- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
Çok teşekkür ederim. Allah bugünlerimizi aratmasın. İnşallah olacak önümüzdeki aylarda. Savaşa hazırım yine.. biz çok güçlü kadınlarız maşallah. :))Canim cok gecmis olsun...ya adet mi gördün simdi sen..yani pozitif miydiki kan testin?cok merak etmistim ben seni..uzulme nolur Allah en dogrusunu bilir..hakkinda en hayirlisini O bilir..ama merak ettim adetin kac gün gecikmisti ve kan testin pozitifmiydi yani adet olduğuna emin misin lekelenme olabilir belki
Kuzum sen ne yaptın var mı bi belirti malum 9. Gün yumurtlamadan sonra24.10- @cicek96
24.10- @Umay1907
24.10- @Menekse moru
24.10- @SnowySecret
24.10- @Hilal0901
Günaydın kızlar bat geldi durumlar nedir
Canım bariz bir belirtim yok beklemedeyimKuzum sen ne yaptın var mı bi belirti malum 9. Gün yumurtlamadan sonra
Şimdi birşey soracam ben normalde 31 ya da 1 de adet bekliyorum ama yumurtlamam 15 ye oldu ya 14 gün sonra mı adet olcam yani perşembe Ayın 29 unda mıCanım bariz bir belirtim yok beklemedeyim
Ben yarın sabah erken gebelik testi yapayım diyorum yumurtlamadan sonraki 10. Gün oluyoCanım bariz bir belirtim yok beklemedeyim
İlaçmı kullandınız yoksa testlemi anladınızŞimdi birşey soracam ben normalde 31 ya da 1 de adet bekliyorum ama yumurtlamam 15 ye oldu ya 14 gün sonra mı adet olcam yani perşembe Ayın 29 unda mı
Canım benim normalde 31 yumurtlama 15inde oldu çatlama 17sinde. Hangi günden itibaren 14 gün sayayım ben şimdi bilemedimŞimdi birşey soracam ben normalde 31 ya da 1 de adet bekliyorum ama yumurtlamam 15 ye oldu ya 14 gün sonra mı adet olcam yani perşembe Ayın 29 unda mı
Ovi testi kullandım canımİlaçmı kullandınız yoksa testlemi anladınız
yumurtlamanın ilk gününden sayıyoruz kuzum bugün 9. Günümüz yarın 10Canım benim normalde 31 yumurtlama 15inde oldu çatlama 17sinde. Hangi günden itibaren 14 gün sayayım ben şimdi bilemedim
Canım bence 17 sinden sonra sayman gerekiyor. Adet düzenli ise herkeste 14 gün geçerli değildir sanırımCanım benim normalde 31 yumurtlama 15inde oldu çatlama 17sinde. Hangi günden itibaren 14 gün sayayım ben şimdi bilemedim
Canım bat a az kalmış istersen yap test aklında kalmasınKızlar benim yumurtlama 10-11-12-13-14 tü indirdiğim uygulama göre ilk 3 ve son 1 günü değerlendirdikbat a 3 gün var bazı belirtiler var hafif baş dönmesi sabah az bişey mide bulantı kasıklarda ağrı ve özellikle alt karında doluluk hissi toplu oturamıyorum baskı oluyor gibi hissediyorum arada mide yanması da oluyor bunlar psikolojik olabilir mi test yapsam çıkar mı elimde kaset test var sadece bilenler bilgi verebilir mi. Daha önce boş gebelik yaşadım ondada bu doluluk hissi sanki suyu çok içmişim de karnımda oynuyor gibiydi
Bilemedim şimdi. Birkaç gündür mide yanması var ara ara reflüm var ona yordum ama dün gece dişlerimi fırçalarken afedersin öğürmeye başladım. İlk kez oluyor hayatımda. Kendim belirti uyduruyorum diye çok korkuyorum inşallah bu ay güzel haberler alırızOvi testi kullandım canım
yumurtlamanın ilk gününden sayıyoruz kuzum bugün 9. Günümüz yarın 10
İnşallah benim erken gebelik testim sabah negatif çıktıBilemedim şimdi. Birkaç gündür mide yanması var ara ara reflüm var ona yordum ama dün gece dişlerimi fırçalarken afedersin öğürmeye başladım. İlk kez oluyor hayatımda. Kendim belirti uyduruyorum diye çok korkuyorum inşallah bu ay güzel haberler alırız
Hayırlı olsun canım belirtilerin nelerdi?Kizlaaar demin test yaptim ve anında pozitif çıktıyarın sabah da kan vermeye gidicem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?