Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ay inş geçsin de biraz rahat edelim cnm , benim şu an için lekelenme olmadı ama olmasına da normal diyorlar çok fazla kılcal damar varmış tutundukları yer oraya denk gelince hafif kanama olabiliyormuş zaten kahverengi olması önceden kanamış sonradan dışarı atılıyor demekmiş cnm endişe edilecek bişey yokmuş yani

Aynen inşallah kuzum inşallah olacak tabi Kaçıncı günün bugün ?

Öyle de bu durumlar benim için ilk olduğu için yine bi şüphe düşüyor teşekkür ederim ☺

Kuzum geç tutunma yaşayıp sonradan artışları hızlanan çok kişi var . Pazartesi yine kan testi verirsin inş artış olduktan sonra İçin rahat eder hemen kendini strese sokup bebeği de üzme
Doktorum da pazartesi tekrarlamami istedi testi... temkinliyim yine de... hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim

Kızlaaaar bugun 4. Gün ve ben çok kafayı takmış durumdayım yine acaba benimle birlikteler mi yarından sonra testlere başlasammı diye
Tabiki seninle birliktelerdir inşallah test için çok erken değil mi olumsuz sonuç gördüğün de moralin bozulacak bence gününü bekle

İyiki evde test yok ve bugun pazar eczaneler kapalı nöbetci eczaneye gitmeye sıkılıyorum
Evde bi tane erken gebelik testim varda ben yapmayı istemiyorum çünkü yapinca insan acaip strese giriyo gerek yok bence ben çarşamba günü kan vermeyi düşünüyorum idrarı hic yapmayi dusunmuyorum dayanabilirsem inşallah

İdrar yanıltıcı bende kanı bekliycem 7 veya 8 gün neupogen iğnede salınıyorum etkileyip etkilediğini bilmiyorum yanılma ihtimalida var o yüzden kendime bgn pazar eczane kapalı fiye avutuyorum

Kızlar merhaba transferin 4.gunundeyim bu lutinus fitili yapana kadar cok zorlanıyorm çok böyle dar neden böyle yani halbuki uzun süredir kullanıyorum yani

İdrar yanıltıcı bende kanı bekliycem 7 veya 8 gün neupogen iğnede salınıyorum etkileyip etkilediğini bilmiyorum yanılma ihtimalida var o yüzden kendime bgn pazar eczane kapalı fiye avutuyorum
Aynen daha erken hem senin için canım kan ver bosver idrar testiyle uğraşma kan pozitif çıkarsa idrar tetsini öyle yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…