Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Of sinirlerim cok bozuk adet olcam kesin hissediyorum .....! Keske testim olsaydi en azindan emin olurdumda rahatlardim

kuşum yaa dur sakin olll bat tarihin geldimi test yok diye üzme kendini
21 iymis yarin yani alabilcek biyerdede degilim anca olmazsam cumartesi falan yapabilirim ama yumurtaliklarimda hareket var her adet doneminde olur olmasaydi belki umitlenebilirdim

Hayırlı olsun ınsallah saglıcakla kucagınıza Allah nasıp eder hıc belırtın varmıydı
Aşırı gogus acısı yaşıyorum ve arada bi saplantı şeklinde kasık agrısı onun harıcınde cok bariz belirtim yok teşekkürler umarım Rabbim isteyen herkesw nasıp eder

Geçmiş olsun eşiniz ne ameliyatı olacak acaba? Hamilelikle alakalı bir durum için mi?

21 iymis yarin yani alabilcek biyerdede degilim anca olmazsam cumartesi falan yapabilirim ama yumurtaliklarimda hareket var her adet doneminde olur olmasaydi belki umitlenebilirdim
Test yapmamak daha iyi Ojej.. olmuyor ikna etmiyor.. Ben de diyordum dün oldum regl diye ama hala olmadım ağrı var dün öğlen kahverengi akıntım vardı.. az önce beyaza döndüğünü gördüm. Ağrı regl olacakmış hali devam muhtemel sabah görücem kırmızıları ( yarın sabaha da olmazsam sabredicem test falan olayına girmicem regl 3 gün geçerse bakıcam teste.

Belki gormezsin kirmizilari test uaptin mi sen

Yapsam iyiydi icim rahatlardi negatifsede bilirdim en azindan ama kismet iste

Geçmiş olsun eşiniz ne ameliyatı olacak acaba? Hamilelikle alakalı bir durum için mi?
Teşekkürler saolunn
Evet eşimde varikosel çıktı
Bi taraf dört bi taraf ikinci derece
Ama doktor suan için engel değil gebe kalmaya değerler demişti, diğer herkesin yüzde seksen doksansa senin yüzde elli sansın var bu değerlerle normal gebeliğe demişti
İki üç ay deneyin olmasaa o zaman ameliyat yapalım dedi
Bu ay heralde olmadı
Bu ay rahim filmi falan çekildiğim için baya ümitliydim ben aslında ama nasip tabi

Ben bugün regli oldum kizlar. Ağustos ayında iki kere ertesi günü hapı içmiştim ondan sonra adetim sarktı 33 güne bu ay düzene girdi sanırım tam 28. Günümde oldum önümüzdeki ay inşallah gebelik oluşur

Çatlama iğnesi vurlalı bugün 12. Günüm ve koyu kıvamda akıntılarım var sizce normal mi gebelik belirtisi olabilirmi bata 4 gün kaldı

Gram belirtim yok bu ay erken yumurtlama gördüğüm için lutuel faz 22 ekim bat diyor test yapmak istemiyorum ama engelde olamıyorum kendime belki 22si yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…