Ben varım benim bi sağda bi solda kasık ağrılarım ara ara oluyorbu gün transferimin 17. Günü benim gibi hala kasık ağrısı çeken var mı
İnşallah kuzum çok sağol amin inşMücadelenin sonu bu işteçok mutlu oldum Senin adına canım. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir.
Ay inş geçsin de biraz rahat edelim cnm , benim şu an için lekelenme olmadı ama olmasına da normal diyorlar çok fazla kılcal damar varmış tutundukları yer oraya denk gelince hafif kanama olabiliyormuş zaten kahverengi olması önceden kanamış sonradan dışarı atılıyor demekmiş cnm endişe edilecek bişey yokmuş yaniGünaydın oldu canım 11. Yerleşme kanaması kahverengi akıntı geldi bide 16. Gün ve dün de hafif hafif kahverengi akıntı gelince korktum araştırdım normalmiş de biraz rahatladım çok şükür bu gün akıntı yok o adet ağrısı bende vardı da geçti bence adet günün geçtikten sonra bitiyor sende lekeleme var mı
Aynen inşallah kuzum inşallah olacak tabiHele ben yeminle ilk defa basima böyle şeyler geldiği için neyin ne oldugunu da bilmiyorum kalkamadim nasil ruhaf bisey oldu abla noldu dedim oda kramp bu dedi hamilelikte cok oluyo dedi insallah yerlesiyo seninkiler dedi insallah abla dedim görsen aglicaktim yeminlehissetmek bile güzel bişey bakalim sonuda güzel olacak inşallah
Aynı bende de öyle oluyor teşekkür ederimBen varım benim bi sağda bi solda kasık ağrılarım ara ara oluyor
Öyle de bu durumlar benim için ilk olduğu için yine bi şüphe düşüyor teşekkür ederim ☺Ay inş geçsin de biraz rahat edelim cnm , benim şu an için lekelenme olmadı ama olmasına da normal diyorlar çok fazla kılcal damar varmış tutundukları yer oraya denk gelince hafif kanama olabiliyormuş zaten kahverengi olması önceden kanamış sonradan dışarı atılıyor demekmiş cnm endişe edilecek bişey yokmuş yani
Doktorum da pazartesi tekrarlamami istedi testi... temkinliyim yine de... hepimizin hakkında hayırlısını versin RabbimKuzum geç tutunma yaşayıp sonradan artışları hızlanan çok kişi var . Pazartesi yine kan testi verirsin inş artış olduktan sonra İçin rahat eder hemen kendini strese sokup bebeği de üzme
Tabiki seninle birliktelerdir inşallah test için çok erken değil mi olumsuz sonuç gördüğün de moralin bozulacak bence gününü bekleKızlaaaar bugun 4. Gün ve ben çok kafayı takmış durumdayım yine acaba benimle birlikteler mi yarından sonra testlere başlasammı diye
6.gunum canım aslında varsa erken gebelik testinde çıkarda yeminle elim gitmiyor yapmayaAynen inşallah kuzum inşallah olacak tabiKaçıncı günün bugün ?
Geçen seferde 5. Günden başlamıştım ve yılmadan tekrarlıyordum hep negatifdi ama günüme kadar yılmadımTabiki seninle birliktelerdir inşallah test için çok erken değil mi olumsuz sonuç gördüğün de moralin bozulacak bence gününü bekle
Bence stresten başka bişey degil canım yapma kendine en azindan 8.gune kadar dayan oyle yap yapacaksanGeçen seferde 5. Günden başlamıştım ve yılmadan tekrarlıyordum hep negatifdi ama günüme kadar yılmadım
İyiki evde test yok ve bugun pazar eczaneler kapalı nöbetci eczaneye gitmeye sıkılıyorum6.gunum canım aslında varsa erken gebelik testinde çıkarda yeminle elim gitmiyor yapmaya
Evde bi tane erken gebelik testim varda ben yapmayı istemiyorum çünkü yapinca insan acaip strese giriyo gerek yok bence ben çarşamba günü kan vermeyi düşünüyorum idrarı hic yapmayi dusunmuyorumİyiki evde test yok ve bugun pazar eczaneler kapalı nöbetci eczaneye gitmeye sıkılıyorum
Yapacakmisim test6.gunum canım aslında varsa erken gebelik testinde çıkarda yeminle elim gitmiyor yapmaya
Böylede hep aklım orda daha fazla kafaya takıyorum hele arada kasık ağrısı karında batma hissedikceBence stresten başka bişey degil canım yapma kendine en azindan 8.gune kadar dayan oyle yap yapacaksan
İdrar yanıltıcı bende kanı bekliycem 7 veya 8 gün neupogen iğnede salınıyorum etkileyip etkilediğini bilmiyorum yanılma ihtimalida var o yüzden kendime bgn pazar eczane kapalı fiye avutuyorumEvde bi tane erken gebelik testim varda ben yapmayı istemiyorum çünkü yapinca insan acaip strese giriyo gerek yok bence ben çarşamba günü kan vermeyi düşünüyorum idrarı hic yapmayi dusunmuyorumdayanabilirsem inşallah
Yok canım yapmicam carsamba kan veriyim diyorum belki salı gunu idrar yaparımYapacakmisim test
Aynen daha erken hem senin için canım kan ver bosver idrar testiyle uğraşma kan pozitif çıkarsa idrar tetsini öyle yapalımİdrar yanıltıcı bende kanı bekliycem 7 veya 8 gün neupogen iğnede salınıyorum etkileyip etkilediğini bilmiyorum yanılma ihtimalida var o yüzden kendime bgn pazar eczane kapalı fiye avutuyorum