Mantıklı bi yol vermişken ver bence onu da o zaman 5. Gün embriyosu daha erken belli oluyorEn azından benmle birlikte olduklarını öğrenecem çıkmazsada daha erkendie diycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantıklı bi yol vermişken ver bence onu da o zaman 5. Gün embriyosu daha erken belli oluyorEn azından benmle birlikte olduklarını öğrenecem çıkmazsada daha erkendie diycem
Canım test yaptın mı kanama varsa bence direkt doktoruna ulaşmalısın. Çünkü doktorum bana yerleşme kanaması diye bi şey yok demişti bunlar uydurma kanama varsa her zaman düşük tehlikesidir demiştiKizlar merhaba yerleşme kanaması ve regli nasıl ayırt edebiliriz normalde hiç düzenli regl olmam ama bugün sabah itibariyle pembe hafif sümüksü bı akıntı oldu 3.gün embriyo transferi bugün 12.gun doktoru da arayamiyorim pazar ne yapsam kiii bilenler bı cevaplasa
Kanama değilde açık pembe bı akıntı test yaptım o da bozuk galiba hiç bişey çıkmadı yeni de almaya korkuyorumCanım test yaptın mı kanama varsa bence direkt doktoruna ulaşmalısın. Çünkü doktorum bana yerleşme kanaması diye bi şey yok demişti bunlar uydurma kanama varsa her zaman düşük tehlikesidir demişti
Tamam canım kendin bilirsin o zamanEn azından benmle birlikte olduklarını öğrenecem çıkmazsada daha erkendie diycem
Anladım. Bence doktoruna ulaşmalısın daha iyi yönlendirir hayırlısı olsun hakkındaKanama değilde açık pembe bı akıntı test yaptım o da bozuk galiba hiç bişey çıkmadı yeni de almaya korkuyorum
Amin inşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasınAmin canm benm hepimizin inşallah ben 3 gün boyunca bel ve bacak ağrısı çektim hatta bı ara kalcam koptu dedim adetin 1.hunu bu bana oluyor bazen ona benzettim bugün hayrlara vesile olsun tık yok
Kafam çok karışık gerçekdennTamam canım kendin bilirsin o zaman
Hahahah sakin ol canımKafam çok karışık gerçekdenn
Kasık ağrılarımda var o durumda dürtüyor beniHahahah sakin ol canım
Canım Pazar'da olsa ulaşmalısın ya doktora yada hemşiresine progestan iğnede sebep olabil yerleşmede olabilir yada takip et çoğalma oluyorsa mutlaka ulaşmalısınKizlar merhaba yerleşme kanaması ve regli nasıl ayırt edebiliriz normalde hiç düzenli regl olmam ama bugün sabah itibariyle pembe hafif sümüksü bı akıntı oldu 3.gün embriyo transferi bugün 12.gun doktoru da arayamiyorim pazar ne yapsam kiii bilenler bı cevaplasa
Valla dedigim gibi kendin bilirsin canim üzülmem dersen yaptır bende sali gunu veririm buyuk ihtimal kanKasık ağrılarımda var o durumda dürtüyor beni
Canim o akinti benim ilk transferimde transferimin 2.gunu başıma gelmişti sonra bi daha gelmemisti taa ki 9.gunume kadar o gun normalde adet gunumdu lekelenmelerim basladi 11.gunde adet olmustum kan sonucumu alamadan simdi test yapmadan beklememin amacida bu lekelenmem olmazsa test yapacamKizlar merhaba yerleşme kanaması ve regli nasıl ayırt edebiliriz normalde hiç düzenli regl olmam ama bugün sabah itibariyle pembe hafif sümüksü bı akıntı oldu 3.gün embriyo transferi bugün 12.gun doktoru da arayamiyorim pazar ne yapsam kiii bilenler bı cevaplasa
12. Güne kadar hiç test yapmadın mı canım ? En azından ordan anlardıkKizlar merhaba yerleşme kanaması ve regli nasıl ayırt edebiliriz normalde hiç düzenli regl olmam ama bugün sabah itibariyle pembe hafif sümüksü bı akıntı oldu 3.gün embriyo transferi bugün 12.gun doktoru da arayamiyorim pazar ne yapsam kiii bilenler bı cevaplasa
Aminnİnşallah İnşallah Allahin izniyle canim
Bnde zaten yarın y a hasta olurum ya doktorla görüşürüm artık kismettCanim o akinti benim ilk transferimde transferimin 2.gunu başıma gelmişti sonra bi daha gelmemisti taa ki 9.gunume kadar o gun normalde adet gunumdu lekelenmelerim basladi 11.gunde adet olmustum kan sonucumu alamadan simdi test yapmadan beklememin amacida bu lekelenmem olmazsa test yapacam
Sabrettim yapmamak için tam yapicam dediğim gün böyle oldu12. Güne kadar hiç test yapmadın mı canım ? En azından ordan anlardık
Şimdilik çoğalma yok pazartesiyi beklicem artık Protestan hap olarak alıyorumCanım Pazar'da olsa ulaşmalısın ya doktora yada hemşiresine progestan iğnede sebep olabil yerleşmede olabilir yada takip et çoğalma oluyorsa mutlaka ulaşmalısın
Devamı geliyor yani hala regl diyorsunSabrettim yapmamak için tam yapicam dediğim gün böyle oldu