Teşekkür ederim canım darisi başına inşaallah .Kasık batması yumurtlamadan 5 veya 6 gün sonra başladı kuzumCanım hayırlı olsun bebişin.Kasık batması ne zaman basladi sende
amin inşallah canım benimde 4 5 gün oldu yumurtlamadan sonraTeşekkür ederim canım darisi başına inşaallah .Kasık batması yumurtlamadan 5 veya 6 gün sonra başladı kuzum
kuşum yaa dur sakin olll bat tarihin geldimi test yok diye üzme kendiniOf sinirlerim cok bozuk adet olcam kesin hissediyorum .....! Keske testim olsaydi en azindan emin olurdumda rahatlardim
21 iymis yarin yani alabilcek biyerdede degilim anca olmazsam cumartesi falan yapabilirim ama yumurtaliklarimda hareket var her adet doneminde olur olmasaydi belki umitlenebilirdimkuşum yaa dur sakin olll bat tarihin geldimi test yok diye üzme kendini
Aaaa çok güzel sağlıcakla kucağına alırsın inşallah hayırlı olsunCanım ben hamileymişimsaglık raporu icin kan ıdrar tahlili yaptırmıstım cıkmayınca adet olurum dedim adette 7 gun gecikti dedim stresten yada mevsımsek bugun meraktan test yaptım kopkoyu 2 cizgi
Aşırı gogus acısı yaşıyorum ve arada bi saplantı şeklinde kasık agrısı onun harıcınde cok bariz belirtim yok teşekkürler umarım Rabbim isteyen herkesw nasıp ederHayırlı olsun ınsallah saglıcakla kucagınıza Allah nasıp ederhıc belırtın varmıydı
Geçmiş olsun eşiniz ne ameliyatı olacak acaba? Hamilelikle alakalı bir durum için mi?Yani arada oluyo iki üç gün sarkmalar
Bide bu ay rahim filmi falanda çekilmiştim
Ben bebek olmasına faydası olur derken reglimimi geciktirdi acaba bilmiyorum ki
Bayada ümitlyi
Keşke olsaydı bu aybi dahaki ayda olmassa mecbur eşim ameliyat olcak ne kadar ümitlenmiştim halbuki
Test yapmamak daha iyi Ojej.. olmuyor ikna etmiyor.. Ben de diyordum dün oldum regl diye ama hala olmadım ağrı var dün öğlen kahverengi akıntım vardı.. az önce beyaza döndüğünü gördüm. Ağrı regl olacakmış hali devam muhtemel sabah görücem kırmızıları21 iymis yarin yani alabilcek biyerdede degilim anca olmazsam cumartesi falan yapabilirim ama yumurtaliklarimda hareket var her adet doneminde olur olmasaydi belki umitlenebilirdim
Belki gormezsin kirmizilari test uaptin mi senTest yapmamak daha iyi Ojej.. olmuyor ikna etmiyor.. Ben de diyordum dün oldum regl diye ama hala olmadım ağrı var dün öğlen kahverengi akıntım vardı.. az önce beyaza döndüğünü gördüm. Ağrı regl olacakmış hali devam muhtemel sabah görücem kırmızıları( yarın sabaha da olmazsam sabredicem test falan olayına girmicem regl 3 gün geçerse bakıcam teste.
Yapsam iyiydi icim rahatlardi negatifsede bilirdim en azindan ama kismet isteTest yapmamak daha iyi Ojej.. olmuyor ikna etmiyor.. Ben de diyordum dün oldum regl diye ama hala olmadım ağrı var dün öğlen kahverengi akıntım vardı.. az önce beyaza döndüğünü gördüm. Ağrı regl olacakmış hali devam muhtemel sabah görücem kırmızıları( yarın sabaha da olmazsam sabredicem test falan olayına girmicem regl 3 gün geçerse bakıcam teste.
Daha dün sabah negatiftiBelki gormezsin kirmizilari test uaptin mi sen
İnşallah cumartesiye kadar olmaz ve test ile direkt çift çizgi görürsün.Yapsam iyiydi icim rahatlardi negatifsede bilirdim en azindan ama kismet iste
Aminn insalah seninde gec dollenme falandirİnşallah cumartesiye kadar olmaz ve test ile direkt çift çizgi görürsün.
Allah korusunBen de bunu bilmiyordumşimdi korkmaya başladım. 2 gün sonra bu ihtimali ben de düşüneyim regl olmazsam. Çünkü sadece lekelenme yaşadım
Teşekkürler saolunnGeçmiş olsun eşiniz ne ameliyatı olacak acaba? Hamilelikle alakalı bir durum için mi?
İnş canm en azından düzene girmişBen bugün regli oldum kizlar. Ağustos ayında iki kere ertesi günü hapı içmiştim ondan sonra adetim sarktı 33 güne bu ay düzene girdi sanırım tam 28. Günümde oldum önümüzdeki ay inşallah gebelik oluşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?