiii
Daha çıksa da çok düşük bi deger cikar ama kanda canımÇarşamba transfer gününü sayarsak 6 saymazsak 5gün 5. Gün taze embriyo transferi
Aynen sabretcem canım sali gunu yada carsamba kan veriyim diyorum daha kesin olurAaa baya olmuş cnm evet çıkar ama dur dayanabiliyorsan az daha sabret
En azından benmle birlikte olduklarını öğrenecem çıkmazsada daha erkendie diycemDaha çıksa da çok düşük bi deger cikar ama kanda canım