Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim. Allah bugünlerimizi aratmasın. İnşallah olacak önümüzdeki aylarda. Savaşa hazırım yine.. biz çok güçlü kadınlarız maşallah. :))

Şimdi birşey soracam ben normalde 31 ya da 1 de adet bekliyorum ama yumurtlamam 15 ye oldu ya 14 gün sonra mı adet olcam yani perşembe Ayın 29 unda mı
Canım benim normalde 31 yumurtlama 15inde oldu çatlama 17sinde. Hangi günden itibaren 14 gün sayayım ben şimdi bilemedim

Eklentiler

• C691B7B3-7D38-41A3-93AE-998CE7FCC527.jpeg
    190,3 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar benim yumurtlama 10-11-12-13-14 tü indirdiğim uygulama göre ilk 3 ve son 1 günü değerlendirdik bat a 3 gün var bazı belirtiler var hafif baş dönmesi sabah az bişey mide bulantı kasıklarda ağrı ve özellikle alt karında doluluk hissi toplu oturamıyorum baskı oluyor gibi hissediyorum arada mide yanması da oluyor bunlar psikolojik olabilir mi test yapsam çıkar mı elimde kaset test var sadece bilenler bilgi verebilir mi. Daha önce boş gebelik yaşadım ondada bu doluluk hissi sanki suyu çok içmişim de karnımda oynuyor gibiydi

Canım bat a az kalmış istersen yap test aklında kalmasın

Ovi testi kullandım canım

yumurtlamanın ilk gününden sayıyoruz kuzum bugün 9. Günümüz yarın 10
Bilemedim şimdi. Birkaç gündür mide yanması var ara ara reflüm var ona yordum ama dün gece dişlerimi fırçalarken afedersin öğürmeye başladım. İlk kez oluyor hayatımda. Kendim belirti uyduruyorum diye çok korkuyorum inşallah bu ay güzel haberler alırız

İnşallah benim erken gebelik testim sabah negatif çıktı

Olmadım adet yarında olmazsam test yapıcam sağ kasığım ağrıyor ve hiçbir adet belirtimde yok

Birde duphaston kullanmıştım bittkten kaç gün sonra adet olurum acaba bugün biteli 4. Gün adete 3 gün kala test yapmıştım negatifti o yüzden çok umudum yok adeti bekliyorum

Kizlar size bisey sorucam belki aranizda yasayan vardir.. adetim biteli 7gun oldu 2-3gundur seffaf akintiyla beraber kirmizi akinti geliyor gunde 2-3kere bu neden olabilir korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…