Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlar merhaba transferin 4.gunundeyim bu lutinus fitili yapana kadar cok zorlanıyorm çok böyle dar neden böyle yani halbuki uzun süredir kullanıyorum yani
Merhaba o sorun bende de var benim progestan fitil ilk kullandığım zamanlar kolay giriyordu sonradan daralma oldu onuda iyiye yoruyorum çünkü rahim duvarı kalınlaştığı içindir rahim duvarının kalın olması bebeğin tutulması için çok iyidir 🥰

Merhaba o sorun bende de var benim progestan fitil ilk kullandığım zamanlar kolay giriyordu sonradan daralma oldu onuda iyiye yoruyorum çünkü rahim duvarı kalınlaştığı içindir rahim duvarının kalın olması bebeğin tutulması için çok iyidir 🥰
Ayyy hadi inşallah canım benim bugün bı belirtim yok beklemedeyiz 🤲🏻😍

Kızlar merhaba transferin 4.gunundeyim bu lutinus fitili yapana kadar cok zorlanıyorm çok böyle dar neden böyle yani halbuki uzun süredir kullanıyorum yani
Benm fitil progestan 2 tane koyuyorum yarın kan tahlili verecem düşükse iiğneye başlıycam yüksek çıksın yaaa popodan iğne çok zor geçen sefer çok zorlanmıştım fitile razıyım yaniiii 😃

Amin canım Allahım gönlüne göre versin 🌸 bende habire belirti olmuyordu arada oluyordu o kadar ama yatmaktan bel ağrısı çekiyordum 😂
Amin canm benm hepimizin inşallah 😍🤲🏻 ben 3 gün boyunca bel ve bacak ağrısı çektim hatta bı ara kalcam koptu dedim adetin 1.hunu bu bana oluyor bazen ona benzettim bugün hayrlara vesile olsun tık yok 😂😍🤲🏻

X